Jump to content

Lanna

Фенове
 • Брой мнения

  12067
 • Присъединил се

 • Последно активен

 • Брой Пъти Станал Победител

  5

Lanna последно спечели ден на Януари 12

Lanna имаше най-харесвано съдържание!

Форумна репутация

3314 Меринджей

1 последовател

Относно Lanna

 • Ранк
  The Devil's defender
 • Рожден ден Октомври 21

Контакти

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Информация

 • Пол
  Жена

Друга Информация

 • Любим Футболист
  Five this, Five that

Последни посетители

3132 прегледи на профила
 1. Понякога наистина нямате спирачки, честно. В интерес на истината, когато предният път проведе подобен тип подготовка през лятото /по времето на ЛВГ/ докато всички останали почиваха и обикаляха плажовете, имаше добър резултат и започна сезона много добре. За съжаление обаче последва контузия, която продължи със седмици, след това и мениджърът не желаеше да го ползва ... и в един момент цялата подготовка отиде на майната си. Сега явно е решил да се подготви по-добре и да надгради добрия сезон който направи, защото въпреки няколкото грешки в последните мачове от сезона, Люк си беше най-адекватният от целия отбор. Което категорично не означава, че няма какво още да се желае от него, но ето че има сериозно отношение, има мотивация, има и резултат и не лети в облаците. И не съм съвсем сигурна вече какво искате от него ... когато не полага достатъчно усилия - мързел, дебелак, средняк и т.н. Когато по свое собствено желание реши да положи повече усилия, да се постарае повече от останалите за физиката си в период на почивка - пак мрън! Момчето може и да има проблеми, но работи по тях, а тази му мотивация да подобри физиката си максимално е похвална. Другите не е съвсем ясно какво и дали изобщо правят нещо по въпроса, защото едните плочки на корема май не им донесоха нещо повече.
 2. Lanna

  Филми

  Джонката да възсяда дракона и #dracarysбелелче Тирион поне през половината сериал беше с изражение тип "Варис беше прав!" Ама къснооо, късно, мой човек ... И ти колко неща прецака - откакто уби баща си само глупост след глупост почти всеки епизод. Все си мисля, че Ария първо ще атакува Дрогон - единственото силно оръжие на Денерис. И вероятно ще остави Джон да се разправя с лудото Данче.
 3. Lanna

  Филми

  Като цяло съм доволна от епизода - всички се държаха адекватно за собствените си разбирания показани досега в сериала. По отношение на поведение и реакция нямаше изненади, струва ми се. После може и с по-подробен коментар да се включа.
 4. Lanna

  Филми

  Ако Нед Старк не си е намерил главата и не тегли една майна на всичките си чеда, барабар с племенника си снежинко който уж цял живот искаше да е Старк, а сега е на път да почне да се държи като малоумен Таргериън ... хич не ми го хвали като "нещо голямо ще се случи".
 5. Да илядиш, Тимбо, да илядиш! Още тази вечер да им гледаме оркските сополи.
 6. Lanna

  Филми

  https://nenovinite.com/ne/rubriki/10-nelepi-obyasneniya-kakvo-stana-v-posledniya-epizod-na-gejmatrons
 7. Lanna

  Филми

  Аз си мисля, че ще е някой измежду Ария, Тирион и Джон. Като Джон с всеки изминал епизод ми се вижда все по-малко вероятен вариант. Клоня най-вече към Тирион - от една страна е достатъчно умен и хитър и като нищо си има собствен план, от друга страна е също толкова любим персонаж на зрителите, не по-малко онеправдан от Джон и също като последния е доказвал, че може да обедини хората.
 8. Lanna

  Джон О'Шей

  Като се сетя, че имаше хора които го смятаха за недостатъчно добър за Юнайтед, за посредствен играч едва ли не ... реве ми се. Май няма да е много далеч от истината, ако кажа, че на всички позиции, на които е играл Шийзи при нас, се е представял по-добре отколкото нашите титуляри на съответните позиции в момента. Нямам какво повече да добавя освен, че ми беше трудно да го гледам в Съндърланд.
 9. Lanna

  Филми

  Няма да е тя, ще видиш. Първо, че по изказването на Мелисандра и кимането на Ария се подразбра, че тя вече кафявите изелените очи ги е затворила. Второ - жертвите и цветовете на очите им досега съвпадат. А и е твърде елементарно, дори и за Беноф и Уайс, да използват това предсказание втори път. Ще търсят изненадата или поне няма да е най-вероятният убиец.
 10. Lanna

  Филми

  Наистина това появяване на Мелисандра и то от същата посока от която, ако не греша, се появиха и мъртвите ... меко казано странно. Но пък тая вещица може и да може да мине незабелязано някак. Друг леко нелогичен момент според мен - белият вълчо Дух тръгна да се бие заедно с Джора. По-скоро очаквах да е с някой Старк - Бран, примерно. Нали все пак символизира точно рода Старк?! Ако накрая Джейми ликвидира Церсей, тогава нищо лошо няма да кажа срещу сценаристите. Въпреки че според Мелисандра би трябвало да е Ария, но тя може и да си хареса друга зеленоока жертва. Всъщност тя вече уби един зеленоок - Кутрето.
 11. Lanna

  Филми

  21:00 мина, който не е гледал досега - вече гледа. Ама айде до утре в спойлери.
×