Jump to content

goldenunited

Фенове
 • Брой мнения

  80
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

17 Наблюдаващ

Относно goldenunited

Последни посетители

235 прегледи на профила
 1. Няма футболен интелект в отбора.Това е!В момента играем без идея как ще спечелим мача.Точките ,които взимаме са просто един огромен бонус.Това е максимума ,на което е способен отбора .Трябват промени!
 2. Много слабо съдийство.Не само заради дузпата.Имаше и други слаби отсъждания.Отбора игра с много натрупана умора физическа и психическа,въпреки това показахме повече футбол.Нямахме късмет да си вкараме положенията,а обратно те без положения вкараха два гола.
 3. Ами да да кажем ,че на повечето фенове ни липсваше позитивизма,усмивката на Съра след спечелен мач ,минавайки около трибуната с феновете.Такъв позитивизъм виждам аз у Оле сега.Плюс ,че е супер интелигентен и скромен човек,а се доказа вече като супер силен мотиватор.Кажете честно от всичките мачове които бяха спечелени досега с Оле колко щяхме да спечелим с другите три "треньора".
 4. Че той не беше за гледане.А някъде пишеше че се бил учил от Съра.На какво се е научил незнам.Всички вече го разбраха, че не е нищо Специално,а един надут балон който се спука и те така.
 5. Благодаря за всичко ,което си написал колега.Нямам какво да добавя.Така съм го чувствал и аз .И дано утре имаме същия този борбен Юнайтед срещу Арсенал ,че след тази издънка на Тотнъм днес доста добре ще бъде за нас.
 6. Писал съм винаги ,когато нещо ме е впечатлило,било то положително или отрицателно.Старал съм се да бъда обективен когато съм коментирал показаното от треньора или отбора.Може да го проверш нали и без това водите разследване кой зад кой ник бил и т.н.
 7. Не е точно така,защото ако исках да съм фен на губещ отбор ,щях да съм фен на Рединг примерно.Юнайтед е отбор победител.Отбор който не се примирява със загубата.Отбор който играе винаги за победа .Поне този Юнайтед обичам и харесвам аз.
 8. Пичове ,Фенове на любимия ни ОТБОР.Не съм човека за който ме мислите.Никога не бих си сменил ника.Това няма значение в момента.Не пишех досега т.е отдавна защото това което беше до онзи ден не беше отбора Юнайтед ,който аз знам и който толкова много обичам.Всъщност съм болен фен на тема Ман.Юнайтед.И за да стане още по интересно искам да предложа на модераторите да отворят нова тема кой и как и кога се е запалил по нашия отбор. Аз тогава ще ви разкажа как точно аз бях запален по този отбор и от кого и кога. Досега просто си влизах във форума и си четях постовете на членовете ,тъй като нямаше кой знае колко положителни неща около отбора.Сега мисля че настъпва нова ера .Отново чакам мачовете с нетърпение и следя програмата на отбора.Честно казано досега гледах как нещо градено с години и с толкова труд, бива разрушено.Дано това да беше дотук и всичко тръгне нагоре както беше до ЕРАТА СЪР АЛЕКС! Поздравявам всички от форума и обещавам да пиша редовно.За мен ще бъде удоволсвие!
 9. Винаги ти чета постовете с удоволствие колкото и да са дълги те.
 10. Самочувствие да ,но в никакъв случай самозабравяне и високомерие като ПСЖ.Само себераздаване и отборен дух.Това е най-важното.
 11. Да му дават договора на човека.Какво повече да се доказва.Обичат го в съблекалнята,успява да надъха момчетата .Влияе им позитивно на психиката.Това е най-важното.
 12. Мастъре Гоуем си бате!Еваларка!
 13. Дано тази победа да накара Де Хея да преподпише .
 14. https://www.gol.bg/manunited/2019-02-13/ole-nikakvo-otkazvane-shte-tarsim-senzatsiyata-v-parizh-ne-e-nevazmozhno Олето е велик!Това не се учи в учебника по футбол.Това се наследява!
×