Jump to content

Everblack

Фенове
 • Брой мнения

  13
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

0 Наблюдаващ

Относно Everblack

 1. Everblack

  Уейн Рууни

  Много може да се предполага,но аз си мисля,че всичко е една голяма игра(може да ви прозвучи малко като теория на конспирацията,но...).Според мен някой от добре финансираните клубове,като Реал,Сити...са предложили сума на Руни да напусне Юнайтед,за да бъде привлечен от въпросия клуб със свободен трансфер(така и заплатата на Руни ще скочи поне двойно от сегашната), така и Уейн и предполагаемия клуб ще имат голяма изгода.Но всичко е едно голямо предположение...
 2. Everblack

  Уейн Рууни

  Не ми се вярва причината да е в парите както повечето медии твърдят,но аз съм по-склонен да я търся в съревнованието му с Берба,дали Руни не може да понесе да остане на заден план след стархотните изяви на Бербатов...но всичко е само предположения... Най-логичното обяснение за мен беше скандал със сър Алекс,но след тази пресконференция не ми се вярва в това да се крие причината.
 3. Everblack

  Fulham - Manchester United

  Като ги гледах срещу Болтън не се представиха много добре.Според мен класическа победа с 3:0,ще се радвам и Бербатов да отбележи.
 4. Добър мач,въпреки че можехме и още.Радвам се за Бербатов,въпреки че ме разочарова с пропуска му през второто полувреме.Хубава игра показа и Нани,докато Валенсия не оправда очакванията ми и не показа и малка част от това което демонстрира срещу Челси.За Скоулс и Гигс какво да кажа,освен НЕВЕРОЯТНИ!Гигс щом влезе отбележи страхотен гол,а Скоулс отново беше във вихъра си-по-активен на терена от него нямаше,просто страхотен...Поклон
 5. Наистина има голов нюх.При гола му срещу Испания изигра Касияс много добре!
 6. Какво друго мога да кажа освен ВЕЛИК!През всичките тези години начело на Юнайтед,колко таланти са му минали през ръцете,че не бих могъл да се съмнявам в ничие негово решение.
 7. Има качествата и поведението на терена на голям футболист.Много уверен дебют,дано продължава все така и ще се превърне в незаменим титуляр в атаката на Юнайтед.
 8. Много важна част от отбора.Показва страхотна техника,а и има нюх към гола.Вчера ми направи страхотно впечатление особено при паса който даде на Бербатов и го изведе на чиста стрелкова позиция.Ако продължава да показва най-доброто от себе си,ще се превърне в неизменна част от отбора а може би и новата португалска звезда(и заместник на Роналдо).
 9. Млад талант,започна да прави впечатление още от първите си мачове.Има нюх към гола,въпреки че вчера попадението му бе доста комично,но това беше първият му голям мач и бе разбираемо.Тепърва му предстоят големите и важни мачове с екипа на Юнайтед и ще се види дали това ще бъде новото голямо откритие на Сър Алекс.
 10. Дори и да не е активен през цялото време и да не показва дрибъл и бързина,ако вкарва редовно също ще радва феновете и Сър Алекс,все пак според мен на Бербо това му е работата да играе ролята на типичната деветка(тарана на отбора).
 11. С придобитото самочувствие от мача с Челси ще победим и то с не малка разлика,според мен.
 12. Наистина немога да остана разочарован от играта на Юнайтед.Отбора игра с хъс и заслужено победи.Особено впечатление ми направи Нани,който отново показа техника и изведе по страхотен начин Бербо,а и гола на Митко беше наистина шедьовър(типично в негов стил).И Чичарито въпреки комичния начин по който отбеляза попадението си,отново записа името си сред голмайсторите,което е доста обещаващо за бъдещето му.Един тандем между Руни и Ернандес би бил доста надежден и резултатен занапред според мен.Немога да изключа и страхотната игра на ветераните Гигс и особено Скоулс,който може би беше най-активния и раздаващ се на терена.Валенсия беше невероятен-гол след прекрасен пас на Руни и страхотна асистенция.И не на последно място,отново невероятният Ван Дер Сар,чийто изяви може би се оказаха ключови за днешната победа.
×