Jump to content

Petyo

Фенове
 • Брой мнения

  18
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

0 Наблюдаващ

Относно Petyo

Друга Информация

 • Име
  Petyo
 1. Добра победа ,но заради многото пропуски се наложи да треперим до втория гол .Оуен игра добре ,но не вкара .Липсва му игрова практика и увереност .Ако Диуф беше на неговото място ,щеше да вкара поне един гол .Трябва да отбележим страхотната игра на Нани .Игра за отбора ,но проблема при него е ,че го прави от време на време .Гибсън влезе ,обърка два паса след които последваха две опасни атаки ,изигра глупава една страхотна атака ,след което изведе Бербо на чиста позиция и асистира за втория гол на Рууни .Аз лично не знам какво да очаквам от него.Има страхотен удар ,но доста други неща му куцат.За Рууни няма какво да се каже ,без него сме за никъде.Силен мач на Скоулс и на завърналия се Рио .
 2. Различни суми се спрягат в порядъка на 2,5- 3,5 млн паунда .Най-вероятно има и клаузи за покачване .
 3. Каквото и да се каже за Маймуната все ще е малко .Мисля ,че си е точно на мястото .Искаше да е пръв на село ,а не втори в Рим/Юнайтед .Радвам се ,че подобно дренбо човече не прави интриги и сомпоси в Юнайтед .
 4. Играта на отбора доста ми хареса ,мисля че това Ман Юнайтед ,който искаме да виждаме.Преди мача 1:2 изглеждаше добър резултат ,но с оглед на играта трябваше ние да бием поне с един гол разлика .Уникален късмет и спасявания на Гивън + доста сериозна съдийска аванта доведоха до този странен с оглед на играта резултат.
 5. to4i , ами оборота на Юнайтед преди 10 г беше 140-150 млн ,а сега е над 280 .След 10 г при ръст 6-8 % ще е 500 млн ,а след 20 може и да е 1 милиард .Кой се отказва лесно от такъв бизнес ?Въпроса е дали ще устискат до тогава, а едно такова стискане ще ни е.е мамата на нас феновете .Ако искат да продават лесно ще го направят и да са го направили досега .Ще се радвам да продадат Юнайтед на някой наистина платежоспособен купувач ,но доста се съмнявам
 6. Според мен ,САФ ще подходи максимално сериозно към двубоя със Сити .Не случайно запази някои играчи в мача с Бърнли .Флетчър беше наказан ,Гигс контузен ,но може би и да играе ,Рууни и Карик бяха сменени рано ,а Рафел въобще не игра .Младия бразилец ще е нужен свеж за тази вечер ,защото Сити имат доста силни флангови играчи .Очаквам да започнем със 4-5-1 ,с оглед на това ,че има и реванш на ОТ .От младите освен Рафел ,най-много да пусне Гибсън и евнтуално Фабио ,а може би и Куш на вратата . Не сме в полпозишън за ВЛ и ШЛ ,отпаднахме за КА ,така че един успех за КЛ ще е добре дошъл ,а и би повдигнал духа на играчите преди финалната фаза на сезона.В последните години нещата се промениха ,имаме голям състав и тези играчи имат нужда от мачове ,а и финасовата част от турнира също не е за пренебрегване с оглед на финансовата криза.
 7. ggbg ,ами под "добри" разбирам това ,че не се бъркат в работата на САФ и Д.Гил ,седят си в Америка и до преди този сезон намираха достатъчно пари за трансфери .Ако го нямаше дълга ,едвали щеше да има такова недоволство .Така че нещата с Глейзър може да се раделят на две .Опасения за случващото се в момента имаше още когато купуваха Юнайтед и за съжаление те се оправдаха .Моята прогноза е ,че те няма да продадът Юнайтед в близко бъдеще и ще се стремят със всички сили да запазят контрола върху клуба .Ще е хубаво веднага да ни купи някой богат собственик ,но за да стане това Глейзър трябва да са изправени пред фалит.Дано не съм прав ,но ни чакат тежки времена. Иначе сме на едно мнение относно схемата на управление в Реал и Барса .По-корупционен и измамем модел едвали може да има .Някой си движи 300 млн годишно с четири годишен мандат ,а отбора е на феновете -сосиос.
 8. ggbg ,пейстнах коментара защото доста добре обеснява идеята на това предложение към играчите .Написаното от Сън е плоска спекулация по случая. Иначе е ясно ,че положението е доста лошо .Ако успеят да пласират тези бонове ,американците ще облекчат значително положението .Това вевроятно е последния ход който би могъл да ги закрепи като собственици ,иначе ще трябва да продават . Според мен са добри като собственици ,но дълга който натресоха на Юнайтед много лош ,направо потресаващ .
 9. Ivo очаквах повече от Диема в областта на финансите и инвестициите! ... както и специално от Боби (освен че е отдавна във футбола той има и икономическа специалност). Ако една компания (особено с високо съотношение дълг/собственост в пасива на баланса си) иска да емитира дългосрочни облигации или бонове (corporate bonds) то най-важното и послание трябва да е насочено така, че да предизвиква доверие у потенциалните инвеститори. А как би изглеждала компания която емитирайки внушително количество бонове почне да ги "рекламира на пазара" (в съответната инвестиционна среда), но НЕ ги предлага на собствените си служители? Подозрителното щеше да е ако семейство Глейзър бе направило точно обратното - ако скриеха тази емисия (която за тях е "искане на заем", но за потенциалните купувачи на бонове е инвестиция!) от служителите и играчите си! Иначе в. Сън може да си пишат всичко (знаете какви са похватите им в такива случаи), но Вие от Диема... Разочаровахте ме доста с този коментар, поне за Драгоев имах впечатление че има познания в областта и не вярвах че би допуснал подобен аматьорски текст тук! А към Боби молбата ми е - помагай на хората от екипа си, ако се пребориш да ги ограмотиш поне с 10-20% в тази сфера (футболът отдавна е бизнес, т.е. финанси, инвестиции, мениджмънт и маркетинг) ползата за всички - и за Диема и за многобройната ви аудитория - ще е голяма! ................................................................................ .. Ето и един коментар на един пич ,който пише в www.premiership.bg .
 10. Честита победа и от мен .Перфектно изигран мач с оглед на проблемите ,който ни носи първото място в групата .Дано извадим късмет при жребия ,защото има доста силни втори отбори в групите -Милан ,Байерн и евнтуално Интер .Стабилна игра на Кушчак ,гениалано изпълнение на Обертан , нагледна демострация от Оуен ,че не е загубил голмайстроския си нюх . :greets (1):
×