Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед

let us honour

Фенове
  • Брой мнения

    127
  • Присъединил се

  • Последно активен

Публикации публикувано от let us honour


  1. Още с първото мнение си пролича, че е някой, който е бил тук и много фалшиво и отчаяно се опитва да се впише. Просто никой не предполага, че ще е смутито и че е чак толкова генерално сбъркан, че да го прави това по този жалък начин :D

     

    Иначе за мача...толкова много от техните играчи бих взел при нас, че ме е срам да изброявам. Обмислям още дали да го гледам, но познавайки се, няма да издържа и ще го пусна и после най-вероятно ще съжалявам. Предпочитам да коментирам смути, че за нашите няма много какво да кажа дето не е ясно.

    • +1 1

  2. 7 мача - 5 гола вкарани/8 получени

    Не броя мача с Челси, защото когато си вкарал в първия мач толкова колкото в следващите седем, по-скоро първия мач е било лудо изключение, от колкото седемте последващи случая. За това е цялата история. Точки ще се печелят и ще се губят, рано в сезона сме, може да се наваксат, но като видиш тези числа и ти става ясно, че по-скоро това няма да се случи. Дори и да не се гледа играта, която така или иначе вече е супер трудно да се изтрае.


  3. Цитат

     Иначе, да си голям фен и да не си бил на мач, без значение с кой(както казваш ти: не е толкова трудно...), ето това вече си е малко смешничко.  

    По-скоро да си на такъв акъл е малко смешничко.

    • +1 2

  4. Няма да ни разгромят по простата причина, че тия не ги ебе вече грам за нас и ще си вкарат 3 гола и ще се почиват за следващия мач, защото си разпределят силите и ние не сме нищо повече от поредните три точки. Само ние скачаме със заряд, като че това е мача на сезона. Както преди бяха те. Ддз, тъжно е. А по-тъжното е, че може и в наще заряд да няма. Тогава вече ще се стигне и до уволнение, според мен.

×
×
  • Create New...