Jump to content

Ivan99

Фенове
 • Брой мнения

  17
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

11 Наблюдаващ

Относно Ivan99

Друга Информация

 • Име
  Иван
 • Любим Футболист
  Ерера
 1. Ivan99

  Филми

  Къв стратег е Церсей, сигурно най-тъпото парче в книгите заедно с Катлин. Лена просто й направи уникален образа и явно хората са се заблудили, че прилича на Тивин, а въобще не е така. За другото съм съгласен, даже и лудостта можеха да я направят по-интересна- Денерис идва с двата дракона, по време на обсадата убиват единия заедно с Мисандей и тогава в момент на ярост изпепелява всичко. Не тука спечели битката, тея се предадоха и тя полудя без нищо.
 2. Ivan99

  Филми

  За зомбитата ясно, аз за останалите Бродници питам.
 3. Ivan99

  Филми

  Доста разочароващо. Дух го показаха за пет секунди и го изстреляха в тъмното, а май е жив. Дотраките вместо да чакат челна атаките срещу живите и да нападнат от фланга, атакуваха челно и измряха като пилци без никакъв смисъл, само с цел бюджет. Умряха само някви френдзоунати пичове, никой от значение. Единствено смъртта на Джора и на Тион имаше някакъв смисъл и изкупление, даже пак Тион супер тъпо го изстреляха челно срешу НК. Бран цял епизод е уоргнат и го видяхме в кадър как беше единствено врана над битката. Никакви действия от него. Ми дайте му да се уоргне в Дух бе или в някакъв дракон, да направи нещо и накрая, докато се бие за после с НК да се появи Аря, а не по този тъп начин. Джон нали го съживиха заради Голямата война, а беше супер безличен целия епизод. Нито ги гореше с дракона, нито се сби, както трябва поне с един от Бродниците. Вместо да разкрият малко от историята на НК, как са се появили другите Бродници, той Мелкор или Саурон ли е или са равни помежду си. По какъв начин ги владее и управлява, те оставиха всичко за тъпия спиноф и ебаха майката на история, която развиват от първия сезон за 2 минути. Имаше и положителни неща- Аря явно е Азор Ахай. Това ме кара да се чудя каква е мисията на Джон след неговото съживяване. Трябва да има някаква причина и да умре скоро. Не мога да повярвам, че ще викам за Санса да сложи край на тази истеричка Данито. Изглежда, че ще си нареди картите и ще върже Тирион. Да се надяваме, че ще има плот туист наистина, защото ще е крайно разочароващо да убият по блудкав начин и НК, за да си седне Данката/ Джон без проблем на трона. Аря също трябва да има някаква роля с Джендри и може и от там да дойде изненада. Наредиха се така нещата- двамата Таргериъни срещу Старк и Ланистър срещу Старк и Баратеон. Джейми има някаква роля до края, Хрътката би трябвало да се сбие с уродливия си брат. Дано не ебат майката на всичко, като цяло след трети сезон е доста бозава историята. Иначе с Мелисандра копират Властелина. Идеята беше, че е беица пратена специално за Великата война( тя една велик) и сега напуска света и се връща при господаря си. При Гандалф е същото положението- само че е от по-нисшите богове и е пратен да помогне на Свободните народи срещу Саурон. Последствоята след тъпото убийство също копираха Властелина- умира главния и тва е, другите Бродници явно са били статисти. Тъпите олигофрени вместо да покажат каква е йерархията между бродниците, с какво ги контролира Краля, как така умират. Защото и орките и назгулите умират, защото са изцяло подвластни на Саурон и неговата магия, голяма част са създадени и от него, а назгулите се крепят изцяло на пръстените. Даже не всички орки умират в историята. А тука нищо не разбрахме нито за НК, нито за останалите Бродници.
 4. Днес Виляреал дали няма да бият, трябва да се отлепят малко от дъното, а онези не играят за нищо. Макар че след тази ЛЕ се притеснявам да играя през уикенда.
 5. Ivan99

  Филми

  За Тирион има теория, че Лудия крал е оправил майка му, докато е бил на посещение в Кастърли. Дъртият Ланистърне подозирал и затова и после лесно го е предал, въпреки че му е бил Ръка и дружка.
 6. Aз си мисля днес Лил, Леверкузен, Валенсия. Като цяло не ми се играе с много, ще рискувам и със Севиля, колкото да сме в играта.
 7. И аз си харесах корнери в Рим- Рома да имат повече корнери в мача ми изглеждаше прилично- 1,40 за такъв залог при домакинство си е добре. Обаче този сезон са доста слабички и не се знае. На мен, тъй като долните нива на Англия са ми доста тъмна Индия, ги прескачам. Харесах си утре Реал- на 1,90 си заслужава риска за Реал в Европа при това гости на Аякс, които са корави, но са млади момчета. Аз днес лично бих го играл 1 днб мача, 1,61 си е доста приличен коефициент, но пък и почти 2,50 за чиста единица си е изкушаващо.
×