Jump to content

МUFC

Фенове
 • Брой мнения

  14418
 • Присъединил се

 • Последно активен

 • Брой Пъти Станал Победител

  21

МUFC последно спечели ден на Октомври 31

МUFC имаше най-харесвано съдържание!

Форумна репутация

6264 Меринджей

1 последовател

Относно МUFC

 • Ранк
  Fanatic Red Devil

Контакти

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Информация

 • Пол
  Мъж

Последни посетители

6840 прегледи на профила
 1. Съжалявам, но не знам кога ще подредя темата, както си му е реда, ако има желаещ да поеме щафетата - да казва. Ако не, ще ви е малко терсене. Та да не губим време, давайте прогнози, всички продължавате. Малко кофти се получава с това, че ще трябва да ровите в темата, за за видите с какво сте играли, ама няма как... ще се постарая вече от следващия кръг всичко да е топ.
 2. А преди това и направи 2-2 в първенството, като Чукотка изравниха в 96-та минута... така че можеше и да е с 3 от 3
 3. Вярно изглежда лимитиран, но и колкото клиширано да звучи - има накъде да се развива, все пак е на 22-23 години.
 4. Титаничен мач от страна на Скотито, направо им еба пyтката майчина...
 5. Правила: 1. До участие в играта се допускат единствено играчи, които са дали прогноза от 1-ви рунд.
 6. По-късно ще се опитам да пооправя темата, всички ( @МUFC, @Wolfram, @VladislavD, @roter Teufel, @CR7, @adr, @iv0, @Sir Bobby Charlton, @Diablo Rojo) продължават със Сити, единствено @REDs_United отпада с Арсенал, ето и програмата:
 7. Поздравления за @Wolfram,който е последният оцелял във второто издание на Последният оцелял за сезон 19/20 
 8. Като цяло късно пуснах играта, по принцип гледам да ги пускам поне 5 дни преди началото на кръга, за да има време за участие, но и аз едва намирам време да я поддържам. Въпреки всичко гледам да си има паралелни игри, за да не се ''скучае''. Ако ръководството е ''моя милост'', приемат се прогнозите. Както съм казвал и преди - само когато няма отпаднали в кръга преди това. Примерно ако имаше хора, които вече да са ''изгърмели'' с прогноза Сотон, нямаше да е честно спрямо тях, а феърплея и честността в състезанието са си на първо място.
 9. Пълен минус е Олето, бих приветствал Мойс обратно... Съвсем сериозен съм. Много се извинявам, голям любимец ми е, ма не може вече 12-ти мач отборът ти да не успява да вкара повече от 1 гол. За тия 12 мача - 9 гола. Не води факаните Кардиф, мамка му. Това е абсолютен позор!
 10. Последният оцелял 3 (Паралелна игра) Правила: 1. До участие в играта се допускат единствено играчи, които са дали прогноза от 1-ви рунд. 2. За всеки кръг от Висшата лига избирате един отбор, който ще спечели мача си, ако го направи – ''продължавате напред'' 3. Нямате право да играете със един и същи отбор 2 пъти в рамките на едно издание Успех! Последният оцелял 1: @REDs_United Последният оцелял 2: Играе се
×