Jump to content

KC_Devil

Фенове
 • Брой мнения

  1851
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

289 Разбирач

Относно KC_Devil

 • Ранк
  Духчето Каспър

Информация

 • Пол
  Мъж

Последни посетители

2267 прегледи на профила
 • iv0

 1. какво става с македа? пхахаха изведнъж е станал безспорният талант п.п. добре, че спрях да влизам често тук
 2. Рашков, що тъй праеш бе, момче? ...да се чудят хората какво да пишат сега
 3. Така и не мога да разбера защо ти дават минуси
 4. Нали беше тук, най-слабата 7ца, която сме имали. Пълен срам беше тоя дебелогъзец. Ако се излъже да го вземе някой, като Евертън или Фулъм ще е добре, ако не - следваща дестинация Китай
 5. Защото Рашфорд е единствения светъл лъч в отбора
 6. Рашфорд ни провали...за пореден път
 7. Кажи какво те интересува, топчо? Маркъсчето изпусна сам срещу вратаря, да не му е сефте. Млад е още, на колко стана...21
 8. Направо ме прониза в сърцето :mood (17):
 9. Ееех тия Челси, да си беше останал там, да те радва още :mood (17):
 10. Това е друго нещо вече :mood (17): Въпреки, че не виждам защо трябва да се срамуваш да комуникираш със себеподобни :mood (17):
 11. В нов абсурден спор няма да влизам. Само ще те посъветвам да си тролиш и подхвърляш остроумни шеги, и да не се отклоняваш много много :mood (17):
 12. Как да не му е проблема физиката!? Други халфове с подобни габарити е едно, други халфове, които да могат да играят в юнайтед, с физическите дадености на мата е друго - няма такива....или са феномени, като казаните от издухалия фанатик, но Мата не е феномен, не е уникат, като шави и иниеста. Канте е бърз, като стрела, здрав и жилав. Давид Силва също е по-пъргав, бори се и гони, като куче. Модрич е същия, даже той е доста по-здрав, бори се, разминави ги. Мата припка и обикаля около играчите, като муха. Вие не виждате ли как пази топката? Ако не я подаде бързо, направо го газят, дори сам си подскача леко и проси нарушение.
 13. :mood (17): :mood (17): Верно си забавен
×