Jump to content

Spairo

Фенове
 • Брой мнения

  15
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

0 Наблюдаващ

Относно Spairo

Информация

 • Пол
  Мъж

Друга Информация

 • Име
  Светослав
 • Любим Футболист
  Thierry Henry
 1. Това, че давам прогноза победа за вас не значи нищо, за мое съжаление ще победите , трябва да гледаме реално на нещата , а и кристалната топка ми говори, че Руни ще има ден в тази Неделя. Впечетленията ми като съдя по правописа на някои от феновете са ,че доста на възраст под 15 години, но това е друга тема. ПП.Между другото краят на май месец ще вземете бронза помнете ми думата
 2. Ще победите с гол/голове на Руни, оттук нататък всички коментари са излишни! :!: :mood (16):
 3. Всъщност Руни се опитва да се нагърби с отговорността на един лидер, но не му се получава поне за сега колкото на Роналдо преди да си тръгне , има някакво напрежение в национала на Англия това е сигурно , но не е ясно от какво е прододено.Така единят вариант е , че е свикнал да играе с Бербатов в атката и при отсъствието на Българина в повечето мачове Руни не може да свикне, другият е някакъв конфликт с Алекс ФЕргюсън , което според мен е по-малко вероятно, Съра успя да пречупи някои лоши черти на Руни, вече не получава толкова картони , владее се не изпуска нервите си както преди, но има някакъв психологически проблем при Руни ще видим в пооследствие какъв е той.
 4. Освен мнението на INGILIZ и на още няколко единици не виждам нищо типично за истински фен на отбор какъвто е Юнайтед, когато падате хулите всички, когато биете сипете суперлативи, дали е защото става дума за български фенове или причината е друга? Това ще остане загадка.Преди да започнете да ме нападате се замислете какво означа думата "Support" вкарайте я в речника си а и в мисленето си, защото не отива на такъв голям отбор като Юнайтед да има такива фенове способни да уволняват пенсионират и прочие след всяка загуба.
 5. Аз ви казвам, че за мое съжаление в този мач ще победите Руни ще вкара поне 1 , интересно ми е само как Булард ще вкара гол като е контузен това явно е поредната мистерия на Висшата лига?>
 6. Всъщност в темата преди мача Фулъм - Юнайтед се разбрахме с няколко от вашите фенове да си говроим в 19;00 Събота, но никои явно не иска , нормално повлияни сте от негативния резултат , аз не искам да се заяждам,дори напротив, но предвидих, че ще загубите точки, а сега ги няма някои от хората, с които трябваше да си общуваме след мача .
 7. Tук ли са хората , които искаха да си говорим към 19;00 Събота, даже закъснях Във ваша защита бих казал, че ви нямаше защитниците, но пък и в нападение бяхте безидеини.
 8. Хубаво е когато при победа се радвате на наши играчи, а не на собствените си, в случая ти иронизираш автогола на Диаби, ами бих казал освен него би трябвало и съдията да го сложа на Аватар, дори заслужава повече от Диаби в този ред на мисли и един театрален герой ,който аз много уважавам като чисто футболни качества заслужава да е на аватара ми не мислиш ли ?ПП. Извинявам се за оффтопика няма да се повтори.
 9. Гледам напоследък Роналдиньо си възвръща формата която показваше в Барса партньорството му с Пато е превъзходно, ще си имате проблеми , желая ви късмет :) ПП. Исках ние да се паднем с Милан, но се паднахме с по-труден съперник от гледна точка на показаната игра Порто.
 10. Всъщност ако целиш да се заяждаш с това "Ти знаеш най-добре" не е много на място.Първо защото поста ми не цели да се заяждам, второ вие паднахте от Бърнли, а ние не въпреки, че заслужавахме да загубим,трето в Събота около 19;00 ще си говорим пак .
 11. Добър ден на всички . След тези двете поредни победи като гости съответно с 0;4 мисля, че тук ще загубите поне 2 точки , Фулъм имаха труден мач срещу Базел, но само 4 от титулярните 11 бяха на терена т.е бяха съхранени силите на повечето от футболистите , които ще излезнат срещу вас.Този сезон е такъв , че всеки отбор губи точки дори тези от голямата четворка така , че смятам вие сте наред да разберете това в Събота .
×