Jump to content

Diablo Rojo

Фенове
 • Брой мнения

  9621
 • Присъединил се

 • Последно активен

 • Брой Пъти Станал Победител

  1

Diablo Rojo последно спечели ден на Декември 13 2018

Diablo Rojo имаше най-харесвано съдържание!

Форумна репутация

475 Голям Разбирач

Относно Diablo Rojo

 • Ранк
  Youngster
 • Рожден ден 22.03.1994

Контакти

 • Website URL
  http://

Информация

 • Пол
  Мъж

Последни посетители

3014 прегледи на профила
 1. Diablo Rojo

  Честит Празник...!!!

  Честит Рожден Ден! Жив и здрав!
 2. Diablo Rojo

  №1 Давид Де Хеа

  Представянето му през този сезон е под обичайното ниво за него. Факт. Договор ли е, евентуално напускане на Ерера и Мата ли е, нещо му е размътило главата и не е изцяло съсредоточен. И няма лошо в това да го отбележим. Има за какво да бъде критикуван. Също така на фона на това не мисля, че има основание да иска 500к заплата на седмица ако са верни тези писаници...аз много много не им вярвам. Но да се стига до такива крайности за продажба е абсурдно просто. Та ние го караме вече почти/с някои и над/ 10 години посредствени играчи и им се дават отново нови договори, но дай за първия по-слаб сезон от колко такива насам да си продадем единствения играч от световна класа. Да се окопитва, дори ако трябва да остане малко резерва да му светне лампичката. Но да се осъзнава час по-скоро и да влиза в добре познатото си представяне.
 3. Момчето си отива...за огромна жалост. И за мен отсъствието му от състава е треньорска контузия. Но докато не е офишъл се надявам че ще остане при нас.
 4. Точно това щях да напиша сега като влязох в темата. С тия примадони нищо хубаво не го чака Оле, а той също не си помага робувайки на едни и същи имена в стартовия състав и при смените. Дано се вземат мерки, че ще много жалко...
 5. Diablo Rojo

  Честит Празник...!!!

  Честит Рожден Ден, Докторе! Жив и здрав, прав и корав! Много късмет, све желания да ти се сбъднат и все повече приятни емоции с любимия отбор!
 6. Diablo Rojo

  За форума

  Благодаря за полезното инфо.
 7. Diablo Rojo

  За форума

  Скриват ли се публикациите на даден потребител след като той бъде игнориран...за един приятел питам.
 8. Diablo Rojo

  Филми

  Едва ли съм единственият тук, който не е гледал и 1 епизод на играта.
×