Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед

DetkovGK

Фенове
  • Брой мнения

    4467
  • Присъединил се

  • Последно активен

  • Брой Пъти Станал Победител

    19

Публикации публикувано от DetkovGK


  1. On 8/17/2020 at 8:12 AM, rooneymarto said:

    Чудя се къде щяха да са Лузърите ако бяха затрили Клоп след онази загуба на финала от Севила. Знам, че всички са супер ядосани ама се видя, че който и да е треньор след САФ, колкото и доказан да е, просто не се получава. Ок, ще дойде Почетино и ще почне да гради собствения си отбор и почваме пак от нулата, няма да спечели нищо една-две години и пак ще се мрънка и ще искат оставки. 

    Да, Оле е далеч от големите треньори, но както играчите развиват качествата си, така и треньорите се подобряват. Може и да ви е смешно, но в момента отбора играе най-добрия футбол след ерата САФ. Дори и снощи бяхме много по-добри от испанците, но липсата на достатъчно класа, късмет и стабилност в защита ни провалиха. Оле определно закъсня със смените, но въпреки това сравнено с мачовете през 2018 бяхме много по-добри.

    Аз лично искам трайни резултати и изграден стил на игра, а не победи на мъка и късмет, защото те ще са до време. Със сигурност има много какво да се желае от играта, но за първи път съм оптимист, че сме в правилната посока, който каквото ще да си говори.

     

    С какъв акъл сравняваш Оле с Клоп и САФ ???? Нормален ли си? Все едно да сравняваш #полнакол с Пол Скоулс или Уилямс с Евра....

    Тоя треньора на БДЖ със счупен крак искаше на да влезне и да вкара гол. А при Оле след започването на мача е все едно го няма, никакви решения, никакви наставления, никаква промяна, никакви смени, а ЕДНО НИЩО. Не е нужно да е той там, по-добре да сложат една картонена фигура. Подозирам, че и извън мачовете е така.

    • Хаха 1
    • +1 1

  2. 5 hours ago, H17MAN said:

    Чакаме да видим Херитиджа да ли е мръднал на двата отбора от 2018та.

    Някой знае ли херитиджметъра на Моуриньо ли си беше или си имаме оборотен на стадиона, а може и да си имаме директор по херитиджа? Дано Карик не го е забравил. Но като си го познавам, забравил е да го зареди.

    • клоун 1

  3. От 7 години слушам след всяка мъчна победа: 'при Фърги даже имаше такива мачове'. При САФ е имало такива мачове, но са били малко и повечето победи бяха със силно изразен стил, силна игра и стойностни мачове и победи. Когато 70%+ от победите са ти мъчни, НЕ Е КАТО ПРИ САФ. Това е : стил, начин на игра и такава е стойността на отбора.

    Истината е, че нашия треньор е разкрит. Нямаме стил, а се чака на индивидуални отигравания. Пресират ли ни, ние правим много грешки. Трябва ни адекватен ляв бек и дефанзивен халф, а ние правим индийска драма за да вземем някакво крилце, все едно ще свърши нещо повече от Погба.

    Наркомана е накадърен и с това ' работим само по един трансфер' и цялата драма с Санчо, иска да спести пари.

    Грийнууд е невероятен играч. Де Хея на нападателите ;)


  4. Бруно дойде САМО защото ни е фен, ако не беше, щяхме да сме го изпуснали още миналата година. 

    Въобще се не говори тук за някакви супер възможности на еди наркомана или за ШЛ.

    Сър Боби, само се ебавам. Де Хея е БОК :)


  5. Това някакво ново правило ли е да се правят адекватни сравнения?  :mood(26):

    Помня един колега, който сравни Де Хея с някакви постигнали нищо в кариерата си. :mood(33):

    И да не съм офтопик, победа с 5-0 и хеттрик на Грийнулд

    • клоун 1

  6. 31 minutes ago, iv0 said:

    Явно да, аз като чуя, че влиза и погледна към ТВ-то, виждам женски полов орган :D не знам за каква визия говориш :D 

    Пак е женски полов орган, но космат.

    Quote

    0-2, без първи хеКтрик на Зелената Гора.

    Много го разбирам това животно футбола.


  7. Не ви ли писна да мрънкате?

    Всички казваме, че е важен мача, че нямаме скамейка и като се пуска най-доброто пак се мрънка.

    Каквото и да става на мен ми е достатъчно, че я има тръпката преди мач, има я и по време на мача. И след мача още се вълнувам.

    От онези тримата глупаци ми беше все едно и я нямаше тръпката.

    Нямаме супер треньор и състав, но пък правим интересни мачове.

    • +1 1

  8. И мен ме е яд, ама тук във форума настана драма. Нямаме скамейка, на всички ни е ясно. Само Фред и Скоти могат да помогнат, но и двамата са си дефанзивни смени.

    Как да атакуваш, като си изморен и по принуда правиш дефанзивни смени. 

    Нов договор за лекетата жеси-меси и перейра.

    • клоун 1

  9. @priceless Защото Ромерчо е хванал 200 дузпи като резерва на Сампдория? Време е Де Хея да си погледне бъдещете и да се махне от тези неблагодарници. 

    Като бивш вратар основно на малки вратички и добър дузпаджия. Това 'умение' не е кой знае какво. Шесто чувство, добро разтягане, може и информация как бият противниците и това е. 

    • Харесвам 1

  10. 12 minutes ago, WokeUp said:

    Е, добре де, дай малко по-оптимистично. Реално погледнато, едва ли някой си е правил илюзии преди сезона, че ще се борим за титлата. В момента сме в не лоша позиция и мисля, че се представяме по-добре от Тотнъм, Арсенал и Челси. Само, че при тях ги няма тия трагедии. Още повече, че когато Марсиал, Погба, Шоу се завърнат ще сме в пъти по-силни!  Юнайтед винаги играе под най-голямо напрежение, което за съжаление идва от вътрешността на клуба (феновете). Ще сме в  в 4-ката в края на сезона и Оле ще затвори много усти  на знайни и незнайни специалисти! Успех на момчетата и вярвам в победата.

    Хубаво си го написал ,но не е вярно :) Но е хубаво.

    Реално погледнато не сме си правили илюзии за сезона, но поне да бяхме мръднали и сантиметър, А ние не закупихме поне още двама атакуващи.

    Позицията не е лоша, но ще става още по-лоша. Ние по-добре няма как да се представим, освен 1 добър и 1 приличен мач на всеки 6.

    Няма как да станем по-добри с тези, като единият е слаб централен нападател, един не му се играе за отбора и един е дебел.

    Ако не искат напрежение да дойдат да играят в Арда (Кърджали). 

    Няма да сме в четворката.

×
×
  • Create New...