Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед

ggbg

Фенове
  • Брой мнения

    2592
  • Присъединил се

  • Последно активен

Публикации публикувано от ggbg


  1. Стига рев за тия тридневни цикли ако може. Ако играем в ШЛ, закъдето уж се силим, какви ще са циклите? Едно време при Съра като се борихме на 3-4 фронта почти до края, какви бяха циклите? Вярно, че той въртеше много играчи, но тука се размрънкахме на тая тема след 5 мача?! Ами лузърите и шити, нямам детайлни наблюдения, ама не въртяха състави нон стоп преди вируса. Оборвайте ме ако греша. Бруно видимо физически не е 100% подготвен за натоварванията в Англия и той тепърва ще се нагажда към тях. Според мен Оле трябва да го вади по средата на 2рото полувреме на мачовете, иначе рискува контузия. Другите обаче нямат оправдания. Иска се и пъргавина, и бързина, и издръжливост. Затова са милионери. Шампионите изяждат тревата без мрънкане. Едно време и ние бяхме така.

    Ако Бруно не може да диша в 90тата минута, разбирам (все още). Ако другите не могат, не разбирам. Да се подобрява фитнес подготовката и точка.

    • +1 2

  2. Пепа била играла добре :mood(17):

    Не е време за генерални изводи, но трябва да добавим още класа като Бруно и ще тръгнат нещата. Много силен мач и на Бисака, и на защитата като цяло. Дан Джеймс слаб мач направи, за съжаление. Като цяло бяхме много организирани, дисциплинирани и концентрирани срещу тики таката на Пепиньо. Тук браво на Оле.

    • +1 3

  3. Не знам, Олето според мен го играе усмихнат и позитивен, за да уталожи напрежението от слабите резултати и игра. Не ми се вярва да е такъв дебил наистина. Едно време играеше с мисъл и интелект по дяволите... Но така или иначе, поведението му е неадекватно на фона на случващото се. Наследи батак и го прави още по-голям батак...и се хили като варена тиква...

    • +1 2

  4. Няма игрови план за тези мачове вече 6та година. Нашите излизат в лежерно темпо и уж чакат бедняка да се бие сам, пък става точно обратното - бедняка ни оставя да се спъваме в топката и с 2-3 атаки ни праща да спим. Едно и също е откак Съра напусна, при Оле нещата просто лъснаха на макс, защото е слаб тактик и слаба фигура в тая порочна съблекалня, пълна с глезени милионерчета, които са станали такива срещу едно огромно НИЩО като труд, успехи и заслуги.

    • +1 2

  5. Никой топ отбор не иска мурджо. Бенфика най-много за лига европа да поритва тук-там. Макс групи в ШЛ. Като се хващаш за думата.

    Оттук насетне най-много да запълва вакантни места до намирането на лонг търм вариант или селекционер на катар за много мангизи. 

    Изчерпан откъм идеи, налагащ остарял, губещ, нефункциониращ и не на последно място, грозен футбол. Всичките му успехи, основно на местно ниво, са постигани със зверски големи финанси, като говорим преди ерата на Сити и ПСЖ, когато вече парите във футбола се обезценяват със седмици. 

    Опозиционер, бич плийс. Хвърляше тежки фасони в някакви нелепи пресконференции, докато не си прибра неустойката. После стана много истински и много обективен, изведнъж. Груб интересчия, наглец и циник. Не дава 5 пари за Юнайтед, вие тука задника му блийчнахте от лизане :D

    • Харесвам 1
    • +1 3

  6. And Solskjaer has won it. Сетубалеца не спечели нищо освен тенекии, мини шампион и врагове след въпросния мач. Никъде не го искат след Юнайтед, това не е само заради провала му при нас. Съра бил печелил еди колко си пъти ШЛ, преди Съра имало еди колко си ШЛ, нямало херитидж и прочие. В студията се изказва, че не бил по полит коректното говорене, ама назова истинския проблем в Юнайтед - гнилото безхаберно ръководене - чак след като си прибра 18те милиона. Преди това изсипа тон ла*на. Да върви сега на .... си в .... до Сунес, Гари, Карагър и прочие доказали се като неставащи за треньори или чиста проба дървени философи.

    Олето може да не става за треньор на Юнайтед, но поне не е самовлюбен арогантен нарцистичен боклук. И е направил повече за Юнайтед от сетубалския мурджо. Като почне да сипва по Съра, ще го заплюя и него.

    • Благодаря 1

  7. Л.йната на терена се научиха, че при всеки неуспех мениджърът е първият бушон, който гори. Олето окепази трансферното лято жестоко и мисля, че вече проумя на какви непрокопсаници е възлагал големите си надежди. Олето се провали жестоко в този аспект, но и да го сменим - вече не мисля, че ще се намери треньор, за който тия мърши ще играят безрезервно и до сетна глътка въздух. Погбата си бойкотира и чака трансфер, а той задава тона в съблекалнята...

    Това, което трябва да стане, е да се върне Златан. И 50 минути да запише за сезона, да ги постресне малко лигльовците, че а няма пърформанс, а има шамари. Искам и Рой Кийн в треньорския щаб. Оле е мека мария, Фелън гледа безнадеждно в пространството със скръстени ръце, Карик само гризе нокти със свита душичка на пейката.

    Трябва нещо бързо, внезапно и радикално да се промени, за да спасим поне борбата за оцеляване. Изгонването на аутсайдерите Санчес и Лукаку, които бяха извън Погб-крюто ениуей, не стресна и не уплаши никого.

    Първата крачка е Погба аут. Не че ще се намери някой с топките да я направи...

     

    • +1 1

  8. И Моуриньо "проговори" едва след като му набиха шута. Преди това беше Юнайтед на Съра, Юнайтед преди Съра, херитиджа и прочие. Ван Гаал беше същият - философия, философия, философия, после в Юнайтед не се мислело за футбол. Да, мерси, добър ден. Мойско и той мишлето даже се сеща да цвърчи тук таме.

    Парите са повече от добри, алтернативите са треньор с ушанки в Норвегия или коментатор по телевизията. Ама пък не може всички да са коментатори.

    Това е положението, поне не е върло неприятен, арогантен и нарцистичен егоманиак. Плюс, че първото полувреме се показаха наченки, че нещо се мъчи да се прави и променя. Въпросът е, че наличният ресурс доникъде няма да стигне. И с тая клубна философия, идваща от най-високо ниво - също.

    • +1 1

  9. Няма кой да играе на тяхно място. Чонг и Грийнууд ли, да направят 2 слаби мача и да бъдат сринати. Или Мата, който вече едвам се влачи. Малките трябваше да растат около големи и силни футболисти, както израснаха едно време Рууни и Роналдо примерно. Тогава се вижда малкия какъв таван на възможностите има - когато не лежи на неговите плещи да изнася цял мач и цял сезон. Халфовата линия е слаба, Погба такъв, онакъв, като го гледам иска да си ходи, така че какво да го коментираме повече... В атака опции от мижави до нулеви. Почнат ли контузиите и ще се види колко абсурдно трансферно лято направихме, за пореден път... Топ 6 бих казал е амбициозна цел.

×
×
  • Create New...