Jump to content

VIGGEN

Фенове
 • Брой мнения

  14
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

0 Наблюдаващ

Относно VIGGEN

 1. Ето снимката , макар и малка с по-добро качество :
 2. Да ама аз тези цени които ти ги споменах са крани до моята врата. А новата е 336 страници , издание 2008. Както и да е , ще помисля дали да не си взема някоя от двете а идеята за превода е много добра дано се намери някой с достатъчно добро ниво на английски .
 3. Малко дерът нашите сайтове бг фена, говоря за книгата, иначе е перфектна Новата 1878-2007 мога да се пробвам да я докарам от Щатите максимум за 50 лв . Ето я : Само че тази е с меки корици май , старата като тази по горе е къде 60-65 лв. както и разни други за Юнайтед
 4. По принцип се обаждат да, затова е добре в профила ти на сайта да си напишеш мобилния телефон , аз написах домашния и после спед първата поръчка осъзнах, че е по-голяма вероятността куриерите да ме намерят на GSM-а и реших да го променя но сайта изписва че вече не е възможно :Sorry, you are unable to change your address as you have previous orders Така че там където пише : Telephone (Day): Напиши номера на койно е най-вероятно да те открият, този номер го изписват на пакетите заедно с адреса ти.
 5. Не куриери ги носят, от Англия до София с UPS а после техните представители за България InTime ти носят пратката до вратата.
 6. Виж това не се бях замислил, аз kitbag.com го знам но не го вързах с адреса . Сигурно имат договор да им обслужват онлайн магазините Между другото фенското и мерака натделяха и си заръчах нещо желано от мен от както го има в мегастора : http://store.manutd.com/stores/manutd/prod...;bid=0&nav=
 7. Ами аз казах по-горе колко е Брои ли се за скоро още непристигнала поръчка от там с фланелката от финала ? Не е на килограм , за една бройка е 16 евро и нагоре с покачването на бройката артикули се увеличава така : До три фланелки остава 16 евро За 4 става 17 евро За 5 става 20 евро и тн А дали ще си вземеш един ключодържател, една фланелка, къси гащи или анцунг, все е 16 евро, това е базата от която тръгват цените за доставка, по-ниска от нея няма. Сега пробвах с къси гащи - схемата е малко по-друга от тази на фланелките : До 6 чифта доставката си е 16 евро , за 7 чифта става 17 , така че по-добре намери някой с който да се комбинирате, че ще излязат скъпи гащетата. Най-простият начин да разберете колко ще ви струва е да се регистрирате, добавяте в кошницата каквото ще купувате, после кликате на "basket" и там ви пише цената тотал с доставка. Ето малко примерчета: Ето за 7 бройки къси гащи: Ето за 3 фланелки: До миналия месец пазаруването от мегастора беше на далавера, която вече така като гледам е умряла. Какво имам в предвид : Всичко което идваше , стоките и доставката беше без VAT - т.е без ДДС . Така беше заради това, че България беше извън ЕС и при пазаруване сайтовете автоматично махаха VAT-а. Аз от години си пазарувам части за колата от един английски сайт и там беше така но от момента в който влязохме в съюза сайта започна да слага тяхното ДДС, докато сайта на Юнайтед не го правеше това до скоро. Между другото и сайта на Барселона също. Една любопитна подробност : Пазарувал съм и от сайта на Барселона, като очаквах нещата да дойдат от Испания и какво беше учудването ми като видях, че идват от АБСОЛЮТНО един и същ адрес в Манчестър, като този от който идват нещата на Юнайтед: Customer Services Kitbag Ltd c/o Kleeneze Greengate Manchester U241UD Great Britain Phone: 08707878827 Edit : А такааа........ текущата ми поръчка току що придоби съвсем страннен вид ...... Брях, тая фланелка стана историческа, голям зор вече почти месец от както съм я заръчал... Името и номера на Гигс стана най-търсеното нещо в тоя Мегастор, имам мейл в който се извиняват, че не са ги заредили навреме с исканото име и номер и ще се наложи да почакам още . Ех легендата си е легенда Последната покупка от сайта без VAT
 8. До три фланелки е 16, за четири е 17 , за пет е 20 евро доставката и тн. Наистина е по-добре да си вземете няколко неща или да се комбинирате с някой и да разделите разходите.
 9. Доставка на 1 фланелкa - 16 евро За да провериш колко ще е доставката - регистрираш се на сайта, логваш се, добавяш в кошницата нещата които ще купуваш после кликваш на : "basket" и ще видиш колко ще ти струва.
 10. Аз съм поръчвал няколко пъти от сайта им. Нещата както казаха вече ги изпращат по куриери- UPS за България представители са им InTime. За всяка поръчка дават номер за проследяване. Пратките идват доста бързо до Бг , неща изпратени в 18.00 от Англия на следващия ден в 9.30 са в София . Това е за през седмицата, ако пратката е изпратена в събота от там може да се забави с ден заради неделя. В крайна сметка до Русе , където живея идват на третия ден сутринта. Ако си поръчаш фланелки с номер и име вече се забавят мисля че беше с 3 дена . А пък ако си заръчаш като мен фланелката от финала в Москва с име и номер забавянето е малко по-голямо . Мамка му вече нямам търпение да дойде шампионската фланелка
 11. С номера който ти дават можеш да си я следиш и ти къде се намира, влизаш в сайта на UPS и като го въведеш гледаш в колко часа къде се е намирала пратката.
×