Jump to content

daniel_12

Фенове
 • Брой мнения

  570
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

79 Наблюдаващ

Относно daniel_12

 • Ранк
  Hot Prospect

Информация

 • Пол
  Мъж

Друга Информация

 • Любим Футболист
  Eric Cantona

Последни посетители

1725 прегледи на профила
 1. И все пак, зимният цикъл без бахура ще е тежък.
 2. По-тъжното е, че некви вчерашни дришльовци, които му се водят "подчинени", взимат повече от него...
 3. Когато имаш бизнес план, но не можеш да намериш "ъ"-то на клавиатурата. И все пак, по-добре тъп и здраФ, отколкото само тъп.
 4. Стига с този песимизъм. лабилето ще бъде продаден, а на негово място, джентълменът Едуард, ще доведе Ериксен. Някой знае ли, къде мога да направя такъв залог ?
 5. daniel_12

  Книги

  Общо взето както каза, всичко в магазините е трето качество храна, за трето качество хора, за каквито ни имат на Запад.Така че гледам да си взимам каквото мога - директно от производителя. Например не мога без кисело мляко и затова всяка седмица една жена ми носи от нейната кравеферма прясно издоено (още топло) мляко и аз сам си го подквасвам.
 6. daniel_12

  Книги

  Аз също го обичам течен. За колко време горе-долу би трябвало да кристализира пресен, течен мед на стайна температура? Да си направя един експеримент и да проверя моят дилър да не ме премята нещо.
 7. daniel_12

  Книги

  Не съм искал да те засегна, дори напротив! Закачката ми беше насочена по-скоро към сс4, но той се показа като един опитен рибар, а не като шаран и не се хвана на деликатното ми подмятане. Иначе ям по около буркан мед на седмица и с удоволствие бих опитал от твоя. Също така ми е интересно по какво може да се познае качествения, истински мед, който няма други примеси, от такъв, който е разреден с други съставки и на практика съдържанието му на мед е 40-50% ?
 8. daniel_12

  Книги

  Направете и една тема продавам/купувам. Аз например, бих си купил мед от @belerefon и агне от @ss4 , защото според мен, истината е в малките производители и те трябва да се насърчават !
 9. Смути , защо не пуснеш пак някоя промоция?Например да подариш по една бутилка висококачествен коняк(отлежал минимум 100г. в дъбови бурета)за всеки минус, който имаш.Ако успеем да ги отстраним. Съгласен ли си?
 10. "Французите днес излезли да играят с екипите на Сенегал, ама никой не забеляза" хахахаха
 11. [attachment=5743:Screenshot_20180622-001624.png]
 12. Очаквам реванша с нетърпение! Моу ще трябва да играе за задължителна победа,а това трябва да се види...въпреки че няма да се учудя, ако и на Олда излезем за 0:0 и се надяваме на дузпите :D Не знам, не знам, определено ще е интересно да видим какво ще измисли този тактически гений от Сетубал. А за днешния мач - имахме само един адекватен играч на терена и това за пореден път беше ДЕ ХЕЯ, общо взето без него сме жив зян...
×