Jump to content

Bobo0o

Фенове
 • Брой мнения

  16
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

0 Наблюдаващ

Относно Bobo0o

 • Ранк
  Hot Prospect
 1. Забелязал съм, че напоследък като играем няколко мача с по-слаби съперници и ги бием с по 1-2 гола след това излизаме от този период и започваме да играем по силни мачове и с повече голове мисля, че тези мачове ще започнат от Мидълзбро и очаквам един резултат от ранга на 3:0; 4:0.
 2. Какво му се смеете човека следи модата. :D
 3. Абее добър мач като се вземе че те играха през повечето време с нова схема 9 в защита и 1 напред имахме положения и заслужено ги победихме.
 4. Надявам се да ни радва още години напред и да не се предава. Има заместници, но не могат да стигнат опита и класата му разбира се. Дано да играе още дълго и да дава път на младите да придобиват опит.
 5. Това е просто любимия ми футболист!!! Това е моят идол, понеже и аз играя футбол. Може би от 3 години го следя. В папки на компютъра си му имам сезоните 2006-2007, 2007-2008, и настоящият 2008-2009. Както някой от вас знаят има хора който правят след всеки мач компилационни клипчета с финтовете от мача. Имам ги абсолютно всички клипове от всеки мач. От тези клипове му уча финтовете на забавен кадър. После ги тренирам и се получават много добре и с доста добра скорост и бързина. Може да се кажи, че почти всичките му финтове ги знам и мога. Постоянно го следя начин на бягане, контрол на топката, докосвания, пасове всичко от него уча и се радвам, че се получават добре. Всеки ден се трудя и старая да се усъвършенствам колкото може повече. Надявам се един ден да го стига
 6. Ами този мач повече ми прилича на една безпроблемна 2-ка Бербатов ще е на линия, така че едва ли трябва да се притесняваме, за жалост го няма Евра, но Джон Ошей би могал ще го замени достойно и плюс това нямаме право на повече грешки.
×