Jump to content

gujo78

Фенове
 • Брой мнения

  40
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

0 Наблюдаващ

Относно gujo78

 • Ранк
  Hot Prospect
 • Рожден ден 26.09.1979
 1. Аре земи http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=...amp;part=sports и с добро да ме помниш :greets (1):
 2. Абе човек и аз се радвам от победата, ама недеи така. Има и стари хора тука, с далекогледтство Иначе, честит първа купа момчета и момичета, с късмет ама купа
 3. То победата е ясна, така се исказаха всички.Ама наистина не трябва да се подценява този мач, че да не ревеме после. Аз бих заложил на абсолютно титулярна единайсеторка :manutdd23:
 4. Ще си позволя да те допълня, и да припомня на мрънкялниците дето все нещо не им харесва......Абе момчета и момичета, колко от вас са гледали Юнайтед преди 10 години, колко от вас са запознати със стилъ на игра на Юнайтед от 15 години на сам. Колко от вас помнят зезон 98/99 и не само той, когато до 75-ата минута губи 0-1 и обръща до 2-1 в последните минути. Споменах специално този сезон не само заради финала с Байрен, а защото в този сезон тези мачове бяхо около 20-22 ако не се лъжа. Така че ако сте фенове на Юнайтед от скоро, свиквайте с подобни инфарктни (за вас) мачове :a068: На останалите честита поредна победа :c065:
 5. Че той въобще игра ли
 6. E щом е за това, ще вкара :a0146: то господ си знае работата
 7. Абе че ще бием, ще бием.Ама след тааа дълга пауза,с тия национални мачове, кой как ще се завърне не е ясно. Та ще са поизлязи малко от ритам, което ме навижда на мисълта че няма да е 8/0 ама и 1/0 върши работа за титлата :drunk:
 8. Може би от там и идват нещата , ама аз лично за себеси одавна не бях виждал толко спокойно, и хладнокръвно изигран мац.Още от сомото му начало бях убеден в победата, и то не от гледна точка на фен.Сички стояха на терена като една машина не-разделна, и с огромно спокойствие.Явно този отбор,във тази си окомплектовка, навлиза във решителната си част.Което от своя страна означава, че ни чакат само добри преживявания.Дано сте ме разбрали,че май се по увлекоХ :a0146:
×