Jump to content

ggbg

Фенове
 • Брой мнения

  2016
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

988 Философ

Относно ggbg

 • Ранк
  Devoted Red

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Интереси
  GGMU

Друга Информация

 • Любим Футболист
  All Stars Man United Team & Legends
 1. 80 милиона за тоя тролей Магуайър се тиражират - пълно извращение Не вземем ли доказан голаджия, тоя сезон е в кофата преди да е почнал - като миналия...
 2. Голмайстор и шампион на ВЛ...добре че сегашните лекета са такъв невероятен успех на този фон...
 3. Ако въпросните играчи имат необходимите качества, подхождаме нелошо на пазара тоя път. Стига с тия звездоманчета с високи финансови претенции, за които футболът става последен приоритет мигом щом дойдат в Юнайтед. Трябват ни хора гладни за успехи и развитие. Но ако-то за качествата е голямо ако. Да видим...поне очевидно се прави опит да се смени досегашната прогнила практика по набор на кадри...
 4. Нашумели имена може да дойдат едно-две, сериозни хора няма да дойдат. След като видяха примера на индианеца и голямото пиле, как може да лапкат сладко-сладко, за никаква продукция насреща. Както им последваха примера и останалите келешчета в тоя отбор. Сериозните хора занапред ще са само аут, не ин. Мениджър ще е поредното бостанско чучело, все едно как се казва. Така ще е докато коли и беси оня наркоман, за кеф и лапачка на мръсните чифути, които унищожиха футболен клуб Манчестър Юнайтед. WE WANT GLAZER OUT!!!
 5. Важното е туитовете и тагванията да не спират. Тоя играе в единствения възможен клуб, който има претенциите да бъде "голям". Всъщност една организация е голяма колкото съставните й части. Та с тоя големец, толкова.
 6. Олигарха хубаво ни набута тоя остарял уморен катър, че и за пари, евала!
 7. Ерера и Де Хеа вероятно също си тръгват, така че догодина се очертава да гледаме нов отбор. Обаче докато не се смени политиката на клуба из основи, т.е. маркетинга да е стриктно отделен от футбола, нищо съществено няма да се промени. Лигавщините и скатаването виреят там, където се допускат отгоре. Другият съществен фактор е, че тия футболисти придобиха манталитет на лузъри и примирени овце, така че определено съм за кадрова чистка и подмяна. Но без структурни и организационни промени на най-високо ниво просто ще сменим к*рвите в бардака...за няколкостотин милиона.
 8. В последния мач вече тотално без значение може да пусне школниците да поритат малко срещу батковците. Тук само отсъствието на Ерера беше неоправдано, но може би свързано с неговото напускане. Другите без вратаря (който вече също го е ударил на уволнение - но го разбирам напълно) са хвани единия, блъскай у другия. Чистка здрава за другия сезон. Тоя си еба майката от самото начало до самия край, дори с Мойс не бяхме толкова разбита команда от скатаващи и проформа излезли на терена бостански чучела. Не може да получаваш пари за нов ролс ройс всяка седмица и да подтичваш като на джогинг в парка. Вън всички мастии до една.
 9. ggbg

  Джон О'Шей

  Малките се разхождат с фланелки на Погба в южния парк. Като видя такова извращение, моментално обръщам поглед в друга посока.
 10. https://www.facebook.com/SkySports/videos/813658812336605/ Хайде от приказки да минем на действия, нека, дано!
 11. Колкото по-висока заплата, толкова по-трагична игра. Догодина искам да гледам съвършено различен състав играчи, но такъв шанс няма.
 12. Колкото по-стряскащи резултати, толкова по-голям шанс нещо да се промени в тоя прогнил, болен клуб. Най-добре да се почне от собствеността. От тая гледна точка некласираното в топ 4 е абсолютна благодат. Не да си замазваме очите със случайни класирания поради слаба конкуренция. Играчите са абсолютни путки без капка характер, но и тяхното представяне е функция на безхаберието във всякакво футболно отношение в тоя цирк. Ребилд от нулата и това е.
 13. Много трудно ще го разкараме тоя воденичен камък. Сега 2 месеца в лазарета, тоест ще е извън всякаква игрова кондиция и точно в началото на прозореца тепърва ще влиза във форма, не че е показал и наченки на такава при нас. Всъщност той от година и нещо футбол не е играл, освен няколко моментни проблясъка, които се броят на едната ръка. Заплатата му е съвсем отделен въпрос, никой нормален клуб на света не би си и помислил да я match-не. Ни Китай, ни Дубай, ни някой скучаещ руски олигарх. Тоест той трябва да намали сериозно финансовите си претенции на новото място. Дали ще го направи или ще остане да дои клуба, не е ясно. От самото му идване поведението му е на човек, който не се чувства с нищо длъжен на Юнайтед. 7ца, пари, всичко това е само облага, не и задължение. Въобще както и да го гледаш, страшен автогол с тоя.
 14. Важна победа, демонстрация на характер и самочувствие да обърнем лош развой и да счупим негативната серия от последните 3 мача на ОТ срещу Бърнли, ПСЖ и мърситата. Все пак трябва да се справяме далеч по-добре, спокойно и рутинирано като домакини. Естествено и многото контузени са фактор, но като домакини сме някак много припряни, нервни, под натиск на очакванията, че трябва да мачкаме у дома всеки съперник на всяка цена. Това е така, но не е тази правилната настройка за домакински мач. Може би затова и гостуванията ни към момента са по-успешни, колкото и странна и неочаквана да е тази тенденция. Имаме нужда от подсилване на ключови позиции, с добавянето на класа очаквам да излизаме далеч по-освободено и да мачкаме, защото можем, а не защото така трябва.
×