Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед

Юли

Фенове
  • Брой мнения

    99
  • Присъединил се

  • Последно активен

Публикации публикувано от Юли


  1. Накратко: шибана защита, добра полузащита, нескопосана атака. Бруно, Погба и Фред си скъсаха задниците днес, останалите ги издъниха.

     

    Рашфорд пак се върна към онова непостоянство и за стотен път го гледаме как сам се спъва в краката си или се подхлъзва пред вратата. Отзад четиримата защитници неадекватни, Де Хеа няма вина. Олето не мога да го обвинявам кой знае колко, със сигурност тоя мач откъм представяне бе по-добро от онова през 2018-а, но качество няма, пейка също. Може би трябваше да пусне някои играчи по-рано, ама има логика в твърдението, че това са намеци към ръководството. Надявам се това да е идеята, защото и в приказките му се усеща нещо такова.

     

    Много е важно господин Еди Клоунът и Глазурите да се вземат в ръце и да вземат някакви класни играчи на 3-4 позиции, защото който и да е треньор с тоя състав няма да се справи кой знае колко добре. Имаме една единайсеторка, която така или иначе малко трябва да се подобрява, и това е. Всичко след това е зле.

     

    В тоя състав има два истински капитана: Бруно Фернандеш и Пол Погба. Влиянието на вторият в съблекалнята е голямо, а когато е бил капитан не е разочаровал. Знам, че е много атакуван от хората тук, защото всеки втори си въобразява, че е Рой Кийн, но Погба в националния отбор, например, се видя какъв лидер е. За Бруно е ясно. Магуайър е добър защитник, титуляр е в почти всеки отбор от лигата към този момент, но истината е, че реалната му цена е 40-50 милиона, но заради това е виновен само един човек. В крайна сметка ситуацията беше такава, че или той, или нищо.

     

    Не сме готови за ШЛ следващият сезон. Един-два трансфера няма да променят този факт. Трябва дълбочина, трябва качество. 

    • Кофти 2
    • негър 1

  2. преди 6 часа, Wolfram написа:

    Че какво му е на Уилиан? Смисъл сериозно? Тва им беше най-силния играч поне 3 сезона. Уилиан>Матич всеки ден.

     

    Не знам дали го ценят само и единствено нашите фенове така, ама тоя човек е истинското олицетворение на думата "непостоянство". Тоя човек винаги като центрира я праща в първия защитник. Гарантира ти 5-10 гола на сезон и толкоз. Я има миг магия, я се скрие. Неслучайно го гласят и за резерва в Арсенал. АРСЕНАЛ.


  3. преди 13 минути, GGMU_4ever написа:

    @Юли Тонкин, кажи какво не ти хареса в поста ми и с кое не си съгласен? 

    Никой никъде не каза, че сме се спукали от класни разигравания. Тоя сарказъм си беше излишен. По-скоро става на въпрос за двоен стандарт. Трети полуфинал ни е, ега го вземем тоя трофей. Завършихме трети. Това, че ВЛ е слаба и много отбори почнаха да градят наново не е наша вина. Важното е да се взимат мачове и ние това правим от януари насам. Играта не е перфектна, далеч от това е, ама със сигурност много от коментарите тук са крайни.


  4. преди 1 минута, DauMy написа:

    Я ми кажи, ако Бруно го нямаше и си бяхме с Лингард/Перейра, дали щяхме да сме трети? Много се съмнявам, особено с уникалната форма на Царя на Инстаграма, да не говорим за Перейра. И да, Бруно дойде в ебати формата, или ще отречеш, че той стана лидера, който този отбор нямаше след Златан? Дори и вчера се видя в мача как в един момент почна да сочи на съотборниците си къде да застават?

    Бруно е ключов за системата (4-2-3-1). Не сме само Бруно, защото за да имаме тия резултати от януари насам трябва някаква класа на всички позиции, но без Бруно няма как да му се получи на Оле.


  5. преди 1 минута, DauMy написа:

    Ок, тука не мога да споря. Но има и друго - Клоп е мотиватор, за разлика от Оле. Ей това е, което ни липсва. Кога си видял Оле да излезе и да се разкрещи на даден играч, ако примерно сбърка пас или последва голова ситуация след сгрешен пас или отиграване? Примерно вчера Фред като сбърка пас и последва голово положение, Оле си седеше на пейката, все едно нищо не е станало. Еми сори, ама за мен това не е поведение на треньор, искащ да печели и да се доказва.

    Абе със сигурност им се кара малко или много зад кулисите, ама по време на мачовете му е проблем. Помня единствено като се скара на Лингард сериозно и това е. Хубавото е, че сплоти отбора, според мен това е очевидно и се надявам, че това ще доведе до успехи. 

     

    преди 6 минути, Wolfram написа:

    Оле подписа с Матич за 3 години. Just saying.

    Едно е преподписан договор, чрез който задържаш един напоследък много класно представящ се играч и да си улесниш малко нуждата за трансфери и друго е да искаш "великият" Уилиан от Челси. 

    • +1 1

  6. преди 2 минути, DauMy написа:

    Само да питам - какъв точно е тоя план с младите? От всичките ни млади играчи само Грийнууд показва, че има талант.  Останалите и да ги гръмнеш, няма да се забележи. Или Фосу-Менса е някакъв уникален талант? Или може би Уилиамс?

    Средната възраст на отбора е около 25-26. Средната възраст на атаката ни е 21 години.

     

    преди 10 минути, Glorious Dogg написа:

    Спъват хуя ми янко, както виждаш и в момента предвид, че им се ограничиха до голяма степен изявите положението е същото, а дори титулярните опции са тотални карикатури и не можеш да разчиташ на тях в три последователни мача.

    Далеч от едно и също е със сигурност. Сега взимаме мачове, тогава хикс-загуба-победа-хикс-победа-загуба-хикс-загуба. Има разлика.

    • +1 1

  7. преди 1 минута, DauMy написа:

    Не че нещо, ама Оле и да вземе ЛЕ, какво? Отделно ти казвам, че ако вземем ЛЕ няма да е заради Оле, а заради индивидуалната класа на някой от играчите ни - Бруно да речем. Нали се вижда, че играем по един и същи начин всеки път - ако ни върже, обикновено бием с много. Ако не - треперим, както вчера. Не го изкарвай Оле едва ли не, че е новия САФ, далеч е още, много има да се доказва и да учи (ако остане до края на другия сезон).

    Има да се учи, ама то и най-добрите взимат мачове заради индивидуална класа. Ливърпул доста мачове си взеха на мъка тоя сезон, ама по-важното е, че ги взеха. "Сетубалският" само и единствено на индивидуална класа разчита. Пеп се трупа с най-доброто във всеки отбор, за да може да има хора, които да правят разликата. Ако искаш да си сред най-добрите трябва да имаш класни играчи. Какво значи индивидуална класа? Ами на Клоп системата му ще проработи ли ако ТАА и Робъртсън нямаха умението да центрират топката постоянно с такава класа и ТАА да бие преки свободни удари за забавление? Ще проработи ли, ако вместо Фирмино имаше Лингард и на крилата не бяха Мане и Салах, ами някакви смешковци? Еми няма как да стане... Индивидуална класа, ама то на нея всеки треньор малко или много разчита.

     

    преди 3 минути, DauMy написа:

    Вината е обща - има и играчи, които не са на нивото на клуба, отделно чичо Едко си го знаем, Глейзър са ясни, но и Оле не е на нивото на този клуб. Ако питаш Оле защо не е на нивото на клуба - пусни си мача от вчера

    Значи Жозето да го бяха уволнили още след втория мач с Андерлехт, понеже в двата мача в редовното време завърши 1-1 и ги би в продълженията? Или пък след Севиля? Ами Уест Бромич? Не казвам, че Оле тактически е на високо ниво, но не значи, че не може да пожъне някакви успехи.

    • +1 2
    • клоун 1

  8. преди 1 минута, Glorious Dogg написа:

    Аре стига едно и също Лингард, Перейра, Перейра, Лингард те щот другите са световни величия, че тея двамата специално спъват целия отбор... точно пък Лингард при Моуриньо му беше може би най- силния период в клуба.

    2 месеца - страшно силен период. :D Иначе да: главно те спъват отбора, защото точно тая позиция е ключова, ако искаш 4-2-3-1 да работи. Иначе и дясното крило е проблем, ама по-голям проблем беше САМ позицията преди Бруно да дойде, сега е време Ед да извади пачките за Джейдън.


  9. преди 1 минута, jizzlie написа:

    Че резултатите с олето какви са по слаба висша лига надали е имало от създаването й. Класирахме се в последния мач с мъка. Орките шампиони декември месец.
    моуриньо точно заради това беше критикуван за слабия атакуващ футбол и въобще няма да влизам да търся мнения щото 99% бяха такива. Летвата каква беше 81 точки и спечелена ЛЕ. Предстои да разберем.

    Еми такова е положението. С Лингард и Перейра трябва да си магьосник, за да се доближиш и до Сити. Не че не съм критикувал Олето по туитър и фб преди Бруно да дойде, ама и го разбирам колко му е било тежко. От януари насам във ВЛ сме непобедени, в последните 24 мача само една загуба. Няма човек на света, който можеше да се опълчи на Ливърпул с тоя състав. Не може да се говори, че това е най-лошият състав на Манчестър Юнайтед от 30 години насам, пък после да се очакват магии.

    А относно Моуриньо: той освен, че беше слаб в атакуващ план той като цяло не бе нищо специално. Първи сезон: шесто място и два трофея, втори сезон 81 точки и нула трофеи, а в третия си сезон ни остави на шесто място напълно унизени. ВЛ е слаба, защото повечето топ отбори имат нужда от rebuild. Преди пет години същата история и в лятото на 2016 всички се стегнаха. Челси взеха Конте, Сити взеха Пеп. Сега най-малкото от Сити и Челси очаквам да се стегнат сериозно и да вземат по още двама. Ние ега вземем поне Санчо.

    • клоун 1

  10. преди 3 часа, jizzlie написа:

    Скандален мач. Поредното доказателство, че в мач с напрежение физкултурника издиша яко. Абсолютен маргинал.

    Миналият път с голяма мъка се класирахме на финала в ЛЕ. Ето какво си казал след полуфинала:

    image.thumb.png.df4f39380ca4c70d51a20e1167f3bb80.png

     

    На мен ми се вижда като двоен стандарт. Ако Олето ни класира на финал със сигурност може да се каже, че начинът, по който сме играли най-малкото в ЛЕ е по-добър. По-уверено си взимаме мачовете, но Европа си е Европа и е тегаво винаги да печелиш с 5-0. Не може на "сетубалския" да му се дава кредит, че сме стигнали далеч, а "физкултурникът" никога да не получава уважение. Че Олето не е перфектен е ясно. Не е сред най-добрите треньори, ама си има влиянето върху тоя отбор и от всички треньори, които сме имали до сега той най-много се опитва да наложи някаква система дето е малко по-приятна за окото, отколкото паркиран бус или пасове наляво-надясно от първата минута и 99% безсмислено и скучно притежание на топката.

    Коментар по още едно твое изказване (Edit):

    Цитат

      що си ядосан сега, ти нали си най големия фен от всички тука. нали моуриньо за това го махнахме за скучни мачове  с по 1:0?  и никва атакуваща игра. 

    Не го махнахме заради това, той човекът ти го каза. Ако не ни беше забил в средата на таблицата миналия сезон и не го бяха еб*ли Ливърпул можеше и да е тук, ама не е. Сега купува средняци от Саутхямптън в Тотнъм.

    • +1 1
    • клоун 1

  11. Най-важното е, че сме напред. Предният път като бяхме в този турнир всеки мач беше такъв. Нека не забравяме мача с Андерлехт, където Рашфорд вкара в продълженията или мачът със Селта Виго на Олд Трафорд, където в последният възможен момент благодарение на чуждата некадърност стигнахме финала. Това е положението, важното е да се озовем с трофей в ръце, пък как сме го направили ми дреме на... :) 

    • +1 2

  12. преди 18 часа, ss4 написа:

    чай ве, оле гунар солскяер, тоя пич, който ни донесе требъла, който никога през кариерата си не измрънка защо стои резерва и винаги влизаше с готовност да убива с бебешкото си лице е виновен, че една противна черна мръсна долна гадна печка, пръкнала се от канавките на франция, за която са похарчени 100 милиона пари и 300к пари му се превеждат в сметката всеки месец, зачената в някакъв вуду канибалски ритуал и много мъртви петли, си е вдигнала ръцете пред топката, както ку рва пред сводник? не, не съм съгласен с мнението, че оле е виновен, точно в тоя мач. 

    Наградата "Трол на годината 2020" отива при теб. Това е рефлекс, не го е направил нарочно. Ясно е, че мразиш Погба страшно много. Защо не коментираш останалите? Магуайър не игра добре, Уилиамс не игра добре, Бисака не игра добре, Матич не игра добре, Бруно не игра добре, Рашфорд не игра добре. Реал Мадрид много ще ти отива, те са от тия дето при победа са супер щастливи, при загуба всеки е боклук. Ако гледаше обективно, то щеше да критикуваш всички, които играха зле, а не само Погба. 

     

    Олето не е виновен? Има вина. Мата можеше да поцъка 15 минути, Скот можеше да влезне на мястото на Матич или пък Фред. Играта малко щеше да се пораздвижи в последните минути и можеше дори да спечелим. Можеше да изпрати Фосу-Менса отляво, защото той игра добре и можеше да има една-две асистенции още през първото полувреме. Личеше си, че натрупваше самочувствие и сега Олето рискува да го убие. Напълно си личеше, че излезна за хикса снощи, което всъщност има един и същи ефект върху класирането като победа, но може да ни нарани инерцията сериозно.

     

    EDIT:

    Цитат

    Сиреч, ако бием Лестър, дори и квалификации за ШЛ не трябва да играем!

    @Bresser, квалификации няма от години. Четвъртият се класира директно. Разлика между второ, трето и четвърто място няма като цяло. Все пак за престиж ще е хубаво да сме трети, ама и да сме четвърти пак ще съм доволен след толкова мъчителен сезон, а и това си ни беше целта.

    • -1 1

  13. на 17.07.2020 г. в 0:50, pako7 написа:

    Точно това щях да напиша... Ако не беше VAR да отмени  гола им за некви си... 5 мм. засада...  Не мисля че щяхме да вземем 3-те точки. 

     

    Няма "некви си 5мм засада". Дали 2 метра или 5мм засадата си е засада и не се туткаха с решението този път, което е добре. VAR си свърши работата правилно.

    Иначе - измъчена, но ценна победа. Няма отбор на света, който да няма такива мачове (при нас става често, ама т'ва е положението - 4-5 мача с красив футбол, натрупва се умора и е време да взимаме мачовете мъчително и несигурно). Ливърпул на този стадион се затрудни и не знам си колко още мачове с мъка ги взеха. Понякога резултатите са по-важни от това как си играл. В предни сезони в такива моменти се дънехме, дано това се окаже знак за подобрение. 

    • +1 1

  14. преди 20 минути, Wolfram написа:

    Млад си още, очевидно. Но имаше времена, в които тука 1 лоша думичка не се казваше. Ама когато за 7 години даваш най-високите заплати в лигата поред, едвам (или не) се класираш за ШЛ и си постигнал макс 2 място на 20 точки от първия, 1 ЛЕ и 1 ФА къп, то не виждам какво добро може да се каже. Всички си обичаме отбора, ама когато отбора и клуба е пълен боклук от собственика до kit-man-a, то не знам откъде точно да се заредим с оптимизъм.

     

    И аз не съм голям оптимист, но да се казва, че едва ли не всеки е слабак и леке в отбора е прекалено. 


  15. преди 3 часа, ss4 написа:

    август, ако със сигурност юнайтед не е подпиран, ти, като един пич на място ще се заемеш да извадиш колко дузпи има отбора и колко точки е спечлил тоя сезон след дузпи. навитаче?

    К'во общо има броят дузпи с това дали ни подпират? Изброй ми кои дузпи не трябваше да ги има, та така усилено твърдиш, че сме подпирани. Аз за една срещу Норич се сещам само...

     

    преди 3 часа, vasil922 написа:

    Давайте да се бием направо за това кой мрази Юнайтед повече. Явно в това се превръща форума.

    Колкото и да не искам да го казвам... Наистина много хора тук казват само лоши неща. Не е много добра ситуацията около отбора, ама някои се оливат...


  16. преди 19 часа, Vidic написа:

    Най-срамното е, че някакви наши фенове в интернет пространството имат наглостта да спорят, че е по-добър от Тренд Арнолд, който ако трябва да бъдем обективни, е може би най-добрият бек в момента в света. Ама не прави шпагати безсрамника.

    Когато някой от Молдова или играч като Сюунчу направи Бисака за смях, тогава Бисака няма как да е в спора за най-добър десен бек. А и да не говорим, че Робъртсън също е класа, може да атакува, но и да се защитава, така че общо ако говорим за бекове не знам как ТАА ще е най-добрият, след като негов съотборник е по-добър и просто не бие статичните положения.

     

    Спойлер

    Робъртсън го споменавам, защото не си уточнил, че се говори само за десен бек, така че ако не си имал предвид това - вината не е моя. :) 

     

    преди 2 часа, ss4 написа:

    хубаво е да се каже колко точки има тоя сезон манчестър юнайтед от дузпи и да се види къде щеше да бъде отбора без всичкото подпиране и дузподаване. 

    Хубаво е да уточниш колко от тях са подарени. Че не всяка дузпа е дузпа... така е. Но със сигурност не сме подпирани.

     

    преди 6 часа, Sir Bobby Charlton написа:

    Тука с години се плюеше Смолинг- ма Бога ми, Смолинг е като Малдини на фона на тия двете матрьошки.

    Изгледай някой клип с грешките на Смолинг и ще си припомниш колко по-зле е и защо толкова време чакахме да бъде махнат. Хвален е за работата си в Италия, ама и там от време на време бърка по тъпи начини.

     

    преди 19 часа, Vidic написа:

    Нищо, че по презумция в 70-80% от игровото време Юнайтед би трябвало да диктува събитията на терена, а там ефективността на въпросното бекче е много под нивото на доказани некадърници от близкото минало като Валенсия и Йънг. Но да не забравяме, че той прави страшни шпагати. 

     

    Я ми припомни колко асистенции имаше Ашли Йънг миналия сезон :D Само две са. Има и два гола на сметката си, което е добре, но няма как да е много над Бисака. Колко пъти хора като Заха си правиха ташак с него, колко пъти се ядосвахме, че спами безсмислени балонни центрирания...

     

    Относно "бекчето"... то си е и "флангчето". Колко пъти Бисака бе изолиран на фланга и трябваше да се оправя сам напред? Еми без истинско дясно крило, което да му помага няма как да стане. Представи си ТАА да беше в ситуациите, в които е АУБ. Та ти тук щеше да говориш що за смешка е, ако беше при нас.

     

    преди 19 часа, Vidic написа:

     Да не говорим, че и играта му в защитата не е чак толкова безупречна, колкото се изкарва в следствие на малоумните статистики, с които ни заливат от всякъде. Тънко напомням за гола на топ футболера Джошуа Кинг срещу нас по-рано през сезона. 

     

    Един гол на фона на цял сезон... 

     

    Разбирам, че времената, в които печелехме титли липсват. И аз не съм от най-позитивните, доста мрънкам на приятели и т.н., ама сега всеки играч да се оказва с 30 класи под всеки от конкуренцията е смешно. Да се оплакваш е едно, да се оплакваш от всичко е друго. Бисака тепърва ще се подобрява. Радвам се, че не ме е страх, когато някое ляво крило пробива през десния бек. Ако Йънг беше титуляр щеше още да ме е страх дали пак няма да го направят за смях. Напред е ясно, че Бисака не е кой знае какво, ама и малко помощ от дясното крило няма да е зле. Сравненията с Йънг са смешни и неправилни. С играч като Бисака титла може да се спечели. Не е задължително да играеш с най-добрите офанзивни бекове, за да изградиш печеливш отбор. 


  17. Не е хубаво нито да си прекалено позитивен, нито прекалено негативен. Да си негативен постоянно не означава, че си реалист и обратното.

     

    Позитивните неща от мача:

    1. Контролирахме срещата; Нарушава се ритъмът за определен период от време, след паузите за вода. Не оправдавам резултата с тези паузи, просто си е факт, че след тях ни отнема известно време да си върнем контрола.
    2. Атакувахме; Тотнъм сигурно 15-20 минути общо ни атакуваха в мача и то това стана след гола и съвсем малка част преди края на срещата. Опитахме се, но не е лесно да пробиеш отбор на Моуриньо, който е максимално концентриран.
    3. Комбинацията Бруно Фернандеш и Пол Погба поне на пръв поглед изглежда, че работи; Ясно е, че разликата в класите между Погба и Фред/Скот е голяма. Все пак французинът струва 100 милиона. Радвам се, че Оле като цяло не го вкара веднага в титулярния състав. Така може би ще успее да го мотивира още повече, а и доколкото разбрах от това, което каза след мача той не е на 100% готов за цели 90 минути, така че е добре, че не го рискува. Друго си е, когато има човек като Фернандеш в отбора, с когото да си партнира.
    4. Грийнууд е готов за титулярното място (поне до края на сезона); Предполагам абсолютно всички сме на мнение, че Мейсън е готов за титуляр. Компенсира за липсата на голяма скорост с техника и удар. Според мен добре се включи в срещата. Направи няколко финта, влезна смело в единоборствата и си мисля, че е заякнал малко. Със сигурност е прекарал някакво време във фитнеса, защото е по-здрав в единоборствата. Много ме е яд, че не вкара снощи, но какво да се прави... Не може постоянно да вкарва.
    5. Серията без загуби продължава; 12 мача не сме усещали вкуса на загубата, дай Боже повече да станат. 8 победи, 4 равенства и 30 гола. Не е зле.

     

    Негативните неща:

    1. Късни смени; Откакто Оле е мениджър на отбора в повечето мачове имам проблем със смените му. Днес според мен малко закъсня. Не знам дали според докторите Погба е могъл да изизграе и цели 45 минути, но още на почивката трябваше да влезне, същото и за Грийнууд.
    2. Представянето на Даниел Джеймс; Джеймс не трябва да играе в такива мачове като титуляр. Беше напълно ясно, че Тотнъм ще са по-прибрани и ще играят по-компактно. Като резерва може би щеше да помогне по някакъв начин, но като титуляр... забрави. Това не са нито Манчестър Сити, нито Челси.
    3. Отново допускаме гол заради груби грешки; Голът на Тотнъм си е изцяло наша вина. Люк Шоу след изчистването си накъде тръгна и той не знае. След това Магуайър зле се ориентира и може би трябваше да фаулира Бергвайн. Ако на мястото на Линдельоф беше Байи сигурно щеше да отнесе и топката, и Бергвайн. Ударът на Бергвайн беше силен, не е най-лесният за хващане, но вратар от ранга на Давид Де Хеа е ЗАДЪЛЖЕН да я спре.
    4. Пропиляхме куп положения; Имахме ценни положения, които пропиляхме. Играч на мача за Тотнъм би трябвало да е Лорис, защото и той наистина изигра голяма роля в това те да вземат точката. Най-много ме е яд, че Грийнууд не отбеляза в края на мача. Когато влезна на терена чаках да получи точно такава възможност, почти бях убеден, че ще я отбележи... но ПОЧТИ го направи.
    5. След три месеца без футбол играчите не са напълно готови; Тук не мога да обвиня Оле много-много понеже всеки един отбор ще трябва да се справи с този проблем по един или друг начин. Колкото и да тренират, друго си е на терена да потичаш 90 минути. На Рашфорд това му е първи мач от януари насам и се видя, че ще му отнеме време да си възвърне формата. Марсиал също си мисля, че още не е напълно готов за сериозни competitive мачове. Дано възможно най-скоро това се промени.

     

    Общо взето МОЕТО мнение е, че заслужавахме победата повече от Тотнъм, но не се възползвахме от шансовете си. 

    • +1 2
    • клоун 1

  18. Имаме класа, енергия, техника и скорост. Тотнъм в сравнение с нас са тромави в центъра и полузащитата, където се надявам, че ще доминираме, ама Сон и Бергвайн могат да им изнесат мача. Кейн по принцип след контузия или след каквато и да е пауза винаги бавно свиква, ама кой знае... Може пък този път от началото да е в топ форма по някакво чудо... 

     

    Прогноза: Не знам какво да очаквам. Може би Х, но ще опитам малко да съм оптимистичен. 2-1 за нас. 


  19. Добре изигран мач. В началото започнахме бавно, но честно казано по-добре така, отколкото както правехме преди - започваме силно, изтърваваме 5-10 качествени положения в рамките на 15-20 минути и след това цял мач нищо. Индивидуалната класа на някои играчи изигра роля, ама то за да може един отбор да е успешен трябва да има играчи, които да решават мачовете. Добре спечелена дузпа от Фернандеш и добре я изпълни. След това продължи да създава положения и дори имаше пръст в гола на Марсиал, който си беше от световна класа. Грийнууд също успя да се разпише и това бе втората асистенция във ВЛ за Бруно. Красиви голове общо взето. Голът на Уотфорд си бе правилно отменен, няма спор. Важни три точки са това. Много от нас си помислиха, че след такава хубава победа над Челси ще се издъним веднага, но за щастие това не се случи. Дано продължим добрата серия.


  20. При загуба тук забравяме за топ 4. Да, остават още три месеца до края на сезона и 12 мача до края на първенството, в които може да се случат много неща, но сме февруари. Челси са в лоша форма от край време и все не можем да ги достигнем. Вече знаем, че не можем да намалим разликата и след това да ги минем. От много време ги гоним, Челси постоянно губят точки и ние решихме да губим още повече от преди. 

     

    Или започваме добра серия от победи и се класираме в топ 4, или продължаваме по същия начин. Най-вероятно второто ще се случи.

×
×
  • Create New...