Jump to content

Всички постове

This stream auto-updates     

 1. Днес
 2. Вчера
 3. вкара ебати тупалницата срещу челси на финала за ШЛ 08, респект за него
 4. H17MAN

  Формула 1

  Леклер и Ферари изненадаха доста силно днес. Явно ъпгрейдите са сработили идеално. Въпреки това утре очаквам Зеления да си я вземе.
 5. Време беше. Още на 21-2 беше готов за пенсия.
 6. https://www.sportbible.com/football/news-former-manchester-united-midfielder-anderson-retires-aged-31-20190920?fbclid=IwAR2IHI_MY4ZXH-FGoOmWrydpcriU6T5nDRW4RKHNLOSeTQW9EE0IbnCj2aU @Wolfram
 7. понякога стават и такива неща. Едно време викаш Дама Пика, в днешни дни викаш Дама Пyтка
 8. Това е непристойно поведение.То дори не минава за майтап.Извращение.
 9. Наистина е страхотен играч, раздаваше се напълно, бързо се адаптира към суровия манчестърски живот и не издаде дори и стон, докато изпълняваше професионално задълженията си. Как можахме да го изпуснем??
 10. Баахти изчадията.... Мейсън факания Гринууд още дори не е показал, че става за тоя отбор и почна с ДжейЛингз вайбс. Мамка ви нигерска Хитлер беше прав
 11. Е то и тоя, който снима, е същия боклук по принцип. Единствената логична причина за това е, ако е решил да го злепостави. Ама очевидно му е забавно и на него да гледа. Те всички са такива. Идват играчи като Фред и дори не се стига до там да ги критикуваме, защото на втория месец сме забравили за тях. Матич е един от малкото, които с нещо допринесе, защото Моу разчиташе на него. Другите умират още преди да са подписали. Защото в отбора имаме Джоунс, Йънг, Лингард, Перейра, Рашфорд, Марсиал. Все звезди от световна величина, които са с привилегии. Погба дори не го коментирам. Когато ядрото от футболисти, са педали, резултатът е педалски. Логично е. И никой не прави нищо по въпроса. Много ми е любопитно да науча как това би станало с Ибра в съблекалнята. Примерно :)) Ерера и той е типичен пример. Играч на сезона, а в двата други сезона - дълбока резерва. И то без логика. Да кажеш, че сме мачкали и не сме имали нужда от него - ама не сме, същия цирк бяхме. Всеки футболист има шанс да се провали, ама на повечето и шанс не им се дава поне да опитат. Никакъв шанс за промяна, докато политиката е такава. Някои играчи получават шанс, само защото са черни, любимци на собственика, англичани, любимци на мениджъра, педали са и не знам още какво. И това е напълно реално. Други не получават шанс, защото не са Меси. И това е единствената причина. Специално тоя малък педал, скачаш на курове, ще се превърне в една кръгла нула. А е единственият, в който виждам някакви футболни качества. Ама как да стане, като му е кеф съвсем друго нещо. И на това ги възпитават от малки. Как пък един не излезе мъжкар. То бяха Уелбек, Клевърли, Смолинг, Джоунс, после още една дузина педали. Сега същото се повтаря отново. Ми не е случайност. Един на 10 да излиза поне свестен, ще се преглъща от феновете. То никакъв шанс. И никой не иска да излезе от тая така приятна за тях педалска зона на комфорт, за да промени нещо. Бах, като се замисля, съм фен на цигани педали. Трагедия.
 12. Помня я цялата вечер, все едно беше вчера. Форумна вечер, от компютъра ми в Рио де Кърджалейро, писаници, рефрешове, ъпдейти... Успешен беше като цяло и според мен трансфера, просто на моменти имаше много слаби периоди. Но...лафа за хет трика с орките, който беше постановен още в деня на мача, си важи.
 13. Да скача на пишки у тях си, не на работното си място, което от своя страна не е някаква бутка за понички, да вика асен следобяда да му пълни крема, а е уважавана институция. Не те ебе, ама целия отбор като е пропит с това държание, защото го виждаме и в други от нашите футболисти, какво може да очакваме? Май това, което си и получаваме накрая. Отделно за ко се снимат изобщо, ддз. Като цяло рядко се тригървам, ама тоя път това успя.
 14. Със сигурност не съм скачал на някой на кура, повярвай. Келешлъка и мангалското поведение си личат от далече. А оправданието, че е малък, е също толкова тъпо. Защото тоя човек от 10 години поне играе футбол и вече трябва много неща да са му станали ясни. Или си мъжкар или не си.
 15. АДМ е страхотен играч,още от времето му в Реал много го харесвам.Дори при нелепите философии на ЛВГ правеше асистенции със затворени очи!
 16. АДМ играеше вътрешен халф в РМ, когато го взехме, не говорете глупости.
 17. Ейййй, моралистите. Били ли сте някога тийнейджъри или всички сте се родили на по над 20? Мен не ме ебе дали лапа пишки, дали ебе гаджето си и й казва да вземе кура, важното е да цепи на игрищите. Как винаги, когато някой почне да става известен с нещо започват да излизат клипчета, доклади и всякви такива неща против него? Don't feed the trolls.
 18. Хуахуахуаха, ни моА. Още днес трябва да им разтрогнат договорите..
 19. Миналата седмица
 20. Стига ве, това истинско ли е? Това ли се прави в тия съблекални дето навремето толкова легенди и легендарни моменти са видели? После как да очакваш каквото и да е не терена като всичко е пропито от някаква гнусна лигавщина и педерастия и сякаш никой не гледа сериозно на нищо в тоя отбор.
 21. StreetSoldier

  Джангър 33

  Оглеждай се внимателно като пресичаш.
 1. Заради още
×