Jump to content

Топ Червени Дяволи


Популярно съдържание

Показване на съдържание с висока репутация от 16.06.2019 във всички категории.

 1. 15 точки
  3 оферти 3 броя кичура Имаме 3-ма които играят ляв защитник 13 дни до 3-ти Юли Тр ябва да го купим. Думата “трябва” има ТР и ако сложиш “И” на края става ТРИ! ВСИчкО е СИмВОлика.
 2. 14 точки
  Ние сме умрели за тоя п*ткопоклонник. ...пиша този коментар, докато чакам жената да пазарува в мола.
 3. 13 точки
  Няма такива вече...
 4. 12 точки
  Ебал съм ти титлата, искам сърце и удоволстивие от играта*
 5. 11 точки
 6. 10 точки
  70млн за лукаку е идеално. По 0.5 милиона на килограм идва, по-скъп от злато демек.
 7. 10 точки
 8. 10 точки
  Трета оферта за тоя съмнителен нигер. ТРЕТА ОФЕРТА КЪМ КРИСТАЛ ПАЛАС, I REPEAT: ТРЕТА ОФЕРТА КЪМ ТРЕТО-РАЗРЯДЕН КЛУБ!
 9. 10 точки
  Така е. Когато бяхме при Сър Алекс, Рон Аткинсън, Дейвид Мойз, ЛВГ и Жозе Моуриньо получавахме своевременно вътрешна информация за цялостната стратегия на клуба, за това какви са плановете и идеите им и въобще какво ще се случи като почне предсезонната - та до края на сезона. Имахме я тая информация. Не знам сега какво е това затъмнение на информацията при Оле Солскяер. Как е възможно досега да не е декларирал идеите и плановете си?
 10. 9 точки
 11. 9 точки
  След това публично сране(за пореден път), да се опитаме да го задържим чрез капитанската лента е просто нереална глупост. Какво послание е това? Нямам думи на какви наркотици е този клуб. Едно време великият капитан Рой Кийн беше позорно изгонен от клуба заради едно дори неизлъчено интервю по мютв. Сега Погбичката ще го награждаваме заради мозъчните му пръдни. Аре бегай. *** за този нещастник!
 12. 8 точки
  Ало, специалистите, Бисака беше най-добрият на своя пост в Англия през миналия сезон. Какво оревахте света? И ако лукоки е пътник е нормално да се търси нов нападател. Как го виждате рашфорд да изнесе целия сезон?
 13. 8 точки
  Санчо прилича на средностатистически шанаджия из слънчака с тая препаска
 14. 8 точки
  Чьорная Маймуна, в чорна Маймунера...
 15. 8 точки
  позора и деградацията вече взимат връхната си точка. манчестър юнайтед е най-отвратителния клуб в света в момента. няма по-гнусен, гаден, долен и чисто и просто казано - отвратителен клуб от ман юнайтед в момента в света. освен тирето. но в световен мащаб -да. ман юнайтед - епитома на гнилоча, корпоративните интереси, еврейските схеми и негърските дабове
 16. 7 точки
  Е сега с Бисака няма кой да ни спре. Голям трансфер, треперя от вълнение и кеф. Но все пак си мисля, че е хубаво и десния бек на Норич да вземем, нека да има битка за позицията. По-добре двама стожери, отколкото само 1. Йънг не го броя, него ще го пускаме като крило или 9ка, нали игра и като централен нападател в някои мачове. Пък и сега като махнем слабия Лукаку няма кой да го спре да направи позицията своя. Рашко не го броя, той е на яхтата с ланец на врата и тату на гърб...ааа гърдите де..
 17. 7 точки
  Е това обяснява нещата. Спокоен съм вече.
 18. 7 точки
  Много е лесно да се разпознае качественият мед и все по-трудно фалшивият,т.е. този с примеси или допълнително преработен.Ще се опитам да разясня. Всеки вид нектар има своето кличество захари и съответно водно съдържание,което в крайна сметка означава,че рано или късно захарите от нектара,макар и минали през слюнчестите жлези на пчелата кристализират.Или иначе казано кристализиралият мед е истинският,а този,който се лее като водица или е доста течен вероятно е бил преработен(висока термична обработка или добавен изкуствено инвертиран продукт,било то глюкозо-фруктозен сироп, царевичен сироп и т.н.) Друга отличителна черта е аромата.Всеки мед преминавайки през центрофугата се смесва с полените от различни видове растения(най-често от нектароотделящите растения,пчелите добиват и прашец).Хората с добро обоняние винаги могат да познаят меда от какво растение е или ако много богат аромата,че става на въпрос за букет от растения.Мановият мед(мед от мана),например има изключително силен аромат,който може да го усетя дори без да отварям кошера. В началото след извличането на меда от медовите корпуси винаги е течен,защото както казах винаги съдържа някакво количество вода,но с времето тя се изпарява и истинският мед кристализира.Най-груби са кристалите на слънчогледа и рапицата,за това тези видове мед имат и най-ниска цена.Полифлорният мед,този който се добива най-вече в България е реално букет от билки и различни дървесни видове,които за съжаление заради братята мангасаряни все повече намаляват. Българите консумираме най-малко мед от цяла Европа,а когато го правят търсят меда им да е течен,щото по-лесно се мажи на филията с хляб или върху палачинката.Истината е,че 90% от меда по витрините в супермаркетите е термично преработен слънчогледов мед с неясен произход.Всеки мед,който е минал през нагряване от над 65° губи своите полезни свойства и отделя хидроксиметилфурфурол,който пък от своят страна в големи количества е канцерогенен.Абе,мамата си е.... Българският мед се изнася най-вече в Германия,Италия и Франция,а това по витрините ни е от Китай или Украински(чернобилски) мед Забавното е,че българите ядем боклуците,а хубавото заминава зад граница.Отплеснах се,но темата е много дълга.
 19. 7 точки
  Направете и една тема продавам/купувам. Аз например, бих си купил мед от @belerefon и агне от @ss4 , защото според мен, истината е в малките производители и те трябва да се насърчават !
 20. 7 точки
  Нз брат, сигурно не му даваш развод
 21. 6 точки
  На момента бих го разменила с Душан Тадич, ама не заслужава нито нашия екип, нито този на Аякс. И Редмънд би бил надграждане на фона на тоя лигльо. Лекето му с леке ... пък аз си живях със заблудата, че онова истерично видео от автобуса бе някакво изключение. Ама тоя дълбае дъното последната година. Само за Рашфорд ме е яд ... намери си страшен пример.
 22. 6 точки
  Той има време Лингард е 5 год по-голям и още става мъж. Та може и да не е тоя сезон.
 23. 6 точки
  Другари, нека не се самозаблуждаваме. Има само една Червена Армия, а именно - Армията - Освободителка!
 24. 6 точки
  ...се случи веднага след напускането на Жозе Моруньо.
 25. 6 точки
  Не на Аллах, ами олтар на Тангра ще направя и ще му коля кучета всеки ден до трансфера на Погби.
Този класация е настроена на Sofia/GMT+03:00
×