Jump to content

Piece Of Mind

Фенове
 • Брой мнения

  6957
 • Присъединил се

 • Последно активен

 • Брой Пъти Станал Победител

  2

Piece Of Mind последно спечели ден на Януари 1

Piece Of Mind имаше най-харесвано съдържание!

Форумна репутация

780 Философ

Относно Piece Of Mind

 • Ранк
  AGAINST MODERN FOOTBALL

Контакти

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Местоположение
  малък лондон
 • Интереси
  Холокостът е лъжа!

Друга Информация

 • Име
  Георги
 • Любим Футболист
  Nemanja Vidic

Последни посетители

2406 прегледи на профила
 1. Piece Of Mind

  Филми

  Поредният топ коментар. Благодаря. Според мен всичката слабост на мъжете и сила на жените, която се показва в сериалите, е една от главните причини света да е на дереджето, на което е в момента - масата взаимства такива похвати и ги прилага в живота си. Евреите имат една стара поговорка - ако не можеш да събориш нещо, пускай жените. И тук не говоря за репресии, ограничаване на права и свободи и т.н., а за ролята на двата пола в устройството на света. Когато умишлено тази хармония липсва, сиреч алфа-мъжкаря водещ и покоряващ и до него нежна половинка, която го укротява, силата в народа масово я няма. Слаб народ се управлява по-лесно. С глобализацията е изключително лесно да показваш стереотипа, който те прави такъв. Разочароваща серия иначе. Подготвят ни за този момент от седем сезона и продължават да се влачат като родопска народна песен.
 2. Титанична реч от хлапак. Евала, младши още веднъж!
 3. Блекбърн. Помним. Жалко, че заместника на Роналдо в края на дните си играеше като бек. Неоспорим факт е, че е изключително сърцат и себераздаващ се играч, но с тези футболни качества толкова. Няма да ми липсва особено много.
 4. Piece Of Mind

  Филми

  Емилия е най-топ мадамата в целия сериал и за мен. На второ място е актрисата играеща Мисандей. Санса също ми харесва, има феноменални очи. Епизода не беше кой-знае-какво, но всички сезони с изключение на първия, започват така. Даже беше наситен с някои излишни, според мен, неща. Има още пет серии обаче, в които трябва да се разплетат нещата. Освен ако сериала не остане с отворен край и очудващо за всички се обяви sequel два месеца след него.
 5. Здравейте. Спрямо правилата на форума наказуемо ли е ако си пожелая евтаназията на някой от играчите носещи червената фланелка? Не визирам никого конкретно.
 6. Това е един от най-странните клипове, които съм гледал.
 7. Piece Of Mind

  R&b / Hip-hop / Soul / Rap / Underground

  С разочарованието винаги се справяш отлично.
 8. Piece Of Mind

  R&b / Hip-hop / Soul / Rap / Underground

  Ицо смля сцената. Ама и на мен, както Светльо спомена, ми е странно, че дълго време седя в ниското и скочи изведнъж срещу всички. Не се връзва някак си. Последното им парче - Този Танц е в стил Шугар, Рафи и пр. заведения. Не знам какъв интелект търсите в Шамара, който вече е и партийно подкрепен и използва... хм... името си, за популяризиране на идеите си. След концерта на Роджър Уотърс на стадион Васил Левски, на следващия ден беше в студиото на тв7, ако не ме лъже паметта. На въпросният концерт на видеостената беше написано #ОСТАВКА, при тогавашния кабинет на БСП - един нашумял хаштаг и нищо повече, естествено. Неговия коментар за случая беше: "Тия метъли ли са, не ги знам какви са, Пинк Флойд, какво изобщо се бъркат в политиката на държавата?! Дошли за концерт, а всъщност са платени от ГЕРБ за пропаганда срещу народа." Или нещо от тоя порядък. Не знам какъв е и тоя хейт срещу Явката и Керанов, момчетата правят доста интересни и различни песни. Сър Боби, винаги съм те смятал за изключително широкоскроен човек, но с това ограничаване какво слуша интелигенцията не мога да те разбера. Довечера ще ходя да слушам Ъпсурт за пръв път на живо от 12 години насам и не очаквам нищо. Освен Десислав да дойде с тениска на ARCHITECTS, разбира се.
 9. Златна статуя и трибуна на Негово име. Благодаря ти, бебе.
 10. Piece Of Mind

  R&b / Hip-hop / Soul / Rap / Underground

  По-точно и да искам не бих могъл да си изкажа мнението. Евала
 11. Piece Of Mind

  R&b / Hip-hop / Soul / Rap / Underground

  Що бе, стругаре е голям ревльо принципно, ама тая песен е интересна.
 12. Piece Of Mind

  R&b / Hip-hop / Soul / Rap / Underground

  Светльо, тая новата им нещо не ме зарадва.
×