Jump to content

Novae

Фенове
 • Брой мнения

  14
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

0 Наблюдаващ

Относно Novae

 • Рожден ден 16.06.1950

Контакти

 • AIM
  Sistova1
 • MSN
  AbuTalib1@man.com
 • Website URL
  http://acupuncture.hit.bg/Acus.htm

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Местоположение
  Свищов

Друга Информация

 • Име
  Гриша Димов
 • Любим Футболист
  GIGGS
 1. ЯВНА ЗАСАДА.ДА обжалват и преиграване!!Изглежда че феновете трябва да закупят този наш любим отбор. Нещо ми се струва, че имат финансови проблеми и поради това слабичко се представят. Ще има реванш следващия сезон и Челси ще паднат. Има да си връщаме и на Ливърпул.
 2. Ако се наложи, всички фенове ще дадем по пет евро и ще го купим като наш си отбор.
 3. Не мисля, че има разцепление в истинския смисъл. По-скоро е извоювана автономия, така както е при всички други спортове-всеки си има отделна регистрация и отделна сметка.

 4. Зала "Трапезица" на гранд хотел "В.търново" побира около 80 човека точно.Записалите са 60, но имаше репортери и други гости.
 5. Ама и Вие доста бързо четете. Да сте ми живи и здрави. мисля така да пусна тази статия във вестни"Дунавско дело" от Свищов. Освен това, утрев Свищов идва Валентин Михов.Имам карт благш да го занимавам с въпроса за юнощеското състезание.
 6. Не е тайна, че месец преди важния мач с „Арсенал” българските фенове на ФК Манчестър.-Юнайтед обявиха по своя сайт национална среща във В.Търново. Датата беше символично определена -18 май от 18 часа: в очакване на тъй желана 18 –т а купа за екипа на английския футболен клуб. Можем с лекота да кажем, че е завиден оптимизмът на тези наши фенове. Предвижданията се сбъднаха, макар и с равен мач, любимият отбор си осигури шампионската титла един кръг преди края. Събранието откри Емил Йорданов, председател на търновския клон.Той постави на разглеждане два въпроса. По първия бе изтъкнато, че се забелязват тревожни сигнали от страна на противниците на Манчестър-Юнайтед, фенове на друг отбор. Всички бяха единодушни, че е необходима толерантност, дори бе изказана идеята да се изготви декларация в тази връзка и се предложи първо на първо на феновете на нашите български отбори, с цел да се ограничи грубата запалянковщина по терена и извън терена. По другия въпрос се дискутира проблема с колективното членство в структурата на английския отбор, по правилата на който е напълно възможно за се одобри членство по феновете, при положение да се заплати определен колективен членски внос.. Само по този начин феновете ще могат да разчитат на безплатно посещение на мачовете на своя любим отбор. Макар и с малко закъснение, на срещата дойдоха ръководството то София, бурно аплодирани от присъстващите. Председателят Александър Ингилизов беше видимо развълнуван, че във В.Търново има достойни почитатели на този незабравим и възходящ футболен екип. Той припомни, че българския народ и ФК ” МанчестърІ Юнайтед” имат нещо много общо: през 1878 г. България получава своята свобода, а любимият клуб – своето съществуване на „бял свят”. Имаше различни предложения, едно от което беше, да се инициира състезание, с покана на два младежки отбора от фенове от Гърция и от Англия, така че да се вместят в традиционния юношески турнир „Ю.Манзаров”, провеждан всяка година в гр.Свищов Беше прието също така да се предвиди малък подарък за женския отбор-победител в едно училищно състезание. Накрая, феновете си определи среща тази неделя пред пощата във В.Търново, за да изгледат и оставащия един мач на своя отбор, и друга среща - на 27 май - когато ФК ” Манчестър-Юнайтед” му предстои да се срещне за европейската купа .с отбора на ФК „Барцелона”, при домакинството на Италия - в Рим.. Беше дадена думата и на най-големия фен на отбора - свищовлията Манчестър Здравков Левиджов Юнайтед, който беше също така бурно аплодиран, слизайки от колата си. Той сподели своята болка, че поради несъвършенства в законодателството ни и поради невежеството на прокуратурата, не може да се радва на желаното от него име Манчестър-Юнайтед, а трябва да понася Юнайтед като псевдоним. От все сърце желаем безспорна победа на нашите любимци и им стискаме палци!! Изказваме благодарност на управата на Интерхотел „В.Търново” за преотстъпената зала за конференции „Трапезица”. Фен Гриша Димов от Свищов
×