Jump to content

МUFC

Фенове
 • Брой мнения

  14300
 • Присъединил се

 • Последно активен

 • Брой Пъти Станал Победител

  19

МUFC последно спечели ден на Май 2

МUFC имаше най-харесвано съдържание!

Форумна репутация

6160 Меринджей

1 последовател

Относно МUFC

 • Ранк
  Fanatic Red Devil

Контакти

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Информация

 • Пол
  Мъж

Последни посетители

6807 прегледи на профила
 1. Честно казано отминаха времената, когато от тази новина щеше да ми стане патката. Даже, ако трябва да сме обективни, Давид трябваше да бяга далеч. В Юнайтед се обрича на посредственост, за съжаление. Не знам за колко пари преподписа, предполагам за много, но не мисля, че са водещи. Просто Давид, поради една или друга причина, се превърза страшно много към Юнайтед и феновете, въпреки всичките лайна през годините. Мога само да кажа... Респект... ТИТАН е.
 2. Последният оцелял 2 (Паралелна игра) Правила: 1. До участие в играта се допускат единствено играчи, които са дали прогноза от 1-ви рунд. 2. За всеки кръг от Висшата лига избирате един отбор, който ще спечели мача си, ако го направи – ''продължавате напред'' 3. Нямате право да играете със един и същи отбор 2 пъти в рамките на едно издание Успех! Последният оцелял 1: Играе се
 3. Общо участници: 21 Отпаднали след V-ти рунд: 4 Оцелели: 2 В играта продължават: @iv0 ; @REDs_United С какво сте играли досега: Програма:
 4. И въпреки всичко е класа пред Люкенцето, което в момента разтваря бузки в Дубай...
 5. Общо участници: 21 Отпаднали след IV-ти рунд: 7 Оцелели: 6 В играта продължават: @ChicharitoOoO ; @DetkovGK ; @Diablo Rojo ; @iv0 ; @Nitram ; @REDs_United С какво сте играли досега: Програма:
 6. И ще си остане дълги, дълги години. Жозе Моуриньо - най-добрият мениджър на Юнайтед пост ерата САФ. Не вярвам някой, с наркомана и чифутите над него, да му надмине постиженията.
 7. За какво отстраняване на наемник говорим, след като 200 хилки ще продължат да се плащат на Алексис? Наркомана е ненадминат по тъпоумни сделки. От цялата работа най-печеливш е чилиецът, след това Интер, щото и те ще плащат по 200, ма ще го имат като опция, а най-набутани познай кои ще са... на тая сделка всички отбори, с малки изключения, сигурно се смеят и с гъза си.
 8. И кое му е печелившото на лятото, след като вместо да се използва за подсилване, отборът се отслаби?
 9. Мениджмънтът на Оле е фрапиращ, взема решения като някакъв абсолютен дилетант, умът ми не го побира как е възможно да осакати толкова и без това сакатия състав на Юнайтед... При цялото ми уважение към легендарният му статут, но каквито и да са Алексис и Смолинг, все пак са някакви опции. Че и двамата трябва да си 'одят, трябва, но Алексис трябваше да остане, за да бъде някаква алтернатива на лъчите в атака, а пък Смолинг спокойно може да се сложи веднага след Матрака и Харито, ако приемем, че те ще бъдат титулярната двойка. Защо не прати някъде Джоунс под наем? Има два сценария. Или ще излезе ебати мениджъра, или ще излезе ебати провала. И към второто се клони все повече и повече, защото футболът не е футболен симулатор, за да може с отбор без пейка и средна възраст 22-23 години да постигнеш нещо по-голямо от шесто място.
 10. Да идва Баретата и да си взема 9-ката обратно
 11. Оле продължава с безумните си ходове начело на Юнайтед. В атака ще цъка с 17-годишни, ебати срама ще се бере тоя сезон.
 12. Общо участници: 21 Отпаднали след III-ти рунд: 1 Оцелели: 13 В играта продължават: @ChicharitoOoO ; @CR7 ; @DetkovGK ; @Diablo Rojo ; @H17MAN ; @iv0 ; @j0hnsmith ; @МUFC ; @Nitram ; @REDs_United ; @roter Teufel ; @Sir Bobby Charlton ; @Wolfram С какво сте играли досега: Програма:
×