Jump to content

GGMU_4ever

Фенове
 • Брой мнения

  3669
 • Присъединил се

 • Последно активен

 • Брой Пъти Станал Победител

  3

GGMU_4ever последно спечели ден на Февруари 23

GGMU_4ever имаше най-харесвано съдържание!

Форумна репутация

1601 Меринджей

1 последовател

Относно GGMU_4ever

 • Ранк
  Extreme Red
 • Рожден ден 1.08.1995

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Местоположение
  Бургас

Друга Информация

 • Име
  Петър
 • Любим Футболист
  Есеската - пазителят на традициите на Юнайтед.

Последни посетители

2337 прегледи на профила
 1. Ех, да го ева, казах Орките да отпадна, пък то всички други отпаднаха... Палас.
 2. Най-добрият ни защитник, спря Меси.
 3. Тоя игра ли неска, че нито 1 път не му чух името.
 4. GGMU_4ever

  Честит Празник...!!!

  Честит празник на всички именици днес, живи и здрави!
 5. GGMU_4ever

  Честит Празник...!!!

  Честит рожден ден и от мен! Жив и здрав да си, само успехи във всяко начинание!
 6. Старият Юнайтед умря, това би трябвало на всеки да е ясно. Това ни е новото амплоа, поне докато тия са ни собственици.
 7. За нас може да е изчерпана, ама някои хора не изтърват момента да ни кажат колко сме зле, когато Ролс Ройса направи 2 силни мача срещу бедняци.
 8. GGMU_4ever

  №1 Давид Де Хеа

  Натрапва се вече, че главата му изобщо не е на терена, а някъде съвсем другаде. Не може изведнъж да му падне толкова формата, че да прави толкова елементарни грешки за него, особено след стандартите, които той сам си зададе. Така, че нормално е да се критикува, няма как да вдигнеш летвата толкова високо и когато си доста под нея, да минеш между капките. Никой не му отнема заслуженото, просто не може като Нойер да лежи на стари лаври и да очаква похвали, затова което е направил миналата година. Много лузърско ми звучи това оправдание, че нямаме право да говорим за грешките му, само щото бил направил еди си кво преди еди си колко време. То по тая логика никой играч не трябва да се критикува, щото преди време бил направил еди си колко силен сезон.
 9. То е ясно това, в дядо Коледа никой не вярва, камоли че Едко издуханяка ще успее да подмени състава с качество.
 10. Тоя ми къса нервите от доста време насам и направо вече не се търпи. Всеки път като му видя кривата муцуна ми иде да го счупа тоз телевизор. Меси вкарва гол след негова грешка, ама след грешката на Де Хеа ги надъхва нашия, голям мотиватор, истински капитан и лидер. Защо трябва да ставам свидетел на тая пародия, защо бе... Направо вече нямам нерви, искам да изчезне тоя, заедно с брат си Погба и да им се заличат темите от форона, да ги залича и от съзнанието си, че някога са били част от този клуб. Срам и позор е това недоразумение да ни е капитан, най-слабия играч в отбора, по всеки един параграф, дори Джоунс ми се вижда по-голяма класа от тоя некадърник, дето му трябват 8000 опита, че да успее да направи едно центриране. Ебахти издуханяка и като го видях след грешката какви финтове пак почна да прави, направо не знам. Въже трябваше да му дадат на тоя, а не нов договор.
 11. Ако може да му се запали Ролс Ройса докато е вътре, също няма да е зле.
 12. Аз няма за какво да му се сърдя на Олето, дойде в едно заварено положение, пълно с утаечен материал и пак за малко успя да закрепи положението. Не му ли ребилднат отбора, ще си отиде и той поживо-поздраво.
 13. Който го докара тоя, бял ден да не види. Най-големия провал в историята на клуба, а най-тъпото е, че Божеството го разкри още в зародиш, но се намери някой по-голям капацитет, който видя нещо повече в него и го върна обратно. Нямам търпение да се разкара това нищожество.
×