Jump to content

Nikicha

Фенове
 • Брой мнения

  676
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

174 Разбирач

Относно Nikicha

 • Ранк
  Advancing Red

Информация

 • Пол
  Мъж

Друга Информация

 • Име
  Николай
 • Любим Футболист
  Cristiano Ronaldo

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Трябва да използва мозъка си.Когато тича като алтав става за смях, но вчера беше титаничен.Тук идва и ролята на Джеймс който не се поколебава да търси Марсиал и Рашоналдо в ситуации които да се надиграват 1 на 1 където са и най-силни.
 2. Nikicha

  UFC

  Дюнерджията ще му прасне една баница и победа чрез нокаут.
 3. Nikicha

  Честит Празник...!!!

  Благодаря за пожеланията
 4. Nikicha

  Филми

  Чакам само субтитри за Айришмена.Филма на Тарантино е пълна безсмислица.Трябва да донеса от 100000 кладенеца вода за да придам някаква логика на всичко което се случи във филма, абсолютна пародия.Гледах го до половината чакайки нещо смислено да стане, но не би и започнах да пръвртам изнервено.
 5. Nikicha

  Филми

  Току що изгледах Once upon a time на Тарантито.Това е най-глупавия филм който съм гледал.3 часа пълно безсмислие.Този филм е пълно безумие.
 6. Ами,ако трябва да съм честен по-добре събери още някой лев и за 800-900 лв ще можеш да си сглобиш много по-добра машина и то чисто нова.С тази конфигурация ще можеш да цъкаш e-sports и някои наистина непретенциозни заглавия на low.
 7. Аз не знам какъв ви е проблема с визията му.Той Лингард като се е ухилил постоянно все едно пък е най-добрият, стига сте се излагали с такива детски коментари.
 8. Не го бях чувал преди да го привлечем.А сега съм му фенче....
 9. Nikicha

  Филми

  струва ли си на кино?
 10. Това мнение тръгна от някъде не помна от де и някои започнаха да го повтарят като папагали, за мен това твърдение е безобразно тъпо.
 11. Айде стига ся.Бисаката е един от малкото които се представят добре до момента.
 12. Беги мани са с тия пс-та.Отказах се от тях за сега.Ако ще и най-хубавата игра да няма как да я играя с 30 фпс то тва ми убива кефа.
 13. Аз от както гледам футбол по-слаб атакуващ играч не съм виждал.
 14. Nikicha

  Филми

  Смея се с глас наистина>.......майтапчии сте големи>..
 15. Каквото и да тренират,както и да тренират за мен е необяснимо поведението им на терена.Все едно нарочно бъркат пасове и липса на синхрон.
×