Jump to content

_TraLaLa_

Фенове
 • Брой мнения

  96
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

0 Наблюдаващ

Относно _TraLaLa_

 • Рожден ден 14.12.1985
 1. Фабио и Рафаел пристигат на 21 Януари. Ще тренират 5 месеца с отбора и ще бъдат картотекирани месец Юни (тогава навършват 18 години). пп. сумата е 5,2 млн паунда за двамата
 2. Birthdate: 02 Feb 1987 Birthplace: Barcelona, Spain Height: 192.5cm Weight: 85.3kg Иначе какво може да се каже за Пике . Демонстрира невероятно спокойствие и доминира при борбите за висока топка като също така има и добър шпагат, но несъмнено най-голямо впечатление ми прави техниката, и визията за играта, с които разполага (малко централни бранители могат да правят марсилска ролетка). Определено го очаква светло бъдеще - дано само то е свързано с Юнайтед
 3. Има малка грешка в статията . Гигс е вдигал титлата 9, а не 8 пъти!
 4. Рууд вкарваше когато отбора играеше добре, докато Роналдо може сам да си създаде положението и да си го вкара. Същото се отнася и за Рууни и именно тук е голямата разлика , а да не говорим и какво влияние оказват на отбора Рууни и Роналдо когато се разиграят, докато Рууд просто стоеше в наказателното поле.
 5. Айде без такива коментари по адрес на стойкаджията? Същия тоя стойкаджия беше един от най-важните ни футболисти през миналия сезон, а и несъмнено ще бъде и за в бъдеще!
 6. Саха е в пъти по-добър нападател, а и футболист като цяло от Смит, а що се отнася до сравнението с Рууд - малко нападатели в историята на футбола въобще могат да се сравняват с него и реализаторските му способности, но въпреки това Саха е по-комплексния от двамата и именно затова бих предпочел него в редиците на отбора - очевидно и Фърги мисли така .
 7. _TraLaLa_

  Strictly Offtopic

  Тhe Мerchant Оf Venice - филма е уникален, а Ал Пачино и Джереми Айрънс... е има ли смисъл въобще да се обсъждат
 8. _TraLaLa_

  Тенис

  Ти остави тезгяха ама тя има по-големи ръце от мен . Баси бицепсите, баси рамената, а краката и са отврат - да не говорим, че и вместо гърди има две пъпки :p020:
 9. _TraLaLa_

  Формула 1

  ФИА повдига обвинение срещу Макларън! От „Сребърните стрели" ще отговарят за притежание на тайни на Ферари Висшите ръководители на отбора от Формула 1 Макларън са привикани от Международната федерация по автомобилизъм на 26 юли да дават обяснения. Тимът вероятно ще бъде обвинен в нарушаване на спортните правила на Международния спортен кодекс. „Сребърните стрели" бяха въвлечени в шпионски скандал, след като техния главен дизайнер Майк Кафлън бе посочен като получател на конфиденциална информация за отбора на Ферари. Кафлън вече се съгласи да каже на италианския тим как е получил секретните данни за „черните кончета". ФИА ще изслуша хората на Макларън по случая с „неразрешено притежание на документи и конфиденциална информация от Ферари", както гласи формулировката на ФИА.
 10. _TraLaLa_

  Формула 1

  Дам има още много битки за губене
 11. _TraLaLa_

  Формула 1

  Райконен ако не беше решил да мине през тревата на последния завой най-вероятно щеше да започне от първо място днешното състезание, но какво да се прави... Остава да стискаме палци за добър старт на Райконен и Маса - другото ще се подреди. Макларън използваха доста от меките гуми, докато Кими и Маса направиха само по две обиколки с тях, затова очаквам много по-бързи болиди на ферари, но може би макларън ще са с по един пит стоп.
 12. Много неприятна новина. Именно Ди Салво е причината за толкова голямото израстване на Роналдо през този сезон. Именно Ди Салво трябваше да отделя специално внимание на Нани и Андерсон в подготовката им за новия сезон и по-лесното им аклиматизиране към физическата част на играта на острова. Надявам се всичко това да са спекулации (все още не е потвърдено официално) и Ди Салво да изкара поне още един сезон в екипа на Юнайтед.
×