Jump to content

to4i

Фенове
 • Брой мнения

  2439
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

0 Наблюдаващ

Относно to4i

 • Ранк
  Devoted Red
 • Рожден ден 2.09.1990

Контакти

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  190011967

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Местоположение
  София
 1. С това мислене толкова... И аз искам да развиваме и да играем с играчи от школата, но сме на път да свършим като Аякс. Досега САФ ни държеше на върха без десетки трансфери, но сега го няма и нещата не вървят. Янузай е талантлив, но не можем да очакваме от него да ни изведе до титла или купа. Очевидно е, че трябва да се подмени повече от половината отбор. Никакво желание за победа... Уж имаме пари,а не се прави нищо. Ясно беше, че докато Арсенал, Челси, Сити, Тотнъм се подсилват сериозно всеки сезон, а ние разчитаме на Заха, ще пропаднем рано или късно. Докъде стигнахме... да не се очудваме на равен с Шахтьор...
 2. Не е точно така. Да играеш на инжекции за кратък период от време е възможно,но за 2-3 пълни сезона това е немислимо. Ще е добре Харгрийвс да замине с националния отбор,но само ако се е възстановил на 100% от контузията си. Така Мондиала ще го подготви за следващия сезон,защото не вярвам да е титуляр. Ако обаче не е готов за игра,по-добре да не се рискува.
 3. Радвам се за победата! Отбора за пореден път се бори до край. Съжалявам,че сме на второ място,но трябва да поздравим Челси за успеха,защото те си го заслужиха. Догодина - пак сме шампиони.
 4. Очаквам изразителна победа!
 5. Трябва да спечелим оставащите срещи до края. Лошото е,че ще разчитаме на грешки на Челси. В следващия кръг,ще бъда много раздвоен,от една страна искам Челси да загуби,но от друга не искам Пуул да бие...Но е по-добре Пуул да спечели...
 6. Да и аз започвам да си мисля,че ще остане. Може да има голям талант,но като не може да го покаже на терена,значи не е нужен. Ще видим лятото какво ще се случи.
 7. Честито на Рууни! Абсолютно заслужава наградата!
 8. Няма вече такива играчи като Скоулс,които не играят за признание и пари и от любов към играта и към отбора. Дори да не е спечелил много индивидуални награди,достатъчно показателни са любовта на феновете и това че на тези години все още се разчита на него.
 9. Стока е грубо казано. Наемник ми се струва по-подходящо,който прави каквото му се каже. Абсолютно!
 10. То затова се казват прогнози! Хората си изказват мнението. Честно казано и аз очаквах да загубим и дори ако не се лъжа съм написал резултат за Сити в темата 1Х2. Това не значи че искам да стане така,ами просто такава ми е прогнозата за мача. Това значи ли че не си заслужавам отбора?
 11. То не е въпроса само да стоиш в такъв отбор. При положение,че треньора няма пълно доверие в теб,всички те критикуват,а дори за малкото игрово време не можеш да се докажеш и критиките се удвояват,няма как да си щастлив.
 12. Е с тези коментари не прави впечатление на борбена личност. Нормално е да трябва да се докаже,за да спечели доверието на Сър Алекс. Но ако иска така да му е лесно всичко,по-добре да остане там вместо да вземе да се оплаква и да мрънка за трансфер.
×