Jump to content

let us honour

Фенове
 • Брой мнения

  61
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

51 Наблюдаващ

Относно let us honour

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Като се замислиш, че всъщност взехме треньора на Мьолде да дойде да ни оправи. Не звучи реално.
 2. Защо Оле е бавняр е равно на моуриньо трябваше да остане? И двамата трябва да ги няма, плюс още хора.
 3. И даже не вкарваме повече на големите, защото вчера вкарахме 1 и той си прибавя 4 от челси и видиш ли средно по 2.5 гола сме вкарвали срещу топ 6. Бавноразвиващ. Защо тия отбори дето са дъно/среда, като получават 2+ гола средно на мач, просто не вкарват 3+ гола на мач и да се издигнат?
 4. Пък то и двамата не стават, и тия преди тях не ставаха, и негрите не стават, и наркомана не става и ръководството не го ебе. Едно да става, че да се хване някаква посока, ама няма. Моуриньо като пое отбора в началото - ставаше. И така имахме поне един фактор дето става и за това беше малко по-добре положението, въпреки грозната игра. Но при него винаги си го има това пре$баване на всичко в третия сезон и се стигна до там, че вече и той стана неставащ. Неставащ стана при всичките си отбори при третия сезон. Не е някакво изключение. И оттам пак всичките фактори от по-горе станаха все минусови и резултатите отрицателни. Оле, като цяло не става и за това стигнахме по-бързо до етапа да си личи от самолет, че не става. Но като цяло няма печеливши в тоя спор. И двамата не стават, за това единия го махнаха и за това другия ще го махнат. Малко по-малко почнаха и да махат и тия на игрището дето не стават, след тях ще почнат и тия по трибуните и след 20 години може да тръгнем нагоре.
 5. Гоним Оле и вземаме норвежкия Моу.
 6. Нашия Питър Пан. Легендата гласи, че когато почне да му расте брада, ще спечели златната топка. За момента за всеки косъм получаваме асистенция.
 7. Да скача на пишки у тях си, не на работното си място, което от своя страна не е някаква бутка за понички, да вика асен следобяда да му пълни крема, а е уважавана институция. Не те ебе, ама целия отбор като е пропит с това държание, защото го виждаме и в други от нашите футболисти, какво може да очакваме? Май това, което си и получаваме накрая. Отделно за ко се снимат изобщо, ддз. Като цяло рядко се тригървам, ама тоя път това успя.
 8. Стига ве, това истинско ли е? Това ли се прави в тия съблекални дето навремето толкова легенди и легендарни моменти са видели? После как да очакваш каквото и да е не терена като всичко е пропито от някаква гнусна лигавщина и педерастия и сякаш никой не гледа сериозно на нищо в тоя отбор.
 9. let us honour

  Филми

  Narcos season 3
 10. let us honour

  Fantasy.premierleague.com

  Грийнууд е евтин, а както се наиграхме с лукаку и без заместник, може и да поиграе. Бисака също може да не е зле.
 11. Модерна гей двойка. Кой от кой по-пасивен.
 12. let us honour

  Fantasy.premierleague.com

  Да, кодовете са различни тази година, но ако миналата си бил вътре, влизаш автоматично. Някой да напише новите кодове.
 13. Айде поредния купен за много пари с идеята да мачка, провалил се и продаден в рамките на сезон-два. Много добре.
 14. На третия гол негъра как изхвърча
×