Jump to content

n1k

Фенове
 • Брой мнения

  1307
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

116 Разбирач

Относно n1k

 • Ранк
  Regular Red

Информация

 • Пол
  Мъж

Последни посетители

911 прегледи на профила
 1. И аз това щях да пиша, като техника напомня РВП, естествено още няма място за сравнение, но от целият отбор той е най-близко до център нападател. Марсиал и Рашфорд само на думи могат да играят на тая позиция. Както и Олето каза, Грийнууд има този инстинкт да праща топката във вратата от всякакви положения.
 2. n1k

  Филми

  Най-големият коз на Stranger Things е, че има голям "80's vibes". Според мен много хора ги хвана носталгията и спомените и затова пожъна такъв успех, след първи сезон обаче стана доста безидеен за мен.
 3. За нищо не намеквам, Thirteen ме изпревари с отговора. Това е много хубаво, че те тримата буквално вдигат нивото на отбора, само да не се окаже краткотрайно.
 4. Като нищо ще грабне сега играч на месеца. Тримата нови са кандидати, случаенос?
 5. И този момент, ех други времена бяха...
 6. Това беше по времето в което се беше хванал с онази, инстаграм модела. Тогава играеше със самочувствие, търсеше топката и правеше смело напред пробиви, та по тоя случай изкараха гордо цитат на Сър Алекс който казал че ще узрее като играч по-късно. Няма никакъв помен от онази игра обаче, абсолютно незабележим, ама никой не го коментира, защото не може да изкарат никаква положителна статистика за него.
 7. Дано да е надграждане спрямо Смолинг и Джоунс. Дано.
 8. Оказа се толкова чуплив, че чак Джоунс почна да му завижда.
 9. И словаците са толкова напреднали с "интегрирането" на циганите колкото и ние.
 10. Да го продадем за жълти стотинки ще е кофти, но въпреки това пак ще си е най-успешният трансфер за сезона.
 11. Сигурен съм, че Оле-то има далеч по-важни неща за вършене, вместо да се занимава с лиготиите на Лингард. Пък това си е на негова глава, все пак е на 26, макар да е спрял с развитието на 14 годишна възраст, буквално.
 12. Намерили са се. Нов рап хит от Стормзи и Депай?
 13. Мата е един от малцината в отбора които може да измисли и да отиграе нещо специално. Ако имахме по-постоянни атакуващи футболисти, той щеше да се превърне в чудесна сплав за нападението. За съжаление последният му сезон беше най-слабият от както дойде при нас и честно казано очаквам същото и през идният. Това че го бухат на фланга също не помага много.
 14. Saha: “You target leadership for the best players in the team and Paul is definitely one of them, so the pressure is always on him. But it’s unfair on him to have this burden all of the time because the set-up of the team is not built with leaders around him.”
×