Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед

CR7

Администратор
  • Брой мнения

    21256
  • Присъединил се

  • Последно активен

Публикации публикувано от CR7


  1. трябва, но не би дори и клубът да постигаше успехи... както казах, разделението е твърде отдавна, фен клуба също е замесен, ама ако я подхванем тая тема навлизаме в много дълбоки води, така че по-добре не :mood(17):


  2. преди 52 минути, ADimitrov написа:

    Виж, в мърфис съм идвал около 10-15 пъти с мои приятели - фенове на Юнайтед. И абсолютно винаги си тръгваме адски ядосани, защото единственото което слушаме 90минути е някакво чудовищно псуване и ебаване с нашите.

    После идва мача с пуул и тия орки ни показват и преподават уроци по любов. Няма какво да влизам е излишни спорове. Точно заради тази групичка там най обичания клуб в България, който има потенциала да пълни мърфис всеки мач е с по 10 човека средно на мач. 

    По принцип разбирам защо си се отдръпнал и не ти е допаднало. Само, че между феновете в София от години има разделение, датиращо още от времената на Фърги. Цитирам "бирата в мърфиса ми е еди колко си стинки по-скъпа, много е шумно , много викат/много пеят (и това съм го чувал :mood(17):), не пускат български коментар, не мога да си вечерям на спокойствие и да си гледам мача" и още, и още ... Сам прецени дали е достойно и уважително. :) Съответно тази група хора са ходили по какви ли не места, сладкарнички, кино арена :mood(17):  кво ли още не, последно се установиха в некъв бар Академията, където си имат кът уж обособен само за тях (доколкото знам, лично не съм бил), никой да не ги закача и да не ги смущава :D  та така по тоя въпрос


  3. преди 32 минути, ADimitrov написа:

    Хепи съм, че в този отбор има потенциал който тепърва предстои да се развие. 23 г ни е средната възраст. С тоя състав и леки подобрения след 2-3 години има голяма вероятност да наложим господство във висшата лига.

    какъв потенциал, бе приятелю?!? над 90 % от тия, които срамят фланелката чеп за зеле не стават, почти всичките са от ментак нагоре ... едва ли има и 5 човека, които отговарят на клуба като отношение, личност и спортно технически качества

     

    направо чутовен потенциал, батко .. хуморист :mood(18):

     

    между другото, грам не си в позиция да говориш за Мърфис или за годините от този форум, когато бяхме под ръководството на САФ, ама грам ;) 


  4. преди 2 часа, cantona7 написа:

    Я, още водим по купи. Докерите що се тупат вече, че са повече от нас? Или пък броят само ПЛ + ШЛ :D 

    броят само major honours, което изкючва къмюнити шийлд и за супер купата на европа не съм сигурен

×
×
  • Create New...