Jump to content

Милен

Фенове
 • Брой мнения

  32
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

0 Наблюдаващ

Относно Милен

Информация

 • Пол
  Мъж

Друга Информация

 • Skype
  milengeorgiev1980
 • Любим Футболист
  Димитър Бербатов
 1. Румънски знамена се вееха по време на мача и то не едно или две. Това не се ли води дискриминация?
 2. Обяснението и за българското и за френското е едно и също. Както и за няквкво африканско, заради което са изгонили съответната агитка от трибуните по време на мача. Темата съм я пуснал абсолютно сериозно. Искам да разбера дали са били с право стюардите, за да предприема дело и в случай, че успея да го спечеля, парите ще ги даря. Докато си траем за всяко нещо, ще продължаваме да сме на такова дередже. Надявам се да прочета по-конструктивни и съдържателни мнения по темата, а не да разискваме какви са политическо-икономическите взаимоотношения между България и Турция. Това, което ми се случи трябва да е обида не само за мен, а и за всеки, който се чувства българин. Не мога да проумея как в Турция на Формула1 могат да се развяват знамена от всякакви националности, на сред Олд Трафорд в Обединеното Кралство също, на европейски и световни първенства също, на Олимписки игри също, САМО видиш ли на неприкосновения стадион в Букурещ НЕ МОЖЕ. Това си е дискриминация отвсякъде. Искам да видя черно на бяло КЪДЕ пише, че нямам право да внасям национален флаг на стадиона???
 3. Здравейте фенове Ходих на мача от Шампионската лига в Букурещ между отборите ма Оцелул и Манчестър Юнайтед. Придвидливо си бях взел един голям български флаг. Малко преди началото на мача си бях извадил флага и гордо го бях окичил на врата си. При влизането на самия стадион обаче, стюардите ми заявиха, че не мога да влаза с флага, независимо дали е в чантата или не. Не им се подчиних и се разтиках малко и след 15-20 минути направих втори опит да влаза със знамето, този път обаче го бях скрил. Но стюарда ме запомнил и започна с жестове да ме пита "къде е знамето?". Правих се, че не разбирам, пребърка ме и успя да го намери. И пак не ме пусна, разбира се. Каза, че организаторите забранили да се допускат зрители с национални знамена освен с румънското (със знаме на Оцелул или манчестър Юнайтед можело). Та от тази случка ми стана доста неприятно как така няма да ме пуснат с българския национален флаг, кому бих могъл да навредя? Преди 2 години бях на състезание от Формула1 в Турция и на пистата имаше страшно много български знамена, не съм чул някой да е имал проблем в това отношение. И то при положение, че с Турция имаме малко "по-различни" взаимоотношения на база историческото ни миналото. На въпросния мач в Букурещ имаше и други наши сънародници, които също не ги пуснаха с българските флагове. Та основните ми въпроси са следните: 1. Кой е официалния организатор на двубоя УЕФА ли, футболен клуб Оцелул ли или Община Букурещ примерно? 2. Който и да е той, има ли законно право да забрани вкарването на стадиона на национални флагове с изключение на такива на държавата домакин. Нека да отбележа предварително, че става дума за обикновено българско знаме без герб, без каквито и да било надписи и без колче - само плат от три ленти.
 4. Щом 40 паунда ти се виждат много, върви с автобус - билетът ти е 20-30 лева.
 5. Автобусът, който тръгва от Варна, със сигурност ще мине и през Шумен, така че няма нужда да ходиш до Варна. Намери координатите на фирмата и им кажи, че ще хващаш автобуса от Шумен.
 6. Зелената карта е хубаво да имаш, но не е задължителна. И в повечето случаи ти я дават безплатно, зависи ГО при кой застраховател си я сключил и дали си я платил наведнъж или е на вноски. Според мен за 130-140 км не си струва да се занимаваш. И аз съм от Русе.
 7. Само нека да Ви кажа, че ние тук в този форум не пасем трева. Първо се замислете колко здраво сте надули цената и после евентуално напишете в заглавието на офертата с главни букви ПРОМОЦИЯ. Може да хвърлите едно око на офертата на Травел Клуб България и по-конкретно на цените, коитоте ни предлагат и то без никакви изисквания за групови записвания - разликата е двойна. Да не говорим, че за Вас явно няма никакво значение дали някои ще пътуват от София, от Велико Търново или от Русе. Затова не се защо вече към 70-80 човека си закупихме пакети от Травел Клуб България. Не сме рекламни лица на никоя туристическа фирма, просто като потенциални клиенти сравняваме условията и цените.
 8. А някой от Русе ще ходи ли тази събота в Търново на Коледното парти на фенклуба?
×