Jump to content

H17MAN

Юнайтед Модератори
 • Брой мнения

  18100
 • Присъединил се

 • Последно активен

 • Брой Пъти Станал Победител

  9

H17MAN последно спечели ден на Май 14

H17MAN имаше най-харесвано съдържание!

Форумна репутация

3971 Меринджей

1 последовател

Относно H17MAN

Контакти

 • AIM
  fate_sucks

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Местоположение
  В. Търново

Друга Информация

 • Име
  Deyan Denchev
 • Любим Футболист
  Paul Scholes

Последни посетители

2857 прегледи на профила
 1. Предложили сме и нов договор за Мата. Май с повече пари. Що да не удължим договора на твърдата испанска резерва вместо да дадем пари за испанския лъв и твърд титуляр Ерера Едко 2019.
 2. Едко: искам от сумати години онова Уелско Крило което така ми е влязло в главата. Оле: Уелско крило викаш. Ок ще го намеря за теб. Едко: Е той е супер известен няма какво да се търси ама направо да го купуваме. Само дай договора колкото иска ги давам. Оле: известен да е известен колко да е известен ма Ок щом го искаш. Ето договора 15 млн. Едко: Идеално подписваме. Очаквах повечко пари да иска на година ама явно наистина му се играе за нас. Гласи Инстаграм ривийла. Оле: Едко ето го Даниел Джеймс новото ни Уелско крило Едко:
 3. never have never will. мразя grind fest игри. За това и Диабло не съм играл. Имам доста близък приятел който отдели много години в тая игра. Но просто тва не е за мен.
 4. Значи емнайсе години след излизане на играта и 134144 експанжъна сега пускат оригиналната игра както е била може би с подобрена графика и пак искат пари. Тва ли е.
 5. Те и в NFL не са много белите. Само в Бейзбола все още е по балансирано май
 6. А Харито е наполовина сигурно. Или поне едно 30-40 по-малко което си е един халф отгоре.
 7. Еми гръбнака на отбора са. На отбор страдащ от Сколиоза.
 8. Стой си там. Парите хич не го интересуват а. Играе му се а. И СмутитУ иска тоя наемник обичащ парите да го вземем при нас. Явно ще иска голяма компенсация при продажбата или да го продадат за малко пари.
 9. Нани е циганин аз говоря за африканско черните по цвят. А може и просто щот са били англичани а те като цяло всичките са дървари.
 10. H17MAN

  Футболни екипи

  То що не си в на Клоп форума
 11. Ква острота ква техника. Има там един минат с финт и тва е. Тва черен като видя да прави финтове и ми е такова изкуствено. Всичко е едно дървено насечено. Няма грам flair, липсва мазнотията. Малко тъпа дума но мисля ме разбирате. Все едно да се гледа видео с 20fps и такова с 60. Най си личи при Заха тва и при Маркъса.
 12. H17MAN

  Рой Кийн

  Топ изказване. Отново в 10ката Паххаха Абе тоя син няма ли да го вкараме в отбора отрано.
×