Jump to content

Lanna

Фенове
 • Брой мнения

  11983
 • Присъединил се

 • Последно активен

 • Брой Пъти Станал Победител

  5

Lanna последно спечели ден на Януари 12

Lanna имаше най-харесвано съдържание!

Форумна репутация

3231 Меринджей

1 последовател

Относно Lanna

 • Ранк
  The Devil's defender
 • Рожден ден Октомври 21

Контакти

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Информация

 • Пол
  Жена

Друга Информация

 • Любим Футболист
  Five this, Five that

Последни посетители

3090 прегледи на профила
 1. Lanna

  Филми

  Синеочкото, леденият пич е единственият алфа към момента. От края на седми сезон по-интересни сцени от тези с Краля на нощта няма. Естествено няма как само него да гледаме, но фактът че той привлича зрителския интерес сочи, че някак си силните качества на голяма част от останалите основни персонажи поизбледняха. Освен това от миналия сезон има толкова нелогични за персонажите действия. Но очаквам последните четири епизода да са пълен контраст на първите два - наситени с действия, емоции и някоя и друга изненада.
 2. Lanna

  Филми

  Битката на драконите чакаме... огън и лед.
 3. Lanna

  Филми

  А аз уж проверявах и в замунда и в дата. Ама и там е същото качество, естествено. Като знам, че утре цял ден това ще ми говорят колегите които са от по-късно на работа ... ще се гледа.
 4. Lanna

  Филми

  Направо съм го заснела с по-посредствено качество ... ама предпремиера, все пак.
 5. Lanna

  Филми

  Някой ако иска да гледа сега новия епизод на GoT, да пише на ЛС.
 6. Честит рожден ден! Ей, много рожденици днес, чак ми се изчерпаха идеите за пожелания. Да си жив и здрав, много любов и професионални успехи! Да живееш дълго и щастливо, да не видиш орките с титла! 😏
 7. Lanna

  Филми

  Емиии горе-долу тъй се получи
 8. Lanna

  Филми

  Емилия Кларк е много чаровна и с много чисто излъчване, ама то явно друг тип чар се търси тук. Само Яра заслужавате да гледате! Аз да си кажа, че Джон Сноу с брада е чуден, ама когато го бяха загладили - дечко. В тоя сериал най-хубавите мъже все с жени от родата значи - лели, сестри ... Даже ми се струва, че и Санса нещо почва да ревнува снежинката или поне така изглеждаше при появата на Денерис. Той стои между двете, те си съскат - типично по женски!
 9. Lanna

  №1 Давид Де Хеа

  Давид си плаща за последствията от едно грешно решение - решението да остане. Когато повечето около теб не е са на нужната висота, нещо повече - когато положението не месеци, а години наред е такова, че всички пред теб се лутат между средното ниво и дъното и едва няколко пъти годишно вдигат левъла там където се очаква да е през повечето време ... когато целите са обидно ниски, когато не само, че са малко онези които да дърпат заедно с теб нагоре, ами и повечето дърпат бясно надолу ... в един момент и ти тръгваш в същата посока. От гледна точка на собственото си развитие, възможност за печелене на отличия, Давид взе грешното решение. От гледна точка на кклуба и на нас феновете - правилното решение. А сега сме изненадани и видиш ли дори леко възмутени, че се наблюдава спад във формата му. Дойде моментът на криза и при него, с изненадващо забавяне, по мое мнение. Давид поизгуби малко от соята увереност, няма как да имаш самочувствието, че си топ вратар, най-добрият в света и години наред да не си спечелил титла, купа от ШЛ и т.н. Като добавим и успехите на испанците и ето ни ги факторите довели до крайния резултат който наблюдаваме този сезон. Просто трябваше да си тръгне ... Рууни смени континента, може да се каже, че смени и спорта, т.е. не се занимавайте със сокърджии, моля.
 10. Lanna

  Филми

  Кажи ми "анатема" после, ще те разбера Ама то и идеята около която сме се събрали тук и спорим, водим "форумни войни", ревем, хилим се, псуваме и т.н. и тя не е екзистенциален световен въпрос. Но това никак не пречи на огромен брой хора да го изживява като такъв на моменти. Емоции, драма и сеир да има, какво да се прави?! Екзи, на хората и без да им дават по100 лв пишат и спорят, туй то.
 11. Lanna

  Филми

  Написала съм "бойното поле", а то се очертава да е само едно. Надявах се да замине с Джейми. Сега като гледам ще замине при него, ама какви ще ги свърши...
 12. Lanna

  Филми

  Е кое от написаното не ти е известно от предния сезон?
 13. Lanna

  Филми

  Бозаво ми е за стандартите на сериала. Чудя се и на Джон за какво му бе да подвива коляното при положение, че Денерис вече се бе съгласила да се включи с всички сили срещу уйтуокърите. Много добре знаеше, че подвивайки коляно разклаща доверието на северняците в него. Предвид факта, че Денерис вече бе съгласна, както и че се усещаше накъде отиват нещата между тях, съвсем спокойно можеше да се върне като Краля на Севера заедно с Денерис и да не създава излишно напрежение. Но ето, че пак да го покажат мекушав ... нека си е романтично, ама тая негова мекушавост пак ще му изяде главата. Чудя се дали и Тирион няма да се окаже от родата накрая ... понеже превъртях някои епизоди докато чаках новия сезон и се сетих как свали оковите от драконите, че дори и ги погали. А те нали не допускат случайни хора до себе си, т.е. които не са Таргариън. В този ред на мисли - Денерис от миналия сезон не може да събере две и две, а драконите и вече първи дружки със снежинката. Усетих се кой още ми липсва на "бойното поле" - Брон.
×