Jump to content

МUFC

Фенове
 • Брой мнения

  14196
 • Присъединил се

 • Последно активен

 • Брой Пъти Станал Победител

  19

МUFC последно спечели ден на Май 2

МUFC имаше най-харесвано съдържание!

Форумна репутация

6073 Меринджей

1 последовател

Относно МUFC

 • Ранк
  Fanatic Red Devil

Контакти

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Информация

 • Пол
  Мъж

Последни посетители

6757 прегледи на профила
 1. Аз съм предоволен от този трансфер, такива играчи са нужни на Юнайтед, от там се почва и съм доволен, че Оле тръгва с правилен ход. Подобен профил ги искам всички останали – играчи, жадни за футбол, а не за пари. Следващият, за когото Наркомана трябва да натисне и затвори сделката час по-скоро, е Тома Муние.
 2. Силен пост на АлеМале. Отначало, докато разглеждах първия лист, го мислех за сериозен, обаче после, като видях след това втория със състава за новия сезон, ме разсмя. Очакваш състав с 9-10 промени, а то... И между другото къде на майтап, къде не, не е далеч от истината...
 3. Муние е чуден трансфер – бял бек, фен на клуба от дете, имащ афинитет към атаката и то само срещу 25 милиона евро... Смисъл... за какъв Аарън-Уан фъкания Бисака въобще може да става въпрос? Не че съм расист, но само му вижте прическата бе, после цвета на кожата, след това пак прическата и цвета на кожата – ако ще и за без пари да е наличен, камшик за шибания нeгър. Пак се повтарям – дано Наркомана затвори сделката час по-скоро, че... да не му еба пичката лелина наркоманска.
 4. ЛВГ говори за неща, говорени стотици пъти във форума, даже и липсва частта, която е най-важна – Юнайтед повече гледа на рекламата. Това е същественият проблем, с тия чифути – толкова. Юнайтед има ресурс да е редом до Реал, Барса и Байерн спортно-технически, но е само в маркетингов аспект. Спортно-технически е на ниво Евертън. Много плюят Наркомана, но той просто си върши работата, и то мастърклас професионално, като това го пиша без капка ирония, а съвсем сериозно. Докато не се смени собствеността, клубът ще продължи да седи на дъното що се касае до спортно-техническата част. Естествено, ще дойде време, когато липсата на спортни успехи ще рефлектира и върху печалбите, просто няма как схемата със спонсорите и пр. да е вечна с футбол в ЛЕ и борба за четвърто място. Когато настъпи това време, очаквам и чифутите да си хванат отдавна умрелите 'уйове и да се чупят, до тогава обаче никакъв шанс. Тогава вече наистина ще трябва да се почне от нулата във всяко едно отношение, за което ще са нужни доста години, и то само ако се попадне на СОБСТВЕНИК, имащ амбиция за спортен успех. Като цяло, моята прогноза е, че в следващите минимум 10 години Юнайтед спортно-технически няма да е сред каймака. Развитието на Юнайтед е 1 към 1 с Темба Бей, ако някои още не е запознат с тяхното ''развитие'' под ръководството на чифутите и му е интересно, може да се поразрови по темата и да установи колко допирни точки ще открие с Юнайтед.
 5. Това за Муние дано е вярно и час по-скоро Наркомана затвори сделката.
 6. МUFC

  Copy/Paste

  @Wolfram – Докторе, мъчат ме газове. – Газове са ги мъчили евреите. На теб ти се пърди!
 7. Де Лихт става все по-възможен трансфер, предвид слуховете. Барса абсурд да му предложат 200 и повече хиляди, абсурд и да клекнат на Минчо за комисионна. Ед е друг случай – 250 хиляди на Де Лихт седмично, 15 милиона на ръка за Минчо и счупване на световния рекорд за защитник. Всичко със замах ще го направи.
 8. За Де Лихт си заслужават 200-250 хиляди на седмица. Рашо и сие преди да искат 300, да се погледнат в огледалото и ще разберат що и 100 им са много.
 9. Люкенцето е Фил Джоунс на левите защитници, няма такъв бот. Не мога да го дишам Люкенцето, като някой черен е, плюс това и май го помпят...
 10. Водят се и смислени дискусии във форумО, смея да твърдя, че нивото е много високо. Това, че повечето се ''знаем'', щото сумата и години сме заедно, и през повечето време го караме на лаф, не означава, че няма дискусии на топ ниво. Че новите трудно се адаптират, така е. @GGMU_4ever може да сподели преживявания. Обаче адаптират ли се, форумът после им става ежедневие.
 11. Наско, искам само да ти кажа, че не си прав.
 12. Мен ми писна на кyра от скъпи играчи, които за да дойдат, трябва им се предлагат луди пари и след като им се предложат, почват да си бутат дедовия – Фалкао, Ди Мария, Погба, Марсиал, Санчез... Не само Джеймс и Лонгстаф, но и останалите ги искам в тоя профил – млади и бели, пукащи се от амбиция да ритат топка. Ебавам им майката на скъпоплатените пиявици.
×