Jump to content

Revolutio

Фенове
 • Брой мнения

  674
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

364 Голям Разбирач

Относно Revolutio

 • Ранк
  Advancing Red

Информация

 • Пол
  Мъж

Друга Информация

 • Любим Футболист
  Messi, Ronaldo "The Phenomenon", Zidane, Ronaldinho, Best

Последни посетители

1242 прегледи на профила
 1. Една от малкото готини реплики от GoT, всичко преди думата "но" струва колкото конска фъшкия или нещо от сорта. Затова някой като каже "но" се слуша само след но-то
 2. Успех! Имам добро предчувствие за него.
 3. На мен ми е чудно някой от ръководството отразява ли факта, че отборът не е вкарвал над 70 гола във ВЛ от 6 години насам, че се спекулира само за хора със защитни функции?
 4. Revolutio

  Филми

  Имаше глад за нещо подобно след всичките тея идиотщини бъкани със специални ефекти, нулеви истории и диалози между статуи, с които ни заливат последните години. Е в тази поредица практически слаб диалог няма. Топ изпълнение от всички. Когато искат, могат. Сега след като видяха кое се оценява високо нека си направят изводите за бъдещите продукции.
 5. Той понеже е алхимик и си го е направил сам.
 6. Revolutio

  Смешни снимки

  Хаха, това го видях и единият коментар отдолу пръска - This is the kinda hoe who'd suck everyone's dick except Sloan's but ask him to bring her mouthwash
 7. 100 милиона и да идва...за по-малко не го искам
 8. Бруталното е, че го сравняваха с Феномена по талант , а като се сетя той к'во правеше и Рашков к'во прави и си мисля явно аз не съм добре
 9. Някой слушал ли е монголски рок? Надявам се не е поствано преди. Зарибяваща мелодия, която хем ми е позната, хем не знам от къде.
 10. Ако Юнайтед махне Оле сега, тоя клуб не си заслужава изобщо. Мисля, че ще си взема почивка. Има правото на поне един трансферен прозорец, за да опита да сглоби нещо, което да работи. Ако след 10-15 мача нещата отново изглеждат катастрофално, тогава да се говори за по-драстични мерки, но преди да се е разкарала плявата и да се пробва с набелязаните от него играчи си е живо безумие. А ако тея тъпи мърши на терена му правят сечено и въпреки това го надживеят и не се прави нищо по този въпрос, ще означава, че Юнайтед е безвъзвратно потънал. Представете си за каква анархия би ставало дума, ако в едно предприятие работниците решават съдбата на началниците. Колко ще го бъде?
 11. Луис Антонката Валенсио...Житният бегач...сърцат играч, но просто лимитиран...няма да ми липсва, но има уважението ми, защото поне не се прави на бохав и оцеля 10 години в Юнайтед и стана капитан без да знае/научи английски.
×