Jump to content

ggbg

Фенове
 • Брой мнения

  2041
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

1009 Гуру

Относно ggbg

 • Ранк
  Devoted Red

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Интереси
  GGMU

Друга Информация

 • Любим Футболист
  All Stars Man United Team & Legends
 1. Трябва да се махне, просто трябва. Реаля да го бяха взели за 20 милиона и живи-здрави. Това к.пеле бойкотира клуба и играе симулативно! Испанския прозорец отворен ли е още?
 2. Трябваше да бъде назначен спортен директор с дългогодишен опит, ето там да се излеят големите пари. Има нещо, наречено престъпна безотговорност - ето това е пудела на евреите по отношение на футболните въпроси. Не може 4 мениджъра да се издънят жестоко и да не погледнем към общия знаменател. Не може да оставиш Оле, който си живее в някакъв свой розов свят, датиращ от около 1995 година, да доразбие и без това зле комплектования състав. Аз единствено разчитах, че това лято Съра ще се намеси зад кулисите да реди трансферите. Но човека си гледа здравето и оставащите години и го разбирам, както и е последният, когото ще обвиня за каквото и да било. Оле това лято сам беше като шимпанзе с автомат, и не знам Счетоводителя друго ли е очаквал и колко му пука. Но като се заборим за заветното 17 място ще му запука. Имаше една приказка за търговците и храма - ей ви я в модерен прочит 21 век.
 3. За съжаление Оле живее в заблудата, че ще копира Съра и всичко ще се получи чудесно. Явно реши, че ще печели с шепа младоци и непораснали "звезди", които просто са набедени за такива със заплати и метани без покритие. Марсиал, Рашфорд, дори Погба суперзвездата нямат психика на лидери и да вадят горещите кестени от огъня. Лингард комедианта трябва да връзва играта и да разпределя топката...ЛИНГАРД братче... На пейката никакви алтернативи - тия гореизброените не само трябва да са перфектни (а не са), но трябва и да са от стомана цял сезон (Марсиал вече се счупи - 3ти кръг е). Ония малките 17-годишни юношки в атака, та те грам не са подготвени за това, което ги чака. Живее си в свой собствен свят Оле и тоя сезон ще страдаме много. Аз лично не изключвам да се борим за оцеляване. А Оле просто е поредният бушон, който ще изгори, поредната изтривалка, в която Наркомана ще си изтърка калните ботуши. "Ето махнах ми който не му трябва, взех му който му трябва, толкова от мен" Трябва да загубим всички спонсори и чифутите да се махнат. Дотогава няма да видим бял ден. Оле оплеска жестоко селекцията, но Оле прохожда в професията и на Оле му стовариха цялата отговорност. С една дума - приключиха му шансовете за стойностна кариера извън Норвегия. Дамгосан, че не става. Гробището за футбол от 2013 насам погреба още един.
 4. 80 милиона за тоя тролей Магуайър се тиражират - пълно извращение Не вземем ли доказан голаджия, тоя сезон е в кофата преди да е почнал - като миналия...
 5. Голмайстор и шампион на ВЛ...добре че сегашните лекета са такъв невероятен успех на този фон...
 6. Ако въпросните играчи имат необходимите качества, подхождаме нелошо на пазара тоя път. Стига с тия звездоманчета с високи финансови претенции, за които футболът става последен приоритет мигом щом дойдат в Юнайтед. Трябват ни хора гладни за успехи и развитие. Но ако-то за качествата е голямо ако. Да видим...поне очевидно се прави опит да се смени досегашната прогнила практика по набор на кадри...
 7. Нашумели имена може да дойдат едно-две, сериозни хора няма да дойдат. След като видяха примера на индианеца и голямото пиле, как може да лапкат сладко-сладко, за никаква продукция насреща. Както им последваха примера и останалите келешчета в тоя отбор. Сериозните хора занапред ще са само аут, не ин. Мениджър ще е поредното бостанско чучело, все едно как се казва. Така ще е докато коли и беси оня наркоман, за кеф и лапачка на мръсните чифути, които унищожиха футболен клуб Манчестър Юнайтед. WE WANT GLAZER OUT!!!
 8. Важното е туитовете и тагванията да не спират. Тоя играе в единствения възможен клуб, който има претенциите да бъде "голям". Всъщност една организация е голяма колкото съставните й части. Та с тоя големец, толкова.
 9. Олигарха хубаво ни набута тоя остарял уморен катър, че и за пари, евала!
 10. Ерера и Де Хеа вероятно също си тръгват, така че догодина се очертава да гледаме нов отбор. Обаче докато не се смени политиката на клуба из основи, т.е. маркетинга да е стриктно отделен от футбола, нищо съществено няма да се промени. Лигавщините и скатаването виреят там, където се допускат отгоре. Другият съществен фактор е, че тия футболисти придобиха манталитет на лузъри и примирени овце, така че определено съм за кадрова чистка и подмяна. Но без структурни и организационни промени на най-високо ниво просто ще сменим к*рвите в бардака...за няколкостотин милиона.
 11. В последния мач вече тотално без значение може да пусне школниците да поритат малко срещу батковците. Тук само отсъствието на Ерера беше неоправдано, но може би свързано с неговото напускане. Другите без вратаря (който вече също го е ударил на уволнение - но го разбирам напълно) са хвани единия, блъскай у другия. Чистка здрава за другия сезон. Тоя си еба майката от самото начало до самия край, дори с Мойс не бяхме толкова разбита команда от скатаващи и проформа излезли на терена бостански чучела. Не може да получаваш пари за нов ролс ройс всяка седмица и да подтичваш като на джогинг в парка. Вън всички мастии до една.
 12. ggbg

  Джон О'Шей

  Малките се разхождат с фланелки на Погба в южния парк. Като видя такова извращение, моментално обръщам поглед в друга посока.
 13. https://www.facebook.com/SkySports/videos/813658812336605/ Хайде от приказки да минем на действия, нека, дано!
 14. Колкото по-висока заплата, толкова по-трагична игра. Догодина искам да гледам съвършено различен състав играчи, но такъв шанс няма.
 15. Колкото по-стряскащи резултати, толкова по-голям шанс нещо да се промени в тоя прогнил, болен клуб. Най-добре да се почне от собствеността. От тая гледна точка некласираното в топ 4 е абсолютна благодат. Не да си замазваме очите със случайни класирания поради слаба конкуренция. Играчите са абсолютни путки без капка характер, но и тяхното представяне е функция на безхаберието във всякакво футболно отношение в тоя цирк. Ребилд от нулата и това е.
×