Jump to content

zadnikbg

Фенове
 • Брой мнения

  41
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

0 Наблюдаващ

Относно zadnikbg

 • Рожден ден 8.12.1989
 1. Е, не. Манучо просто рулира. Да си кажа честно с нетърпение очаквам да с еприсъедини към отбора и да видим дали ще успее да се впише и да покаже класа, но лично аз се надявам да постигнен нещ. Точно в този момент на недостиг на нападатели Никога не се знае, може да е новата 'златна резерва'
 2. Няма как да не се подпише договор с Гигс. Той е легенда за нашия отбор и завинаги ще е в сърцата на феновете. Такива играчи трябва да служат за пример на младите. Той може дасе определи само е една дука - ВЕЛИК.
 3. zadnikbg

  Джон О'Шей

  Да си кажа честно преди ми беше доста антипатичен и като влезнеше на терена го считах за статист, но след този сезон си промених мнението за него. Просто незнам САФ-а какво прави с тези момчета в съблекалните, но се справя страхотно
 4. zadnikbg

  Петер Шмайхел

  Страхотен вратар. Друг като него няма. Направо си е страховит
 5. zadnikbg

  Райън Гигс

  за този играч просто нямам думи. Той не е човек той е Гигс! Страхотно крило и играе със сърце независимо от годините си и точно затова е любимият ми играч на Юнайтед!
 6. zadnikbg

  Фулицър

  Стигате бе и вие, много сте груби към момчето. Независимо какво мислите мога да ви кажа, че Пешо има много важна функция на терена - позицията на трета греда изисква години опит, растене и ядене на Нескуик!
 7. аз мисля че фостър заслужава шанс да се изяви на вратата,защото на ван дер сар му изтича времето(независимо от това много го уважавам и ценя като играч) и мисля че трябва да се мисли за заместник и трябва да се даде шанс на малдите.
×