Jump to content

TeathreOfDreams

Фенове
 • Брой мнения

  8258
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

6 Наблюдаващ

Относно TeathreOfDreams

 • Ранк
  Extreme Devil

Контакти

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. По принцип позицията на Рамос е бек В последствие го приеместиха ЦЗ
 2. Ана 69 кг? Рамос е 75, кг но е доста здрав
 3. http://forum.manutd-bulgaria.com/index.php?showtopic=9348 спомняте ли и го това :D
 4. сега като каза за тази сага, се зачтох в архива, и видях фен на месеца. защо не ги върнете?
 5. https://www.facebook.com/BBCSport/videos/874642072622827/
 6. Темата за латиносите. Както горе сс4 е казал да върши работа, пък после, ще видим какво ще стане. Не знам, що гледате на Рохо като на ЦЗ. Той е ляв бек.
 7. Еми тогава да не участваме в ШЛ викам. Аз лично искам да спечелим ШЛ, там се вдига реномето на клуба.Всеки играч се бори преди всичко за ШЛ.Сарез що напусна Ливърпул? Трябваше да наградим през последните години. Играхме 3 финала за 4 години След това, къде заради съдия, къде я някой отбор като Базел ни правеше крив и толкова..
 8. Да, за парите може би се изхвърлих, ама другото си е така. На теб, ако ти са гледа само премиершибанящината, си гледай Хъл и Бърнли Сър Боби и за това сме говорили преди. Едно време се казваше че Барса и Реал мачкат само в Испания, а сега това се говори. Истината е ,че ние както и останалите английски отбори, сме назад от тях, къде заради ШЛ, къде заради грешната система на федерацията
 9. Байерн в последните години са доста по-атрактивни от нас, може би. Ние някак си остъпихме място за сметка на тях и Реал, а и може би Барса. Байерн и Реал в последните години дръпнаха и причината е ШЛ. САФ доста я пренебрегваше, но няма кво да се лъжем - там са парите и реномето на клубовете, като цяло.
 10. Аз одеве четох че, според Цорк, Гюндоган скоро щял да вземе решение за бъдещето си.
 11. Че ние сме една мини Барса. Въпросът е че сме далеч от нивото на Барса преди години. Владеем доста топката, но трудни се съзават полоэения 1 на 1.
 12. Ние ръгач си имаме принципно..
 13. https://www.youtube.com/watch?v=MKqsb2B5oi4тъпо е да се казва че Гюндоган е свършен с футбола при положение, че е на 24. Същото е положението и с Строотман. Имаше хора отгоре, които казваха, що ни е точно той като можем да вземем Кедира? Ми тъпо е да се сравняват като имат различни функции на терена. Илкай пасва идеално на стила налаган от ЛВГ и доста се доближава до Карик. Колкото до фитнеса, за няколко месеца може да стане съвсем различен. Ще ви дам пример с Де Хеа и Йозил
×