Jump to content

DetkovGK

Фенове
 • Брой мнения

  552
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

237 Разбирач

Относно DetkovGK

 • Ранк
  Advancing Red

Последни посетители

508 прегледи на профила
 1. Ма той мързелив бе. Ще учат дъртото магаре....
 2. Не разбирам английски, но как съвет на Роналдиньо ще върне Лингард в най-добрата му форма, т.е. в топките на баща му?
 3. По-реална от медицинските бележки, които носех и нямах отсъствия по физическо, защото ходех да ритам в часовете.
 4. Прав си, с Ромеро биехме 0-2.
 5. Де Хея НЕ Е ВИНОВЕН ! Има си тема за ръкоблудството на отбора и може там да пишеш. Случая сега е да се дадат тези 18м х 4 години = 72м за ОБИЧАНИЯТ Де Хея или в края на сезона да се махне за без пари, да се за закупи вратар за 50+м + 4 години * 10м, който не е ясно дали ще покаже такава класа. Даже сега има и вариант Де Хея да бъде продаден за 70+м и пак да се закупи по-ниско платен вратар и да мирнеш. ШОК! УЖАСТ! До вас има 11 домакини, които искат СЕКС ! Де Хея изяде парите за Меси!
 6. В този отбор има точно един (Де Хея), който си е заслужил парите и един от новите, който има шанс да си ги заслужи ( Бисака ). Точно неговите пари са проблема.
 7. Тоя още е резерва на Ашли!
 8. DetkovGK

  Едвин Ван Дер Сар

  Не вярвам да дойде, с тези глупости имитараме дейност. Ако дойде ще бъде използван за две неща, да закупим още марсита и за допълнителен бушон.
 9. Време му е. Така става като ръководиш отбор като бакалия, Режеш от бюджета, събираш много цигани в персонала, качествения персонал напуска, резултатите падат, вече не си и официален вносител на фафли Криско, акциите падат .....
 10. Ай стига бе, хиляди глупости съм чувал, като 'земята е кръгла', '4g няма да ти изпържи мозъка' и 'Де Хея е добър вратар', НО ТОВА НЯМА как да е истина!
×