Jump to content

miza

Фенове
 • Брой мнения

  19
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

18 Наблюдаващ

Относно miza

 1. Абе, че 3/4 от мътдите са за смяна няма съмнение - Погбито, Джесито, Лукакито, Марсиалчо, защитата и т.н.т до към 12 - 15 човека. И Олимайфренд Уди ще продаде част от тях и ще събере някакви пари. Огромният проблем идва след това и то зашото го праскат едновременно от две посоки:- ще му продадат играчи, които са за Топ 10 но на цени като за топ 3. В резултат се източват парите на клуба а качеството става все по-лошо. И за финал най-лошото няма да го духа този или онзи, ами ще го духаме ние, дето сме гледали великите отбори на Съра. И следващите незнайно на брой години.
 2. Смешно е да се твърди, че толкова си могат тия гадове и не могат да бият Хъдърсфилд - тогава щяхме да изпадаме. Големият въпрпос е защотопоследните няколко мача направо правят саботаж ? Не може да изиграеш 10 много добри мача с победи и следващите 10 да падаш включително и от супер слабаци. Няма ли английски журналист, който е задал на Оле този въпрос, някой не е ли чул нещо. Защото глупостите, които казва след мача са за малки дечица - че такова било нивото и сме много назад. Само че когато дойде не беше изобщо такова. С Онова ниво отдавна щяхме да сме 3-ти
 3. За въздишащите по Моуринко - не забравяйте, че този капут, личното си избра не един а цели двама централни защитници Баи и Линдельов ( по спомен за около 65 милиона) и след половин година обяви, че тия за нищо не стават и иска нови двама. Само това ми стига за тоя мангал да не искам да чувам за него.
 4. Вече не виждам кой от пасмината с най-голените заплати в Англия може да остане. Единственият шанс е нови собственици, макар, че и това не гарантира да върнем нивото от преди 5 години. Вторият вариант е разпродажба на всички измислени звезди и купуване на нови, но вече не съм убеден, че Оле може да изгради отбор от изцяло нови играчи, защото нито е Клоп, нито Почетино. Абе да се ебават, аз лично няма да ги гледам до края на сезона, не виждам смисъла да си го причинявам
 5. Очертава се масово мнение, че само около 4 човека могат да са титуляри за отбора. Което значи, че трябва да купим 7 НОВИ ТИТУЛЯРИ. За да са наистина качествени играчи, средната цена ще е около 80 млн. Умножено по 7 е 560 млн. накуп. Това са мечтите, за съжаление май че няма как да се получи. Такива пари няма да се извадят, тези неща ги правят само шейхове. Но дори и те да дойдат и да кажат даваме парите, кой супер играч ще дойде в отбор, който няма да играе в ШЛ ???? И така изводът е, че всички собственици, началници, играчи и тренери докараха клуба до пропаст от която не знам как може да изпълзим. ( Не включвам Оле, защото тай беше насаден на гнилите пачи яйца)
 6. Нашите поплювковци почти загубиха шансовете за топ 4 в мача с Улвс. Още тогаеа все по безпомощното нападение при 1:0 изпусна да вкара още голове и накрая паднахме. Сега погледнах програмата и реално можем да минем само Челси и то ако ги бием на Олда. Тоест завършваме 5 или 6-ти. Много ми е интересно дали дори 25% намаление на заплатите може да стресне тия самозабравили си парвенюта или вече нищо не е в състояние....
 7. Купуваме целият отбор на Аякс заедно с треньора, без двамата които Барса вече купиха друг шанс нямаме
 8. Оле показа, че е грамотен и след като първоначалният план рухна, пренастрои играта и от там до края държахме мача, въпреки прогнозите, че ще ни разбият. По същото време Погба показа, че няма място в този отбор и трябва задължително да го махат. Дано Оле е видял и минимум 10-те безобразни центрирания на Ашлито и да го остави да почива повечко. Фред и Мак Томини отново като в Париж страхотен мач и трябва да са основните двама в центъра за сметка на Ерера и Погба. Някой писаче от последните 4 мача имаме 5 загуби и това е резултат от тоталния провал на нападението - много пропуски, никакво разбирателство между тях, никакви смислени двойни или подавания в коридор - пълна нула. Оплюваната защита се представи много по-добре. Тия тримата ако не се стреснат, ще ни трябва поне един нов нападател, какво им стана нямам обяснение.
 9. Погба задължително титуляр в 2-та мача с Барса. И на пейката във всички мачове във Висшата. Защо мисля така - защото е леке и половина и като такова в мачовете с Барса ще играе на макс, защото светът ще гледа тези мачове и там ще се накипри и лайкове и чудесии. А във вътрешните мачове последнитв два умишлено беше най-слбият на терена, за да се разбере, че иска и ЩЕ ходи в Реал. Игра така както игра при Моу последната половин година. Играта му си беше чист саботаж и Оле ако иска да се бори за 4-то място, макар, че вече може би е късно, трябва да го остави пейка защото влияе на целият отбор и точно тези 2 мача, ще ни костват 4-ката.
 10. Има нещо сбъркано в отбора, защото сътресението след оттеглянето на Сър Алекс не може да трае 5 години. Съра беше всичко във великата епоха, но някой отдавна трябваше да се усети, че вече трябва спортен директор. Виждаме каква борба е между клубовете да вземат някой от доказалите се, кгато остане свободен. И може би това е голямата грешка на собствениците,. Иначе всички ги псуваме, ама какво биха могли да направят повече с треньрите например ? Мойс - лично предложен от Съра. Не беше за такъв клуб. Следващите двама - от най големите имена в треньорската професия. Нормално, когато Клоп е в Пуул, а Пеп в Сити да назначат Ван Гаал и Моу. И двамата се провалиха поради различни причини. Кой да докарат по дяволите, кажете ?? Сега опитват нещо супер различно с Оле, да възродят духа и желанието за игра, да осигурят помощ от Фелън и задочно от Съра. И това май не проработва. Хайде кажете какво да се прави?? Ситуацията е много тежка, защото Оле на този етап не е на нивото на Клоп, Пеп, Почетино, а играчите не му помагат вече. Което както писаха доста хора ни определя трагичната роля да се борим за 4-ката.
 11. Половината отбор на Уулвс е по добър от наш Джеси, не знам дали става вече и за попълване на бройката в резервите. А Погба е ясен вече играе Ганкиното, за да направи така, че да не искаме да го задържим. Може да сме загубили облика си на велик клуб, но ми се иска поне лекенця да не събираме и да не търпим.
 12. За съжаление си прав - сбогуваме се с топ 4, а направиха невъзможното да стопят 13 точки. Да пропилееш такъв успех в 1 мач е трагедия. Имахме желание този път, но и късметът беше срешу нас, а и левашки грешки като отбор от дъното. Всички искаме страхотни трансфери, но без топ 4 кой от наистина големите играчи които поискаме ще дойде.
 13. Мачът е изключително важен! От него ще си проличи желанието и хъса за игра ще се види имаме ли изобщо отбор или не. Недоумявам колко много мнения има, че е ясно, че ще ни бият. Ми то ако е ясно, че ще ни бие 7-мия ние изобщо за Ман. Юнаитед ли говорим ? Ако играят като първите няколко мача при Оле ще бием. Ако повторят последните два мача - падаме. Нали всички играчи искаха Оле - ами да се напънат и за него и за себе си. Второто нещо, което ще стане ясно днес е доколко са вярни писанията за Погба и Реал. Последните два мача беше най-слаб на терена, напълно незаинтерисован като при Моу. Ако и днес е така значи си постила за Реал и онова гнусно същество Райола, който да го продава през две години и да взима по 15 милиона комисионни. И последно - загубим ли този мач според мен сме извън топ 4 , което пък значи значително ограничение за привличане на попълнения отговарящи на изискванията на отбора - просто няма да искат да дойдат въпреки парите.
 14. По принцип обичам да чета форумите, но не ми се пише, защото логиката при феновете нормално не е на първо място и обикновенно избиват емоциите. И за този мач много се пише как трябвало да го вземем, да се хвърлим, да вземем всичко. А аз започвам да се плаша, да не продължим още надолу, защото при Моу след загуба тонуса още спадаше вместо да се вдигне за следващият мач. Как да вземем мача снощи с най-слабото представяне в нападение от както е дошъл Оле, а това е силното ни звено. Погба един от най слабите на терена. Марсиал и Джеси не се върнаха нито веднъж да помогнат на беговете, които хазартно тръгваха напред и Улвс там ни притискаха непрекъснато. И защо Оле не реагира поне на това, което се вижда и от Космоса . Ако не е отписал мача а не реагира нещата са от зле по зле. И още нещо - нека не си мислим, че лятото ще накупим играчи като Сити, че да гоним наште каквито мнения се виждат.
 15. Това с облаците може да се превърне в най-неприятната последица, ще видим. Според мен отборът излезе с нагласа в този мач да не се напъва. Ако има късмет, ако Уулвс направят грешки и някой гол влезе може да го вземем мача, ако не пак има позитив - един мач със Сити по-малко. (Аз бих добавил, че в такъв мач с този състав трудно ще бием, тоест купата е малко химерична) Оле, според мен, гледаше на случващото се по -същият начин. Той добре знае, че ги изстиска здраво, за да навакса 9 точки изоставане от 4-ката. Затова отборът е изморен, затова има и толкова мускулни травми. Добре знае тежката програма до края на шампионата и че трябва да вземе почти всички мачове. Добре знае, че срещу Барса са 2 мача, в които играчите ще трябва да играят над предела си дори да отпаднат, защото целият свя ще ги гледа. Можем ли с този състав и с контузиите да играем на 3 фронта - мисля че Оле е прав - не! Щяхме ли да играем на макс ако бяхме отпаднали от ПСЖ-то ? Щяхме. Лесно е да се гледа от страни да искаме винаги да бием, но за целта инвестиции в подходящи за стила на отбора играчи равни на тези от Ман. Сити. Ако някой реши, че има конспиративност в мнението ми, нека си спмним мача на Пуул - на този стадион и загубата със същият резултат. Някой съмнява ли се, че Пуул в пълният си състав и във формата, в която са не могат да бият Уллвс и че Клоп не го отписа мача ?
×