Jump to content

stranex

Фенове
 • Брой мнения

  52
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

0 Наблюдаващ

Относно stranex

 • Ранк
  Youngster
 • Рожден ден 2.01.1983

Контакти

 • AIM
  stranex1983
 • ICQ
  0

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Местоположение
  Варна
 1. stranex

  Strictly Offtopic

  Знаех,че нещата са зле,но явно не съм го проумявал наистина.Това е нещо страшно!Не знам на какво ще прилича обществото ни след 5,6...10 години,когато тези хора излязат от училище.Сигурно ще трябва да ги сцепваме от бой на всяко полувреме,защото ще се държат така и сред останалите хора.Най-страшното е,че и нашите деца ще минат по този път и ще преживеят цялата тази гадост.В крайна сметка почти нищо не зависи от нас,но се надявам да успея да възпитам поне моите деца по по-добър начин.
 2. stranex

  За форума

  Кой крив,кой прав,важното е да не се руши изграденото.Желаем успех на всички,които продължават да хабят нерви и усилия в този форум!
 3. stranex

  За форума

  Не е ли време този форум да се насочи малко по-сериозно към фен клуб-а и феновете!Офтопика и останалите подобни теми гърмят от "качествени изказвания",а темите,които трябва да се обсъждат си стоят така по 2 месеца.Дори хората от УС спряха да пишат(поне в откритите теми).Какво правим???
 4. Искам да поздравя Стефан и останалите момчета от Стара Загора за годишнината.Пожелавам ви да продължавате да МАЧКАТЕ и за в бъдеще Благодаря за поканата,но едва ли ще успея да я уважа.Приятно празнуване!!! :greets (1):
 5. Абе много е лесно тука всички да изказват мнения,но като гледам 60-70% дори не са членове на фен клуба.Не че слагам някакви ограничения,но искам да поставя акцента на някои други неща.За какво спорим в крайна сметка?Като милеете толкова,вземете да направите нещо за тоя отбор!Като ще си говорим ей така,да си пуснем една групова дискусия в скайп-а,че там да бърборим.Не казвам,че като не членувате не сте фенове,но това е просто поредния мач,а има доста по-важни неща за обсъждане! Малко им писна на хората да четат по 18 хиляди коментара след всяка загуба,че всеки да си каже колко го е заболяло.През това време темите за фен клуба пустеят,а в тях ще намерите хората,които наистина правят нещо по въпроса.Победа или загуба,ние всички сме фенове на Юнайтед и трябва да правим нещо като такива.С един или няколко коментара няма да оправим отбора! !
 6. До някаква степен има нужда да се псува и реагира остро,но в крайна сметка нали така се измерват успехите(след преминаването на трудните моменти).Всички сме съпортъри и ще продължим да бъдем такива!Дръжте си главите изправени,колкото и да е трудно в момента...и не забравяйте кой е най-великият отбор.Все пак и ние сме част от Юнайтед :champs (14):
 7. Адски вярно!Айде стига сме спорили,обърнете внимание на важните неща-Фен клуба и т.н.Периферните теми гъмжат от постове,а наистина важните стоят със седмици без грам коментар.Какво правим в крайна сметка!
 8. Правилно!!!Няма смисъл да ревем повече по темата,всички ни боли,но продължаваме напред.
 9. Наистина боли от толкова нелепа загуба,но ние сме Юнайтед и това няма да ни събора на земята.Половината отбор игра слабо.Няма да споменавам имена,за да не предизвиквам пак безмислени спорове.Изпуснахме един шанс да настигнем онези цървули пред нас,но ще имаме и още възможности.Едно препъване няма да изтрие и част от вярата в Юнайтед,а още повече в този етап на първенството.Свиркайте си :mood (36):
 10. Честито на всичко,които са дарили толкова от времето,нервите и усилията си за това.Благодарим ви!!!
×