Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед

DauMy

Баннат
  • Брой мнения

    1518
  • Присъединил се

  • Последно активен

  • Брой Пъти Станал Победител

    3

Публикации публикувано от DauMy


  1. преди 6 минути, cantona7 написа:

    То така бихме Челси и Сити по няколко пъти през сезона :mood(17): парк да бъс и помпане на контричка 

    Има ли пространства на нашите черни стожери им е по-лесно.

    Внимавай с епитетите, че след малко ще довтаса @ADimitrov и любовника му @Bresser да пищят какъв си хейтър. Чудя се от тяхната връзка кой ли е жената. Най-вероятно е Бресъра, повече се обажда

    • Хаха 1
    • клоун 3

  2. преди 42 минути, ADimitrov написа:

    DauMy

    Много се радвам, че най-накрая водиш нормална комуникация и когато някой има друго мнение дискутираш! Супер, сега вече се различаваш от форумните богове!

    Иначе с някои неща които каза съм съгласен, повярвай в ОГС, мини от страната на джедаите, крайно време е да напуснеш тъмната сила и армията на Дарт Вейдър хахахаа

    Не знаех, че учавстваме в някаква кинопродукция, че чак сме разделени на джедаи и какви бяха другите там - сити ли бяха (след епизод 6 на Star Wars, който гледах преди години, повече не съм ги гледал и съм ги забравил,  je désolé).

    Пак казвам - аз най-много искам Оле или който и да е друг, отгледан и захранван с ДНК-то на Юнайтед да вдигне отбора и да го върне където му е мястото, ама това не значи, че когато отбора не върви (както беше вчера, и не само), ние да си затворим очите и да не се възмущаваме.  

    • +1 1

  3. преди 2 минути, Юли написа:

    Бруно е ключов за системата (4-2-3-1). Не сме само Бруно, защото за да имаме тия резултати от януари насам трябва някаква класа на всички позиции, но без Бруно няма как да му се получи на Оле.

    Класа? От кого? Телето нали го видяхме каква е класа, минават го като малка гара. Матрака и той горкия цял сезон не знаеше къде е. ДДХ го уважавам много, ама и неговата форма спадна. За Люк Шут не ми се говори - изписали сме толкова много за него. Уилиамс - еми ..... Единствено Бисака ми харесва, ама ми се иска да е с една идея малко по-активен в атакуващ план, пък ако ще да си прави шпагати до припадък след това.

    После какво имаме - един Погба, дето не му се играе в отбора и се върти като пръдлив.  И вместо да сме го засилили с 200 нанякъде, ние ще си го държим, ще му смучем онова, де го няма. Имаме един фред, който показа, че може да е бекъп, ама нищо повече. Имаме един Мактомини, който заслужава доверие определено. Матич определено си връща старата форма, ама вече е на годинки. Перейра, Лингард и останалите идиоти хич не искам да ги чувам даже.

    И в нападение имаме един Рашфорд, дето ми скъса нервите вчера как се спъва в топката. Имаме Марсиал, на който ако му върже с финта, върже. Ако не - еми ah shit, here we go again. Имаме и една муха без глава - Джеймс, дето май вместо да е в леката атлетика, е сбъркал спорта. И остана един Грийнууд, който ако не стане като останалите ментета изброени по-горе, ще стане топ, ама ТОП с главни Т, О и П. Е, каква класа има тоя отбор?

    • -1 1

  4. преди 5 минути, Bresser написа:

    Много точно мнение! Попрочетох какви неща се пишат из темите на играчите ни и останах с убеждението и аз, че реално имаме само Бруно! Всичко друго е тотален леш и трябва да се подменя! И в крайна сметка, сме трети и на полуфинал на ЛЕ само и единствено благодарение на Бруно и без никаква отбора игра! Брейййй!!!! Ти да видиш! Ама то Бруно допреди зимният прозорец го нямаше, та...

    И Моуриньо вдигна тази купа не защото беше подредил тактически играчите и нам си какво си, а понеже вече беше загубил шанс за топ 4 от декември/януари месец, та се концентрира само и единствено за ЛЕ като спасителен пояс за поста си, за да може да ни вкара в ШЛ следващият сезон. Иначе си завършихме на престижното 6то място тогава и взехме ЛЕ с титулярите във всеки един мач, дори и срещу Андерлехт и Зоря! 

    Я ми кажи, ако Бруно го нямаше и си бяхме с Лингард/Перейра, дали щяхме да сме трети? Много се съмнявам, особено с уникалната форма на Царя на Инстаграма, да не говорим за Перейра. И да, Бруно дойде в ебати формата, или ще отречеш, че той стана лидера, който този отбор нямаше след Златан? Дори и вчера се видя в мача как в един момент почна да сочи на съотборниците си къде да застават?


  5. преди 1 минута, ADimitrov написа:

    DauMy

    Много се радвам, че най-накрая водиш нормална комуникация и когато някой има друго мнение дискутираш! Супер, сега вече се различаваш от форумните богове!

    Иначе с някои неща които каза съм съгласен, повярвай в ОГС, мини от страната на джедаите, крайно време е да напуснеш тъмната сила и армията на Дарт Вейдър хахахаа

    В моментите, в които отбора играе добре, аз ще си ги похваля, но няма как да стане с подобна продукция като вчерашната. Щом ти си доволен от играта, аз не съм. Съжалявам.


  6. преди 7 минути, Юли написа:

    Има да се учи, ама то и най-добрите взимат мачове заради индивидуална класа. Ливърпул доста мачове си взеха на мъка тоя сезон, ама по-важното е, че ги взеха. "Сетубалският" само и единствено на индивидуална класа разчита. Пеп се трупа с най-доброто във всеки отбор, за да може да има хора, които да правят разликата. Ако искаш да си сред най-добрите трябва да имаш класни играчи. Какво значи индивидуална класа? Ами на Клоп системата му ще проработи ли ако ТАА и Робъртсън нямаха умението да центрират топката постоянно с такава класа и ТАА да бие преки свободни удари за забавление? Ще проработи ли, ако вместо Фирмино имаше Лингард и на крилата не бяха Мане и Салах, ами някакви смешковци? Еми няма как да стане... Индивидуална класа, ама то на нея всеки треньор малко или много разчита.

     

     

    Ок, тука не мога да споря. Но има и друго - Клоп е мотиватор, за разлика от Оле. Ей това е, което ни липсва. Кога си видял Оле да излезе и да се разкрещи на даден играч, ако примерно сбърка пас или последва голова ситуация след сгрешен пас или отиграване? Примерно вчера Фред като сбърка пас и последва голово положение, Оле си седеше на пейката, все едно нищо не е станало. Еми сори, ама за мен това не е поведение на треньор, искащ да печели и да се доказва.

    • +1 1

  7. преди 1 минута, vasil922 написа:

    Не твърдя, че Оле е на нивото на клуба. Нито, че Оле ще е новия САФ или че ще ни донесе много трофеи. Твърдя само, че в точно този момент е нужен. Нужен е защото предните 3ма само ни забутаха кой в коя по-дълбока дупка. Какъвто и да е Оле поне имаме някакъв изглед за дългосрочен план с младите и със новите трансфери. Моуриньо искаше да доведе Уилян и Перишич. Сега с големите заплати щяха да са непродаваеми на по 31-32 години.

    Вече проблемът е, че борда нямат топки да уволнят треньор при прилични резултати. Трябва да се стигне до крах преди да предприемат това действие.

    Само да питам - какъв точно е тоя план с младите? От всичките ни млади играчи само Грийнууд показва, че има талант.  Останалите и да ги гръмнеш, няма да се забележи. Или Фосу-Менса е някакъв уникален талант? Или може би Уилиамс?


  8. В момента, vasil922 написа:

    По цял ден чета тук как всичките ни играчи без 2ма - 3ма са некадърници. Сега чета, че ако спечелим ЛЕ ще е заради индивидуалната класа на играчите. Разберете се кой да виним после. 

    Вината е обща - има и играчи, които не са на нивото на клуба, отделно чичо Едко си го знаем, Глейзър са ясни, но и Оле не е на нивото на този клуб. Ако питаш Оле защо не е на нивото на клуба - пусни си мача от вчера


  9. преди 30 минути, ADimitrov написа:

    Моуриньо не го махнахме заради скучните му мачове, а заради слабите му резултати, празния стадион, негативната съблекалня и още куп други неща, освен скучния му футбол. Нали видя, че Тотнъм са зад нас в класирането?! Оле е човека и ако още не сте го разбрали, явно бавно загрявате. 

    А ако сега вземем и с Оле ЛЕ кво правите? Ще си признаеш ли, че си в грешка? 

    И с това "физкултурник" се излагаш ама супер много! Ти някога занимавал ли си се с футбол? Ако Оле е физкултурник,не знам... Жалко е така да говорите за този човек, който е показвал качествата си и любовта си към отбора може би над 25 години. Ама нали ти си jizzlie дето взима хранителни надбавки по фитнесите и се надъхва, че е голям спортист и го оприличаваш с думата "физкултурник" 

    Жалко, жалко, жалко, жалък!

     

    Не че нещо, ама Оле и да вземе ЛЕ, какво? Отделно ти казвам, че ако вземем ЛЕ няма да е заради Оле, а заради индивидуалната класа на някой от играчите ни - Бруно да речем. Нали се вижда, че играем по един и същи начин всеки път - ако ни върже, обикновено бием с много. Ако не - треперим, както вчера. Не го изкарвай Оле едва ли не, че е новия САФ, далеч е още, много има да се доказва и да учи (ако остане до края на другия сезон).


  10. Цитат

    Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс заяви, че трансфер на Джеси Лингард в отбор с по-малки амбиции ще му се отрази добре. "Джеси се нуждае от повече игрово време. За жалост не мисля, че ще получи такова в Манчестър Юнайтед",  заяви Скоулс в студиото на BT Sport след вчерашния осминафинал в Лига Европа.

    "Може би в някой отбор от средата на таблицата, като Уест Хам, Джеси ще успее да развие потенциала си. Не може в златните години на кариерата си да се примирява с 10 мача на сезон".

    End of conversation.

    • +1 2

  11. преди 12 минути, gbest777 написа:

    гъвкав е :) удивителните знаци, начина на писане, констатациите и т.н. За мен без съмнение е той..

    справка: https://ibb.co/5h8rwfN

    Ако си сигурен, сезирай прокуратурата -  @H17MAN, @Wolfram

×
×
  • Create New...