Jump to content

toniemi

Фенове
 • Брой мнения

  20
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

0 Наблюдаващ

Относно toniemi

 1. +1 Второто полувреме си скъсах нервите,накрая и Фърги бе твърде нерадостен,капка радост нямаше на лицето му! Завръщането са Скоус бе поредната глупост в този отбор.Той и без това не ставаше вече и за миналият сезон,сигурно са го рециклирали...........ама играта му го показа обратното! Терена тежък,накрая всички ходеха...очаквах да си вкараме сами вълка в кошарата. За съжаление Сити и с 9 резерви играха по-добре. Извода-МАЧКАЙ до краЙ,оставихме ги да си повярват...и едва не катастрофирахме. Добре че победихме поне.
 2. Съседите ми оправиха новогодишното настроение :mood (28):
 3. Гледах мача и по Нова-спорт.....за съжаление и там паднахме Весели празници! Безпогрешен Юнайтед през новата година :mood (35):
 4. За съжаление си прав!Съра излезе неподготвен! Нищо креативно! Дано си напише домашното! Класните играчи бяха разграбени,а Съра не взе нищо,какво да очакваме сега?!
 5. Бербо и Карик централни защитници :mood (23): :mood (35): Смях в залата....това се казва експеримент!
 6. Ринг пишеше че ще ги закриват в началото на септември,никъде не го хващам онлайн.Пише и че спорта се поема от БТВ Екшън!
 7. Честито за трите точки! Като игра , не стана много добър мач,липсва още доброто разбирателство! Надявам се тези слабости да изчезват в течение на сезона! Забелязвам при Йънг една слабост,опитва се да лакомее,малко повечко,както Нани миналите кампании. Иначе се вписва добре в отбора! Вратарчето ни за сега е слабостта на отбора,от два мача - три вратарски гола,кофти! Успех през новият сезон!
 8. А Бербо би бил полезен и зад нападателя,като овладява топката и раздава пасове,така или иначе нямаме халфове,той би бил идеален на такъв пост.
 9. 1+ На този етап Барса са класа над всички в Европа! Кофти е че Съра не изстиска всичко от състава! Бербо се е доказал от предишните сезони ,че може да гради играта на отбора.Може да овладява топки и да раздава пасове перфектно.Можеше спокойно да играе зад нападателя. Отношението към него....не мога да го проумея.Сякаш е най-големият враг на отбора. Нани липсваше,халфове....не струваха срещу Барса! Защитата-правеше всичко по силите си!Просто отлично сработените играчи на Барса не намериха отпор! Едвин Ван Дер Саар-ВЕЛИК Можеше да се намеси по-добре при головете,но това не го прави по-малко велик-Благодаря за годините страхотен футбол! Барса са машина за пасове,непрекъснато се откриват и тичат неспирно,така правят от съперника си зрител! За да ги спреш трябва да си плътно до човека и да не му даваш да пипа топката! Нашите им оставиха да си разиграват и другото е статистика.... Преди мача мислех че съра си е взел поука , че поне има идея ...но го видях предал се! На този етап,с тази игра и с тези играчи ...ни става! В Англия се видя,с мъка сме шампиони! Благодарение на ВЕЛИКИЯТ ДУХ НА ОТБОРА! Без селекция и благодарение на слабата форма на Челси и компания... Но срещу играта на Барса,само ДУХ не стига! БЛАГОДАРЕН съм на Съра и играчите че съм техен ФЕН. Дариха ме с онова щастие,което може да донесе тази велика игра! Най-великият клуб!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Дано Съра направи необходимата селекция! Пак недоумявам за отношението към Бербо,дано Съра се изясни! Нека във форума не плюем по играчи и треньори,той е за критики и мнения!
 10. Таз година-19та.............. догодина-20та............... :mood (35):
 11. Не мога вече да не пиша,щях да полудея!!!!! ШАМПИОНИ СМЕ!!! Благодаря момчета! Отново останаха верни на себе си,интрига до край!Нямам думи!
×