Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед

apacheIss

Фенове
  • Брой мнения

    2064
  • Присъединил се

  • Последно активен

  • Брой Пъти Станал Победител

    1

Публикации публикувано от apacheIss


  1. 5 hours ago, FL0PY said:

    Според мен можем да победим испанския катун с наличните футболисти. Не точно с тези единайсет и 100% не с тази тактика. Това е. 

    Уж го очакваме и накрая пак сме разочаровани.

    Като цяло си създадохме положенията и на тях им дадохме само 3 пъти да стрелят към нашата врата, така че не беше зле тактиката. Просто не си вкараха положенията нападателите днес. И най-вече две глупави грешки в защита за головете им, трябва повече концентрация. Атакуващите може и да правят куп пропуски, ама пак можеше да сме в мача, а ако защитниците ти направят грешка и вече трябва да се догонва резултата в последните минути, а знаем че нашите нямат здрава психика за това. Не може ония 3 положения да имат и да им се дадат 2 гола да вкарат, даже не бяха някакви трудни за защитаване положения, просто защитниците ни не се позиционират правилно и не блокират центриранията на Севилия, това едни посредствени защитници от  Брайтън по-добре ще го отиграят. Трябва повече комуникация и съсредоточеност в защита, защото това е най-отговорната позиция (вратар предполагам също). Ако допуснеш грешка там и след това отбора е принуден да догонва резултата. А като допуснеш 2 грешки за един мач, отбора ти вече изцяло е преебан, освен ако не си Байерн или ПСЖ да създаваш положения всеки 2 минути.


  2. 1 hour ago, H17MAN said:

    Проблема е че Оле напипа некви 11 и няма никакви смени.

    Махне Матич халфовата линия губи всякаква стабилност. Махне Бруно няма креативност. Ей го нефелника Шоу се контузи и сега хептен левия фланк умря. Само Погба ако се смени с Фред/Скот може би няма да има некакъв негатив голям.
    Джеймс, Мата, Лингард не са никакви опции от пейката. По някаква причина Оле отказва да пуска Игало. Тея тримата отпред особено Маркъс и Марсиал нямат смяна и алтернатива.

    За това и като размести състава малко и изглеждаме все едно сме в предсезонна подготовка. 

     

    От как стана ясно че остава и до зимата все едно Оле го закотви и наказва Игало. Не знам защо. 

    Нямаме свестен дефанзивен полузащитник. Затова ми се ще лятото да вземем някой, вместо само да се чудим  дали Санчо панса ще идва. Ама май няма да стане :(


  3. Големи пропуски наистина, да се надяваме че просто не им е било ден. Но пък имаше добри индивидуални изяви на някои футболисти.  Срещу датските отбори нещо не се справяме. И срещу Миджътланд бяха големи мъки преди няколко години. Дано се паднем с Уулвс, искам да видя дали и петия ни мач за сезона с тях ще са пълни мъки :D . 

    • +1 1

  4. 3 hours ago, H17MAN said:

    Имам същия брой точки като миналия сезон. 66. Само че сме допуснали 22 гола по-малко. И сме вкарали няколко повече.

    Но тоя път сме 3ти.

    Предвид позицията зимата това 3то място е по равно разделено между Бруно Лестър и Дузпите. Без тея 3 стожера тоя сезон нямаше да видим ШЛ. 

     

    Ама ние сме и пред Челси. Дори Лестър да се бяха представили по-добре пред сезона, стига да бяхме били днешния мач, Челси щяха да са пети, което щеше да е по-забавно всъщност :D

    Иначе честито на феновете и браво на играчите, че не се изложиха в критичния момент този път. Следващия сезон целта е да нямаме такива дълги периоди на слаба форма като този сезон. Трябва да се почне силно още от есента. Първото истинско изпитание за Оле. Да му вземат играчите дето иска и да видим дали може да надгради.

    • +1 4

  5. 1 hour ago, miza said:

    Не е ли много странно - допуснали сме само 1 гол повече от Сити и 3 от Орките, като имаме 3-тата най добра защита в лигата. Мен специално тази защита винаги ме е изправяла на нокти и смятам, че е задължителен един централен защитник по-добър от сегашните това лято.

    Като цяло не е чак толкова зле защитата, но не е и защита, дето ще ни направи от най-силните отбори. Според мен причината да сме на трето място е стила ни на игра. Оле през голяма част от сезона играеше с тактиката два дефанзивни и удряй на контраатака, като така е доста по-подсигурена защитата ни, ама нападението ни страда. Ливърпул и Сити от друга страна играят по-атакуващо и не паркират автобуси пред вратите си.


  6. On 7/24/2020 at 9:23 AM, cantona7 said:

    Всъщност казва много. Тогава с такъв актив сме 7-ми. Нивото на Лигата е паднало драстично, но дори в такива условия ние пак сме тотал щета. 

    С Джеси Факинг Лингард и бразилското дете-чудо по едно време в коментарите бях писал преди януари, че се тревожа да не попаднем в борбата за оцеляване и се надявах да минем колкото се може по-бързо 40-те точки. Добре, че дойде Бруно след това и имаме даже шанс за шампионска лига вече :D .  Като цяло този сезон доста играчи имаха продължителни възстановявания и през по-голямата част ни беше куц състава. При Мойс просто си бяхме трагични, не ни беше проблема, че се контузват ключови играчи.

    • +1 2

  7. 49 minutes ago, dob said:

    Сега гледам Ливърчул-Челси и след като стана резултата 4-1 си извади тримата в атака за да ги съхрани, а нашия лумпен особенно за ФА къп  изцеди всички на макс за да влезнем в прекрасна форма за последните бих казал релаващи за сезона мачове.

    Олето, сигурно и да имаха приятелски мач между всички тези мачове, щеше да пусне най-силния си състав. Той друго не знае.


  8. 8 hours ago, GIGGGS said:

    И сега какво излиза? Ще жертваме еднодневката от школата,дето е резерва на Люк въртя се около гъза си,не съм готов Шоу, защото играл слабо и направил НЕМИСЛИМАТА грешка да даде грешен пас в центъра, при който на Де Хеа му пускат земна горяща от 28 метра и му вкарват пореден елементарен гол, въпреки че сигурно взима 35 пъти по-голяма заплата. И да- грешката за втория гол е на 99% на Де Хеа в тази ситуация. Ако бяха разиграли по-друг начин и завършили атаката по-различно- ще кажем да факакия брендън Лулямс ни закопа. Да ама не. В форума,всички други са виновни, само не и Де Хеа.

    А печката Баи няма какво да се коментира-неадекватник, който винаги се САМОконтузва. 

    какво самоконтузване, шибаното теле го наръга с рогата си. Тоя бик нас да ни удари с кратуната си, сигурно ще сме в кома :D . 


  9. Винаги си трябват пари. Даже и на Ливърпул им се наложи да пръснат пари накрая за защита, вратар и полузащита, за да спечелят титлата. Не са ни виновни парите. а идиотите дето решават за кого да ги дадат. Ама сега поне Фернандес примерно е добро попълнение, Бисака също, така че може да се каже,че са почнали да взимат по-добри играчи в сравнение с преди.


  10. 1 hour ago, Bresser said:

    И да, не са роботи! Някой да ги кара цял сезон да играят по два мача на седмица!? И аз в работата ми съм имал изключително натоварени периоди, а предполагам и ти! Оставане след работа, бъхтене, прибираш се гроги и на следващият ден пак същото! Но стискаш зъби и точка! За това ти плащат! Та и те така сега: иска се месец и една седмица да поиграят по-сгъстено! От 19.06 до 26.07! Не цял сезон! Така че не ги считам за роботи, а просто очаквам да си свършат работата и това, за което им плащат!

    То може и да се иска от тях, ама ако физически са неспособни да го направят, какъв е смисъла да ги караме срещу Челси  да се мъчат и да дават 50% от възможностите си примерно. По-добре за висшата лига да ги запазим свежи. Иначе ако не им повлияе мача с Челси на представянето им в следващите два мача, нямам никакви проблеми да си играят, ама ме съмнява.


  11. 52 minutes ago, H17MAN said:

    Е то някак в групите на ЛЕ е по-лесно да се правят голове отколкото в другия турнир.

     

    Онея имат 93т ние не мое добутаме 60 още.

     

    Вкарват важни голове не да бият с по 3-0 бедняци и като стане напечено да насират положенията.

    Е да, ама пък и Ливърпул в шампионска лига не са играли с някакви големи колоси. Чак срещу Атлетико Мадрид им бе първото голямо изпитание и не се справиха много добре. Иначе за висшата лига само добре, все още тяхното трио води нашето с 2 гола засега :) , ама да не забравяме че нашите бяха доста време контузени - рашфорд и марсиал по няколко месеца. Пък относно за вкарване на слабаци - Марсиал последните месеци вкара на Сити и Челси,  сега и на Шефилд, така че и на силни отбори вкарват понякога. Аз по-скоро направих сравнението, за да покажа че другите отбори с по-добри нападатели не вкарват много много повече голове от нашите в момента. Не знам колко повече гола очаквате, че ще вкарват ако вземем някои супер звезди.


  12. Хах, всеки е избеснял, нромално. Сигурно и още ще се беснее до края. Ем хубаво, Оле е виновен, ама не знам защо нападателите трябва да ги намесваме този мач. Да щеше, да е хубаво ако си вкарат всичките положения, ама пак вкараха два гола. По съм съгласен,че Оле трябваше да промени състава. Друг е въпроса,че и нямаме много избора на скамейката, трябват още попълнения, но този мач трябваше по-рано да се пуснат Мкатоминей и Фред и да се махне някой от нападателите. Бисака също едвам се движеше след 50 минута, ама като се замисля, май нямаме читав десен бек, дето да го замени в момента. Дано си вземат малко почивка след Кристъл Палас и не ги пуска за тъпата ФА купа.


  13. 9 minutes ago, Nikicha said:

    Първата причина са нападателите а после защитата.Под нападатели визирам Марсо и Рашо, защото те всеки мач прават невероятни пропуски.Не ги сравнявай с Мане и Салах моля те.Докато рашо се е спънал 15 пъти в топката Мане и Салах решават мачове.

    А да не би Мане и Салах да не правят невероятни пропуски. Даже се сещам Салах на празна врата как точно срещу нас пропусна. Всеки прави невероятни пропуски, дори и най-добрите. Да не би някъде да има класация за най-много направени пропуски. Ако намериш такава някъде и нашите нападатели са с много повече пропуснати положения от всички останали ще се съглася,че трябва да подобрят сериозно завършващия си удар. За мен този мач, главаната причина да не си вземем 3-те точки е, че просто не бяхме по-добрите. Създадохме 3-4 опасни положения, повечето създадени от Марсиал и Рашфорд без много помощ от другите, ама като цяло - по пресиране, разиграване на топката и енергия Саутхямптън ни биеха. Като им даваме така да ни разиграват и не можем да пипнем топката, няма как да не ни вкарат в даден момент.


  14. 6 minutes ago, Nikicha said:

    Първата причина са нападателите а после защитата.Под нападатели визирам Марсо и Рашо, защото те всеки мач прават невероятни пропуски.Не ги сравнявай с Мане и Салах моля те.Докато рашо се е спънал 15 пъти в топката Мане и Салах решават мачове.

    А да не би Мане и Салах да не правят невероятни пропуски. Даже се сещам Салах на празна врата как точно срещу нас пропусна. Всеки прави невероятни пропуски, дори и най-добрите. Да не би някъде да има класация за най-много направени пропуски. Ако намериш такава някъде и нашите нападатели са с много повече пропуснати положения от всички останали ще се съглася,че трябва да подобрят сериозно завършващия си удар.

    • +1 1

  15. 14 hours ago, Loca Pasion said:

    Ако имахме топ нападатели, щяхме да сме вкарали поне 4, а не 2. Относно защитата - мисля, че Линдельоф спокойно може да се нареди до най-слабите защитници, играли в Юнайтед. За треньора не можем да кажем кой знае колко. Беше много добър футболист и изглежда приятен човек, но действията му на моменти са необясними.

    Какви топ нападатели, днес не ни беше проблема в топ нападателите. Това,ако имаме топ нападател, не значи че всеки мач ще си вкарват всичките положения. Виж Аубамеянг топ нападателя как удари греда срещу Тотнъм вместо да вкара и отбора му загуби. Нападателите ни като цяло се справят прилично, даже някъде видях статистика,че сумарно имат повече голове от нападателите на Ливърпул. Вчера просто тия скапаняци решиха да играят мача на живота си поради някаква причина, не  знам и аз каква, нищо не им носи тая точка дето спечелиха. Ама трябва да им се признае, че напълно ни неутрализираха, пресираха ни, взимаха ни топката постоянно, не можехме никакви атаки да градим повечето време. Такава доминация не бях гледал откакто Арсенал ни унизиха преди няколко месеца и те със същата преса и подавания. Просто не знам, изморени ли бяха нашите или какво, ама не можехме да им вземем топката на тия, като аматьори бяхме....

×
×
  • Create New...