Jump to content

dokutd.

Фенове
 • Брой мнения

  936
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

101 Разбирач

Относно dokutd.

 • Ранк
  Advancing Red
 • Рожден ден 27.06.1983

Контакти

 • AIM
  ghostface440
 • ICQ
  0

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Местоположение
  Велико Търново

Друга Информация

 • Име
  Дончо Бараков
 • Любим Футболист
  доста са

Последни посетители

672 прегледи на профила
 1. Аз лично съм доволен от трансфера. Истински лебед-снежнобял.
 2. Дано па-дьо-дьо ни отърват от великия жрец Шака Зулу! Дано цялото племе Зулу ни удостои с постоянното си и безвъзвратно отсъствие от КЛУБА! Дано не вземаме на мястото на изританите зулуси нови тъмнозелени рападжии, с каквито постоянно ни свързват. Аз казах: ХАУ!!!
 3. Сега дано пак да си го купят от нас. PS КОР за тъмнозелените!
 4. 1. Христос воскресе. Живи и здрави - вие и семействата ви. 2. Добре проведен от страна на щаба, но много тъпо изигран от футболерите мач. 3. Каквото и да си говорим, към момента не сме сред най-големите. 4. Ако догодина играем в Европа, ще съм доста учуден,а и ще е незаслужено. Лека вечер.
 5. С тъмнозелените в отбора толкова...
 6. Май така беше, ама аз да си кажа де, че го разкрих - goldenunited пак е той. Нищо лично срещу човека. Но по-ме вълнува какво стана с СС4, че вече не пише? И, за да не е офтопик - колкото и хейт да сипят знайни и незнайни футболни анализатори по медиите, Юнайтед се класира напълно заслужено. Да, имахме и малко късмет, но изиграхме този мач много умно (първата среща също, но там трябваше да изгонят Кимпембе и т. н.).
 7. Вече на долу-горе трезвен акъл да попитам и да се изкажа: 1. Тъй като не следя много офтопика, та какво стана с СС4, който ми беше много симпатичен? 2. Навремето Smootch (или там както се е писал) беше в един форум на Нова, дето не си спомням името. Той имаше някакво име пак, което също не помня, но пак беше "професор" и го хранеха яко, поради което си смени заглавието ( което също не помня) и почна нарочно да пише с повече пунктуационни и граматически грешки ( междудругото пише доста грамотно от граматическа гледна точка), ама тогава го разкрих. Та на въпроса - goldenunited е Смучката! 3. Колкото и да има неверници, Оле и екипа му проведоха тактически брилянтен мач. В началото опитаха изненада, която бе обречена на провал, но след като това се видя, веднага с адекватна реакция. Стана дълго.
 8. Аз желая да посоча 3 неща, които ми направиха впечатление в мача: 1. Мачът е ясен - вие ще го коментирате. 2. Коментаторът е пълен полуидиот, който очевадно гледаше друг мач. 3. Малкия Гарднър имаше едно - единствено отиграване, но БРУТАЛНО УМНО! Това е следващият Пол Скоулс! ( Съвсем сериозен съм!).
 9. Тея пикочници трябваше да ги вземем на разлика.
 10. Тоя мангал, дето вкара първия гол, с което обърна мача, трябваше да бъде изгонен ДВА пъти преди това! Бесен съм!!!
×