Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед

miza

Фенове
  • Брой мнения

    1963
  • Присъединил се

  • Последно активен

Публикации публикувано от miza


  1. Пак се връщаме в края на миналия сезон, когато си изяснихме следното: Оле трябва да си ходи. Трябва да го махне Едко, но Едко не иска. Тогава трябва да бъдат махнат Едко. Едко може да бъде махнат от Глейзърите, ама те не искат. Защо ли? Ами не знам, сигурно не им пука и могат да правят каквото си искат, защото отборът е техен. Миналата година някой можеше и да поиска да купи клуба, но тази заради финансовата криза и това отпада. Няма никаква надежда, така че е безмислено да се хабим на тази тема.


  2. След класирането и пиенето, админите нека се наспят добре и като станат да отварят темата за трансферите. Много хора написаха вчера, че трябва надграждане и да гоним Сити и орка а това става основно с подобряване на състава, а и сега по-спокойно можем да си чешем езиците:mood(17):


  3. Не е ли много странно - допуснали сме само 1 гол повече от Сити и 3 от Орките, като имаме 3-тата най добра защита в лигата. Мен специално тази защита винаги ме е изправяла на нокти и смятам, че е задължителен един централен защитник по-добър от сегашните това лято.

    • +1 3

  4. 3 hours ago, roter Teufel said:

    Бензема? Вернер какво търси в тази група?

    Той е от футболистите, които имат нюх, бързина и вкарват повечето си положения особено  в наказателното поле.  По това се различяава от  Рашко и Марсиал, които предпочитат да влизат навътре и да стрелят. Такъе тип  играч може би ще допълни опциите в атака.
    Аз съм много за  Санчо, страхотен потенциал има, но е в стила на двамата нахлува от крилата, но е мого комбинативен а и успява да влиза през централните защитници. Ако го вземем с 4-ма млади бързи и технични нападатели след година ще мажат всяка защита. Трима играят, четвъртия влиза да освежи, другият кръг рутират, конкуренция.

    • +1 1

  5. Голямо мрънкане пада срещу нападателите и желание да се сменят с други. И аз се дразня от пропуски, които водят до лош резултат( мача със Сотон примерно) но трябва да се обърнем към здравата логика каквато тук май липсва:
    1. Всеки един от тримата ни нападатели спокойно ще вкара около 20 гола на сезон ( ако не са дълго контузени)
    2. По 20 гола вкарват добрите  нападатели в Европа
    3. Значи, за да сменяме наште, ни трябва нападател който вкарва по около 30 гола на сезон - да има смисъл разбииш ли.
    4. Аз се сещам само за няколко такива в момента: Левандовски, Меси, Агуеро, Бензема, Мбапе, Суарес, Неймар, Вернер  ( сигурно пропускам някой  може да допълните)
    5. Кой от тях може да вземем или ще иска да дойде ???
    6. Отговор ????

    • +1 2

  6. 4 hours ago, apacheIss said:

    Какви топ нападатели, днес не ни беше проблема в топ нападателите. Това,ако имаме топ нападател, не значи че всеки мач ще си вкарват всичките положения. Виж Аубамеянг топ нападателя как удари греда срещу Тотнъм вместо да вкара и отбора му загуби. Нападателите ни като цяло се справят прилично, даже някъде видях статистика,че сумарно имат повече голове от нападателите на Ливърпул. Вчера просто тия скапаняци решиха да играят мача на живота си поради някаква причина, не  знам и аз каква, нищо не им носи тая точка дето спечелиха. Ама трябва да им се признае, че напълно ни неутрализираха, пресираха ни, взимаха ни топката постоянно, не можехме никакви атаки да градим повечето време. Такава доминация не бях гледал откакто Арсенал ни унизиха преди няколко месеца и те със същата преса и подавания. Просто не знам, изморени ли бяха нашите или какво, ама не можехме да им вземем топката на тия, като аматьори бяхме....

    Точно тази статистиката ме интерисува - за вкараните голове от нашето трио нападатели и тия тримката орки наречени от журналята "атомно нападение" Ако наистина сме вкарали повече голове и то с Мейсън, който на практика се развихри последните няколко мача то докога и защо продължават да се плюят нападателите ни. 
    И няма да спра да подканям - на който не му харесват нападателите нека каже с кого да ги сменим.


  7. 6 hours ago, priceless said:

    При корнери сме потресаващи, там ни защита, ни вратар. 
    когато обаче това си проличи в 95тата минута всички сме двойно по-нервирани, което е нормално.

    Това е нещо типично все още за този отбор. Вижте, че при корнера се забелязват много колективни грешки. Де Хея ако някога излезе и улови топката при корнер сигурно нещо ще му стане, тя вчера му мина пред очите едва ли не

    Тъкмо щях да пиша, че защитата е за е * * не, но нали имаме и вратар и видях, че вече си го написал много точно.  ДДХ е много добър вратар, но щом за 9  години не научи как да бксираш топка на 2 метра от тебе и да стоиш като статуя на голлинията, незнам ...  Същата работа и  при разиграването - 9 години титуляр а всеки втори пас от аут е грешен. Ако има треньор на вратарите ми е много интересно какво точно тренира ДДХ ???


  8. 8 hours ago, Loca Pasion said:

    Ако имахме топ нападатели, щяхме да сме вкарали поне 4, а не 2. Относно защитата - мисля, че Линдельоф спокойно може да се нареди до най-слабите защитници, играли в Юнайтед. За треньора не можем да кажем кой знае колко. Беше много добър футболист и изглежда приятен човек, но действията му на моменти са необясними.

    Кои са имената на тези нападатели и дали ще искат да дойдат при нас ?   


  9. Притеснява ме един елемент в играта на Светците, който може да обърка мача. Със Сити, Сотон правеха жестока преса при изнасянето на топката и объркаха играта им. А Сити са най-добри в разиграването между вратар и защитници.
    Ние сме на другият полюс - зле сме с новата мода и разиграваме нервно, дори панически, когато ни пресират. Черешките ни играха такава преса, но не толкова злобна и направихме 3-4 инфарктни грешки от които по чудо ни се размина. Не искам да треперя след всеки аут и нескопосаните подавания на ДДХ - по добре да я рита напред и там ако  я докопат бързаците ни, ти да видиш:mood(17): както би казал Сетубалския .


  10. За да имат смисъл коментарите колко зле е този или онзи от настоящите играчи или очаквани бъдещи:  когато пишем че не хаересваме някой, би трябвало да напишем и кой ни се иска да го замести, но и сделката да е що годе възможна . (Примерно ако се предложи  Мбапе или Меси явно е безмислено) Само с хейтене започва да прилича на   всичко останало  държавицата.

    • +1 1

  11. 59 minutes ago, Nikicha said:

    И двамата трябва да се купят.Грийлиш си е халф.Точно такъв идиот ни трябва като него.Стига с тия джендъри.

     А тоя Санчо панса ми идва толкова прехвален, че няма на къде.Последните 2ма де купихме от Дортмунд с големите статистике ги видяхме и тях.

    В Германия гледам единствено Борусия отдаван и съм гледал сигурно 2/3 от мачовете им 2-те години със Санчо. Смятам, че е страхотен футболист, играе по целият фронт на атаката еднакво силно - дясно, ляво в центъра, непрекъснато е в движение в празните пространства, страхотно комбинативен,  никакъв проблем да премине защитник на 1 м. площ и т.н.т. Затова и статистиката му беше нещо от рода на 17 гола и 17 асистенции в 34 мача в немското първенство, което не е никак слабо. Ще се впише чудесно към тройката ни отпред в момента. Ще станат 4-ма, ще има страхотна конкуренция, ако един се контузи, няма да отслабне атакат ни. 
     

    • +1 1

  12. 43 minutes ago, Wolfram said:

    Грийлиш е уайт трашалка, т.нар. звезда в малкия отбор, който може би никога няма да успее в големия, точно, защото е трашалка. Бяха го хванали пиян да кара след купон с курви и т.н. 

    Оувърхайпнат англичанин, за който ще се искат много пари. Прекалено много си се захласнал и ти като гледам какво казваш.

    Няма смисъл за даваме луди пари за него, няма на кого на мястото да играе постоянно. Ако ще се дават луди пари по-добре да се изсипят за Санчо;

    • +1 1

  13. 58 minutes ago, King Arthur said:

    Магуайър аз лично ще го защитя. Пичове, той не е почивал нито 1 минута от рестарта, нормално е вече да са му по-бавни реакциите. Не казвам, че е някакъв топ защитник, то и с Тотнъм го литнаха брутално, а беше първи мач и умората не му е оправдание, но пък там може и да не си още във форма. Идеята е, че можеш да го оправдаеш. За мен и ЦЗ е много важно да се вземе през лятото. 

     

    Крило, ЦЗ, вътрешен също още един. И десен бек за ротация на Иван. 

    Съгласен съм  и ще добавя още нещо - при това меле за  някакви секуди той два пъти успя да отби (или пресече) последователни хаотично рекуширащи топки, засили се и за третата, но го хванаха в крачка. И аз го псувах след гола, но после след повторенията видях, че ситуацията е по различна.
    Трябва ни още един ЦЗ, и то по-добър от Харито, но не е лесно и да купиш- щом чуят, че се интерисуваме цените летят в небето. Той и  Харито знае, че струва най-много на половината, от това което платихме, но не е виновен.

    • +1 1

  14. 2 hours ago, Diablo Rojo said:

    Защото има предостатъчно отбори, които да ни бият и изхвърлят от турнира. Още повече, че до финала всички фази ще са в 1 мач и ако нашите играят като срещу Норич в един мач са отпаднали.

     

    По темата - изненадващо приятна и комфортна победа. Аз също имах съмнения дали няма да видим представянето срещу Норич, но опровергаха и затвориха устите. Браво на Мейсън, за Бруно само ще си пожелая отново да е здрав и да се превърне в нашия КДБ!

    Няма как да видим представянето срещу Норич - там не стартираха повече от половината титуляри и се наложи да влизат всички накрая. И точно в това е проблемът -  иИмаме може би 13-14 играчи, с които можем да играем като снощи. Останалите 13-14 - някой стават за резерва, но повечето не стават и за чеп за зеле. Хубаво е,че Оле иска да махне част от плявата - Лингзи, Перейра, Санчес, Фил - дано да се явявят кандидати на циганския пазар.

    • +1 1

  15. Много, добър мач,  ако продължават така има надежда за 4-ката.
    Възможно най добрият състав с който излязохме този шампионат и резултатът се видя. Оле; макар и бавно осъзна кои са некадърниците и слава богу ги пуска да потичат по 15 минути след като работата е свършена. 


  16. Ощв миналото лято трябваше да му вземат 100 млн, когато имаше кой да ги даде и да приключват с него. Сега няма кой да даде парите а договорът си напередва и кокото по-малко остава, толкова по-нищо нема да вземем. Оле хем не му намери място, хем не може да го накара да играе, хем продължава да се надява че нещо ще се промени и от помияр ще стане клщчов играч - нищшо не разбирам


  17. 10 hours ago, REDs_United said:

    Добре че купихме тоя Брунката най-после, че без него сме за никъде ей. Само си представете Лингзи или Мата да творяха в тия мачове.. 

    Само че, лятото трябва да накупим хора, с който да може да играе, сам няма да ни извади от батака. И както Мата се радваше като малко дете на отиграванията на Бруно, така след лятото Бруно да се радва на няколко нови от неговата класа:mood(17):

×
×
  • Create New...