Jump to content

pfloyd

Фенове
 • Брой мнения

  24
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

0 Наблюдаващ

Относно pfloyd

 1. pfloyd

  За форума

  Никой не се прави на хитър. Първо. Второ ми е интересно какво би направил ти, ако беше в моята ситуация. И трето - в безсмислени, безкрайни маневри влизаме. ДПС-то имат доста дълга контакт листа.
 2. pfloyd

  За форума

  С други работи са заети, пък и имайки предвид разбиранията им за допустимо и недопустимо, не очаквай много...
 3. pfloyd

  Strictly Offtopic

  Тва е от прекалено много слушане на чалга, на един приятел се случи същото, само дето той след това се прекръсти на Хасан и започна да псува децата си на майка. Друг вариант е женитба с млада циганка, бяла, действена. 3000 до 5000 лв. с възможност за възвръщане на сумата. :mood (33):
 4. pfloyd

  Strictly Offtopic

  Предлагам тема "Черната овца", където без да трябва да влизат пиратската, потребители-дисиденти ще могат да си хортуват на спокойствие, без да могат да пишат в останалите теми и ще сплетничат срещу властта, един вид комуна. Както сега общо взето, но да е под контрола на управляващите и да е концентрирано в една единствена тема. Единствената опасност е, че ще стане любим кът на доволна част от любимия форум. :mood (33):
 5. pfloyd

  Strictly Offtopic

  Не смятам, че "драпане" в Strictly Offtopic е повод за бан, 5 дневен. Оттам започна всичко. Кой, какво, кого предупредил...
 6. pfloyd

  Strictly Offtopic

  Немам нерви за дълбоки метафори и ирония. Не знам и за какви изводи става въпрос. Аз за мен съм си прав и бомба да падне, същото ще ми е мнението. Вие си извадете изводите, защото една "модераторска преценка" виждате до какви филми може да доведе. Отделно не знам какъв човек трябва да си, че да търпиш да те мачкат и то за нема нищо и да не може да си кажеш, нормално спокойно мнението и да пишеш, където ти душа иска. Реално нямам проблем и така да влизам. Вие пък реално, първо не си вършите, както трябва работата, защото това вашото не е модериране и отделно дразните с арогантното си отношение. Успех!
 7. pfloyd

  Strictly Offtopic

  Като съм добре дошъл, ако може да ми се пооправят непартизанските екстри, ако обичаш. Единият ми акаунт е "преустановен до 9 юни 2012" (дай боже да дочакаме всички тая дата), тоя официално е "изгонен от форума". Да видим как ще вървят нещата. На чисто. Никой не печели от цялата история.
 8. pfloyd

  Strictly Offtopic

  Има, вувуз. :mood (33):
 9. pfloyd

  Strictly Offtopic

  Няма я балетната специалистка да коментира събитието по Нова...
 10. pfloyd

  Джангър 33

  И не само. Поздрав!
 11. pfloyd

  Филми

  В "Сиянието" е култова сцената с изпълващата целия коридор, разливаща се кръв. По-реално изглеждаща кръв, мисля, не съм виждал никога.
 12. pfloyd

  Джангър 33

  Няма да забравя как си пиех бирата с един метъл на концерт на Пайнерките в Русе, разбира се с гръб към сцената... :mood (33):
 13. pfloyd

  Филми

  Оскар-ите отдавна не са критерий за добро кино. Тука по-негоре се оплю и "Странният случай...". Така че... Аз също не си падам особено по хоръри, но мисля, че нямам проблем да призная кога един филм е добре направен, стойностен и т.н. Например "Saw", първите две серии с отворена уста гледах (ако изобщо попада в тая графа).
 14. pfloyd

  Strictly Offtopic

  Не го знам, легенди се носят. Пък и да го познавам, бих искал да се разгранича от тоя деградант-анарх, с мир идвам.
 15. pfloyd

  Strictly Offtopic

  А колко ли от тях пишат във форума... :mood (33):
×