Jump to content

OPTIMIST

Фенове
 • Брой мнения

  11
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

0 Наблюдаващ

Относно OPTIMIST

 1. OPTIMIST

  Manchester United - Fulham

  Бой до усиране,защото има да им връщаме,а така ще уважават и ще се съобразяват с нас. Както винаги ОПТИМИСТ -защото това е Манчестър Юнайтед!!!!!!!!!!! :mood (35): :champs (14): :greets (1):
 2. Отново съм изключително щастлив след поредната купа. Убеден съм и за победата в следващият мач срешу Wolverhampton Wanderers, не защото съм ОПТИМИСТ, А защото това е МАНЧЕСТЪР ЮНАЙДЕТ! Треперете съперници! :greets (1): :champs (14):
 3. Иска ли питане,ПОБЕДА И ПАК ПОБЕДА!!!!!!!!!!!
 4. Изключително !!!!!Много съм щастлив!Винаги съм бил ОПТИМИСТ и затова съм от Manchester United! Поздрави и наздраве на всички ФЕНОВЕ от мен! :mood (35): :greets (1): :champs (14):
 5. На кой адрес да вляза и да разгледам е-магазина на Юайдет?
 6. Най-после един оптимист... Принципно в тая тема Пазаруване от Megastore стават уговорките за колективни поръчки от официалния магазин. Разгледай я... :greets (1): Много благодаря!
 7. Здравейте! На 57 години съм казвам се Любчо Йонов,фен съм на Манчестър от 1966 година.От Видин съм ,занимавам се с имоти и търговия. Обичам футбола и емоциите около него,играл съм активно,бил съм футболен съдия,администратор на "Бдин" Видин,както и председател на скецията по футбол към ОС на БСФС. www.vidinski-imoti.net www.optimistbg.blog.bg www.myvidin.com www.bgshop.info Имам огромното желание да се обединим и във Видин да учредиме фен клуб,предлагам ресторант "Лорета",предлагам съдействие по организацията ,както и подсигурявам помещение. GSM:0888324272 e-mail; vidinbg@gmail.com P.S.Имам молба за съдействие по отношение на: -откъде мога да си закупя екип,анцузи и други рекламни артикули на любимия ни отбор? :mood (28):
 8. Здравейте пичове и симпатяги! За дербите с Ман.сити за утре предлагам Рафаел да обезличи нахалника Тевес ,за да бъде сменен още на полувремето,а резултата е ясен- победа за наште и класиране за финала,има ли значение с колко.? :champs (14):
 9. Разбира се ,че има ! Предлагам да се съберем в ресторант "Лорета" и да учредим и ние клон. За записвания ;0888324272
×