Jump to content

Топ Червени Дяволи


Популярно съдържание

Показване на съдържание с висока репутация от 20.07.2019 във всички категории.

 1. 18 точки
  Колаборационно погледнато няма как да вкараме голове, когато нямаме качество в състава. Корпоративно погледнато - нямаме финансов бакинг и човек, който да осъществява трансфери. Палиативно погледнато - нямаме треньор с достатъчно топки. Интуитивно погледнато - 90% от играчите ни са лош човешки (подчовешки) материал, а да не говорим футболен. Констативно погледнато има доста заблудени ботове, които вярват, че в момента има футбол във фирмата Ман Юнайтед.
 2. 13 точки
  И аз благодаря, но ще последвам твоят светъл пример и няма да ти отговоря.
 3. 12 точки
 4. 12 точки
 5. 12 точки
  BREAKING: Maurizio Sarri to have a medical today at Juventus after agreeing to swap Dybala with Lukaku.
 6. 11 точки
 7. 11 точки
  Братле, следя 10 туитър канала, сега имам повечко време. Това е най-хубавото време от годината, защото я има надеждата, че нещо може да се промени към добро. След 6 дена, като затвори джама, всяка седмица Жеката ще ти прави микро инфаркти. Моли се с нас за Бруно и шибай Наркомана...
 8. 11 точки
  На мен повече ми пука за форума, отколкото за клуба
 9. 11 точки
 10. 10 точки
  Тоя дефанзивен в такава схема трябва да е някой ултрамаратонец с 4 бели дроба, щото иначе жална ни майка
 11. 10 точки
  Интересен коментар. Струва ми се, че не отчиташ дистанцията на времето като влияещ фактор.
 12. 10 точки
  За тоя мега ментак Савич ако избичим 70-80 млн, просто не знам...Но от Еди Ретарда всичко може да се очаква. Бруно Фернандеш е класи над него, а и ще е по-евтин почти сигурно. Какво толкова умуват ? Момчето е младо, талантливо, каза че иска да играе в Англия, надали ще струва повече от 50-60 млн. Да ги дават и да го взимаме. Имаме нужда от такъв футболист.
 13. 10 точки
  100% преговорите на наркомана протичат по същия начин като вашия спор 🤣
 14. 9 точки
  Погба може да е грозен.Може да е 2 метра черен.Може да е тъп като ***** но Погба далеч не е първия проблем на отбора! Мога да изброя 7-8 проблема който трябва да се решат преди Погба.Нека седи в отбора нека има конкуренция и нека се бори за мястото си. Погба има силни и слаби мачове.Има футболисти само със слаби мачове от тях първо трябва да се отървем
 15. 9 точки
  Долния печкар пак ги изеба. Майкоо, никога няма да се оправим. Confirmed. Ако Оле не достави резултата с тоя състав, с който се чувства толкова сигурен и "щастлив", то сака му е в кърпа вързан. Глупави приказки от умен човек, който всъщност се оказва послушко.
 16. 9 точки
  Смутка, ти си точно копие на отбора в момента, т.е. копаеш дъното на дъното :D
 17. 8 точки
  Страшно мрънкане и супер тъпотии говорите.Заплати, суми не знам си какво. Телето е по добър от телетата ни!-Перфектно! Дибала е милион пъти по добър от Джеси!-Перфектно! Ае стига глупости станат ли тия три трансфера ще сме ъпдейтнали нещата много. Раш е на 2 години лапе вие го храните и очаквате да влачи отбора от 18 годишен.Това е тъпо и малумно!Момчето се развива и той и Марси тази година ще надградили и ще сме много по добре в предни позиции. Двама нови в четворката защита ако не е надграждане здраве му кажи. За Бруно няма да коментирам той ще внесе супер свежест в средата. Дибала е страхотен футболист и ми дреме колко взима не му плащам аз.Дано се адаптира бързо и да си изкарва заплатата. Сега е важно да купим тези трима футболисти а после до Сптември да продадем 4-5 паляка.Погба да остава!
 18. 8 точки
 19. 8 точки
 20. 8 точки
  Поредният скапан трансферен прозорец. Отново бях(ме) излъган(и). Нито класа дойде, нито чистката се случи. Продължава да няма спортен директор. Ерера и Фелаини напуснаха. Къде са заместниците ? Фелаини напусна зимата, а за Ерера клубът е знаел, че с така предложините незадоволителни условия, той ще си тръгне през лятото. Един гранд на Европа, един адекватно управляван клуб ще ги замести на часа. Дясно крило ? Централен защитник, колко треньора трябва да поискат централен защитник, за да акостира такъв ? Искаш да се отървеш от нападател, но нямаш и не търсиш негова алтернатива ?! Завършваш извън топ 4 и вместо запретване на ръкавите на пазара, става точно обратното. До този момент са взети само двама човека, единият с много съмнителни качества, а не си се разделил с никои от бездарниците. Даже се продължиха договорите им. Но 6 месеца не спря да се пише и говори за clear out, rebuild, треньорско-наркомански пу*ки-майни за камуфлаж. Разочарован съм от Оле. Но той не е разочарован, че няма попълнения. Някой трябва да му каже, че не сме и очаквали да бъде разочарован.
 21. 8 точки
  Големи са му крачките, защото не може хем да си задигнал телевизор, хем да ходиш с малки крачки. Всичко е трейнинг от юношеството.
 22. 7 точки
  Full name: Paulo Bruno Exequiel Dybala Уточнявайте кой Бруно е нашият приоритет, да не стане грешка...
 23. 7 точки
  То и дясното крило на Борнемут е надграждане над Лингард, ма ако ни поискат 100 млн за него, значи ли че трябва да ги дадем. 90 млн евро за Хари Дърваря Магуайър е пладнешки обир, дай да не си говорим глупости.
 24. 7 точки
  Абе оставете ме да се надявам че Погба може да си тръгне бе боклуци
 25. 7 точки
  Колаборационно погледнато е слабоумник
Този класация е настроена на Sofia/GMT+03:00
×