Jump to content

Всички постове

This stream auto-updates     

 1. Днес
 2. Айнтрахт - Хоффе над 9 корнера Лайпциг Валеренга Челси Атлетико много добър коефицент им лепнали,но Хетафе са тегави
 3. vasil922

  UFC

  Не знам за 2рия...За мен е чисто равенство. 1, 2, 4 за Роб. 3 и 5 за Ромеро като 5тия беше 10-8. Нокдаунът сам по себе си не констатира 10-8. Това е тъпо правило от бокса. Ако Ромеро те свали със удар и ти се хвърли като хищник и въпреки това ти се защитиш, изправиш се и даже му връщаш лакъти все едно нищо не е станало за мен си е 10-9. 5тия рунд си беше унищожение, така че там 10-8 е сигурно.
 4. MUnited1878

  UFC

  И аз след 3 рунд си виках по добре да свършва мача...ама това е тежката Въпреки всичко се мисля,че Нгану ще вземе реванша,много удари пропуска Миочич,а на черния не му се налага да повтаря много
 5. Zoufa

  UFC

  Няма спор, но яде страшно много бой до тоя 4-ти рунд и оцеля на късмет. Нищо стратегическо нямаше в това да те размазват 15 минути. Тук таме промъкваше някой удар, но нищо интересно. Няма да е дълго в него титлата.
 6. MUnited1878

  UFC

  Миочич си спечели мача стратегически в 4 рунд,тези удари в корема му дойдоха като гръм от ясно небе на ДС,тотално го разконцентрираха и свали гарда.
 7. Zoufa

  UFC

  ДС не трябва да спира точно сега. No brainer е триология със Стипе. Не се сещам последно време някой така да е подарявал победа. До 4-тия рунд беше 3-0 за ДС, но нещо много започна да го подценява. Ръцете долу, искаше пак да го нокаутира, а първия рунд буквално го размаза на земята. Адски разочарован съм, направо съм бесен. Същото и за Ромеро. Съдийска грешка му коства титлата, втория мач с Уитакър абсолютно си го спечели, а сега не му дадоха и тая важна победа. 2 и 3 рунд бяха негови. Трябваше да го довърши, не знам защо пусна газта, особено в третия рунд. За Диаз беше ясно. Хитро call out-на Масвидал, лесна победа е за него това.
 8. MUnited1878

  UFC

  Ромеро и Коща си беше равностоен мач,все пак Ромеро отнесе доста повече удари в тялото.А най ме издразни номерата които пак взе да върти,още в 1 рунд Коща трябваше да го приключи,видя се от едно от повторенията че удара изобщо не беше в слабините а си беше в корема,циганските номера между рундовете да спечели глътка въздух също не ми харесаха,бъркането в окото също да не забравя,което също не ми се видя много неволно.
 9. Лайпциг Атлетико Мадрид Реал Бетис Сент Етиен
 10. Този е баси досадника. На всяка критика отговаря с нещо дебилно в социалките. А как успяваш да овладееш топката кога ще покажеш, ботуш дървен?
 11. vasil922

  UFC

  Не знам как беше unanimous за Коста. 2рия беше 50/50 като Йоел го повали в последните секунди. Коста нонстоп агресира, но ако беше 5 рунда за мен щеше да загуби. Йоел както с-у Уитакър след 2 рунда се подобри значително, но разликата беше, че Роб се биеше със счупена дясна ръка втория. Нямам търпение за UFC 243. Жалко за DC. Дано си прекрати кариерата защото на тая възраст по-добре да си живее живота със семейството вместо да рискува. Стипе - Нгану е следващия двубой в HW, но не виждам какво повече Нгану може да направи на Стипе.
 12. Кат не си дебел покажи кантара бе слон. Ако не бе дебел би бил в групата на Интер. Ама не е значи е дебел.
 13. 1Giggs1

  UFC

  И Диаз доста добре за без бой 3 години някъде, мислех че ще загуби
 14. Zoufa

  UFC

  Ужас... ДС го загуби, можеше да приключи Стипе, но нещо го подцени бая. Сега пак клоунски изпълнения от Стипе.
 15. 1Giggs1

  UFC

  Стипеееееее
 16. Zoufa

  UFC

  Най-големия обир в тая категория. Йоел спечели КАТЕГОРИЧНО 29-28. Направо съм бесен. *** ЗА СЪДИИТЕ. Йоел се гавреше с него последните 2 рунда.
 17. Вчера
 18. За Вердер единствения залог е г/г...9 от 10 случея
 19. REDs_United

  Филми

  Тъкмо влизах да питам некой гледАл ли го е, че едни приятели яко го нахраниха, не били гледали по-тъп филм. те не че творбите на Тарантинката са за всеки де, но определено ще го пробвам и аз
 20. Тия Вердер.... Хубавото е, че и Зенит не биха и така се чувствам по-добре. Утре се надявам да е по-хубав ден от днес. На пръв поглед има по-предсказуеми мачове.
 1. Заради още
×