Jump to content

atiar

Фенове
 • Брой мнения

  265
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

0 Наблюдаващ

Относно atiar

 • Ранк
  Hot Prospect
 • Рожден ден 23.07.1977

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Местоположение
  СОФИЯ

Друга Информация

 • Име
  Атанас Арнаудов
 1. Жорка, не съм писал в този форум от доста време...но малоумието на твоя пост ме развесели и подразни едновременно и се почувствах длъжен да ти отговоря. Никой трезвомислещ не отрича постигнатото от вашия клуб. Дори останах приятно изненадан, че се е случило нещо най-накрая...Нека си стои централата на организацията в Търново! Съвсем заслужено! Не виждам обаче какъв би бил проблема ако има клон и в София и други градове....Или навсякъде може, само в София - не! И баба ти сигурно е в някое село в околията и говори за Търново, както ти за София. Хайде да се опитаме да бъдем малко европейци и да не се делим на такива и онакива...или викаш - то си ни е заложено по рождение...
 2. Струва ми се, че е крайно време да имаме тема за Бербатов, по която да се пише....Предлагам - Ще успее ли Бербо да развие потенциала си или МЮ е прекалено високо стъпало за него?
 3. Вариант, който ми хрумна току що. Може да се избират повече теми месечно, но и двете тези - ЗА/ПРОТИВ- да се защитават от един автор! А и наистина формулировката може да е по-плаваща - със или без, преди или след, има ли смисъл или не и.т.н.
 4. KingBg vs Wolfram Определено е по-хубаво за раздела да пишат хора, които още не са се изявявали. А пък и според мен е важно да са потребители, умеещи да боравят с думите, за да са по-приятни за четени статиите!
 5. atiar

  Избор на тема #10

  Ха, та нали това е цялата идея на раздела! Точно това го прави интересен, когато някой от нас се опитва да убеди останалите в непопулярно мнение! По тази логика спокойно може да пишем по тема- Кой отбор ти е по–любим- '98 или'08! Много интересно нали? И на всички ще им е приятно да четат...
 6. atiar

  Музика

  Е явно тази година в София не е писано да има свестен концерт!
×