Jump to content

DetkovGK

Фенове
 • Брой мнения

  463
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

179 Разбирач

Относно DetkovGK

 • Ранк
  Junior Red

Последни посетители

430 прегледи на профила
 1. Много коварна програма. Май месец сме с три трудни мача и накрая пряк сблъсък като гост с Лестър за 6то място. Британската Перука пак е срещу нас.
 2. Колега стига си говорил глупости, това са поне 115%. Пък и какво ще кажеш за черното вратар на ЦСКА от Алжир. Или за този от АЯКС, там ако не си разбрал всеки играч е поне за тройката за златна топка. Писна ми дървени философи-расисти.
 3. Защото са позиции в който не е важно колко тичаш, дали се блъскаш, колко кг вдигаш, колко черни последователи имаш. А при вратаря половината работа си я вършиш с главата преди да направят положение пред теб. Аз като бях на вратата, 52% си спасявах с позициониране, 39 % със ръкъводене на отбраната, 28% с котешки рефлекс и още споря, но около 17% с късмет.
 4. не съм расист, но да се подчертае, черният вратар на Аякс. Има си причина да няма добри черни треньори и вратари.
 5. Хахаха, че ние бяхме взели играч от националният им отбор за бездомни. Дали сега имат читаво дясно крило?
 6. DetkovGK

  Дейвид Бекъм

  Така и не разбрах, защо никой от Бекъм не можеше дори и прилично да центрира. Всичко е до много тренировки, мускулна памет и да знаеш в коя зона да я прати. Или не са тренирали достатъчно или са супер тъпи. Срамно е, работят по 2 часа на ден за милиони, а няма да се сетят да тренират още час. Както го е правил Бекъм и Роналдо...
 7. Смутито избегна бана след финала, но за мен ако се случи Де Хея аут и Бейл ин, вече ще си го заслужи.
 8. Обикаля фейсбук групи да обяснява как сериала "Чернобил" е лъжа с цел да изкара СССР несретници.
 9. DetkovGK

  Уейн Рууни

  Само по заплата ще го задмине....
 10. Мишките излезнаха. Не Оле доведе отбора до тази ситуация.
 11. А аз се страхувам, че ще вземем новия А. Санчез от Уелс.
 12. Още по-добра идея е да се вземе скъпоструваща бивша "звезда" с много контузии, голямо его, малко решени мачове, готов за пари да седи напук в РМ като резерва.
 13. DetkovGK

  Филми

  Нищо особено не е този Чернобил. С този английски, очаквах само на кажат на Миша Горбачове " M G". Пък и тази сцена как гледат пожара на моста си беше точно за меме, отдолу снимка на Мари Кюри и надпис "Am I a joke of you?". Кой по дяволите ще гледа с интерес как гори Атомна електроцентрала. "Страхотна" беше и речта за избора на трима. Нека да си представим, че в СССР са имали право на избор и не са ги посочили. Прозорците май бяха с ПВЦ дограми, нормално. Добра атмосфера, но не е толкова трудно. Сивота и реквизит от СОЦ Музея. Даже последният сезон на ГОТ беше по-добър, само с кинематография и звук.
 14. Пореден преподписал, другите клубове май плашат играчите със нас. 'Подписвай или те пращаме при Джеси и Марсиал, да ти съсипят кариерата.
 15. Баннете ме ако искате, но аз мисля, че не трябва да се сравнява положението на Оле с това на Моу. Моу имаше влиянието, позицията, характера и много успехи зад гърба. Но не разчисти лекетата и след като му провалиха трансферите реши да си чака неустойката. Оле няма всичко това, но има желание за работа. Има добър опит, надявам се да се справи, въпреки лекетата. Нищо хубаво не очаквам от трансферите. Напускат ни качествени играчи, преподписваме с лекета.... От години агентите ни ползват за вдигане на цената и затова не вярвам на 90% от информацията. До преди месеци ни трябваха 9 нови титуляра, а сега май ще станат 11 липсващи титуляра.
×