Jump to content

apacheIss

Фенове
 • Брой мнения

  522
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

146 Разбирач

Относно apacheIss

 • Ранк
  Advancing Red

Последни посетители

788 прегледи на профила
 1. Да, това е едно от нещата ,върху които трябва да поработи. Ако е нужно и нашия велик мениджър да го върне обратно в началното футболно училище, но трябва да се научи да търси пространства, където да получава топката в наказателното. Според мен просто няма идея какво да прави в такива ситуации, когато наказателното е пълно с играчи и не знае накъде да тръгне за да получи топката. Забелязал съм,че като е заобиколен от противникови играчи, седи на едно място, защото няма никакви идеи според мен. Аз ако бях мениджър, щях да седна с него и да проведем един разговор, защо е толкова статичен, какъв е проблема, да му дам някакви съвети как да подобри играта. Уж имаме много добър бивш нападател за треньор, ама не знам какво им говори на тренировките на тези хора - не виждам голямо развитие при нападателите. Слушам го за Рашфорд ала бала да говори, следващия Роналдо, дрън дрън, може с него да си говори повече, ама всичките ни атакуващи играчи имат нужда от подобряване на различни аспекти от играта - и не говоря за умения, дето трябва да си Меси, за да може да ги правиш, а някакви базови неща.
 2. Ако са сомалийски шилинги, да.
 3. Новия лорд Бендтнер, лорд Лингадриньо
 4. Спор няма, че като има толкова посредствени играчи, нивото на горе-долу читавите ни играчи също пада доста. Ама този прехвален и надценен играч остави двама играчи на Шефийлд да бият покрай него и да вкарат гол. Уж се води за най-добрия ни защитник, а оставя играчите на 2 пъти да отправят шут към вратата и да вкарат гол. Това Ерик Баий по-добре щеше да се справи от него в тези ситуации.
 5. Да,честно казано, ако бяхме останали със Смолинг, не знам дали щяхме да сме много по-зле отзад ....
 6. Като гледам какви ментета играеха в центъра на защитата срещу Шефийлд си мисля.че бързо ще получат шанс. По-зле няма накъде.
 7. Голям талант е, направо да им го пробутаме за 100 милиона и да започва кариерата си като баскетболист .
 8. Ами ако наистина е така е трябвало да свикат среща с него и ръководството и да му кажат, че ако не му се играе в този отбор, да си стяга багажа. Съмнява ме всички в клуба да знаят,че изпуска мачове, само защото не му се играе и да го търпят това 3 години вече. А ако е така, значи евалата на целия клуб,че не е предприел никакви мерки по въпроса - я парични санкции, я нещо друго.
 9. https://twitter.com/Squawka/status/1140222560057135105/photo/1?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1140222560057135105&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.redcafe.net%2Fthreads%2Fpaul-pogba-2019-20-performances.448800%2Fpage-76 Тъжно ми е. Човек дето вече не му дреме за клуба и повечето мачове не полага никакви усилия е пак в пъти по-добър от некадърниците, които представялват 90% от отбора ни в момента...
 10. Да им приседне дано на скапаняците, по-добре да не получаваме никакви пари и да се махнат от клуба най-накрая....
 11. apacheIss

  №17 Фред

  Хах, бахти ментето е тоя. Един свестен бразилец не сме взели откакто гледам този отбор мама му стара. Английските дървета играят по-добър футбол от този идиот.
 12. Махайте го от банера на форума този льольо и сложете едно усмхнато личице
 13. според мен говори за рашфорд
×