Jump to content

Юли

Фенове
  • Брой мнения

    31
  • Присъединил се

  • Последно активен

Форумна репутация

26 Наблюдаващ

Относно Юли

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. https://talksport.com/football/478438/top-20-clubs-highest-wage-bill-europe-uefa/ - от януари е, но доколкото знам все още сме в петицата.
  2. Тоя уж е на 26-27, а е по-зле от хората, които са горе-долу на моята възраст. Няма характера за отбор като Манчестър Юнайтед. Преди години изгледаше, че има талант, имах надежда за него, но да нямаш нито гол, нито асистенция в официален мач от толкова време... и то да си десетката на такъв клуб... Всеки човек с мозък би го продал лятото.
  3. Не му прави чест на Матич да се изказва по този начин. Че мениджърът носи отговорност за резултатите - факт. Той е човекът, който избира играчите и тактиката, но все пак играч като Матич, който е опитен, знае в какъв клуб се намира, знае положението на отбор, знае и в каква форма се намира, да говори по този начин... Защо трябва да вкарваш напражение? Какво мрънкаш? Не забелязваш ли каква трагедия си от месеци насам? Не може да си пред пенсия и да мрънкаш, че не си титуляр. Нито си във форма, нито е правилно. Разбирам те всеки мач да мачкаш съперника. Когато един клубе в такова състояние всяко мрънкане влияе доста на атмосферата. Нека си мрънка, ама лично на Оле, а не пред медиите като п*тка (извинявам се, но не мисля, че има друга, чрез която да опиша поведението му в случая). Ако имахме дълбочина в състава щях да съм "ЗА" да го изгоним зимата, въпреки че той и без това много-много не играе, а и предпочитам Фред пред него.
  4. И аз не съм фен на Погба, но тази снимка имах изтеглена. GGMU
  5. Казвам се Юлиян и съм от град София. На 15 години съм. Фен съм на Манчестър Юнайтед от 2011 година. Обичам да играя видеоигри, футбол, да чета книги (не много, но го правя от време на време) и дори донякъде обичам да ходя на фитнес.
×