Jump to content

nyanza

Фенове
 • Брой мнения

  335
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

111 Разбирач

Относно nyanza

 • Ранк
  Junior Red

Друга Информация

 • Любим Футболист
  Марек Хамшик
 1. Не е очудващо, Галето просто си прави пишки с абсолютно всеки играч, абсолютно всеки привърженик на отбора. Просто се подиграва в лицето на всички на конференциите си. Не знам дали го осъзнава, но няма как да успее, ако обърне всички срещу себе си. Опитва се винаги да се изкара от говната за сметка на други. И в началото на годината, като каза, че Де Хеа е отказал да тренира с отбора, и после мениджъра на Давид отрече, нищо чудно пак да си е въртял циганските номерца. А даже тогава много хора се обърнаха и срещу Де Хеа. Оправдава се гнусното отношение и към Валдес, но просто не е единичен случай, но не, г-н Ван Гал иноваторът и откривателят на таланти, налагащ атрактивен за окото футбол е винаги прав. Изобщо няма да се сърдя нито на Мата, нито на Де Хеа, нито на когото и да било друг, ако реши да напусне, ако философът остане и следващото лято. Хората във форума обичат отбора. И все пак бихте ли работили с такъв долен наглец? Вероятно не, пък какво остава и за необвързаните емоционални с клуба играчи, на които едва ли не разчитаме само да са професионалисти, че да търпят това безумие. Ван Гал просто дотук си се показва като страшно долен индивид като характер. Много добре осъзнава, че буквално мнението на футболното общество към него зависи от последния му престой при нас и си измива ръцете с всички, дори с уж негови хора.
 2. nyanza

  Уейн Рууни

  Руни принципно може да не успява да си спре топката или да подава напред, но вярвам, че поне е доказал, че не е бездушник като определени персони. Точно снощи щях да го предпочета в състава, независимо от формата му.
 3. Едно от малкото позитивни неща под ръководството на Ван Гал бяха големите имена, които успя да докара. Но явно и това няма особен смисъл, след като постоянно сере върху всички. Ако си изпълни договора докрай, нищо чудно и да загубим играчи точно по негова вина и цялата тази покупкопродажба ще е пълна безсмислица. Мекошавия мимо, колкото и да го плюем всички, накрая дори ще излезе, че не е изцяло негова вината. Просто отношението на Ван Гал към играчите е под всякаква критика. Нищо чудно дори и да не общува с тях. Сигурно само праща по някой служител да им показва страници от тефтера и това е.
 4. Вярно си го представям как всяко лято и зима почва да звъни на родата
 5. Аз се сещам само за Момо Сисоко.
 6. Аз няма да се изненадам философът пак да си наложи Ромеро след евентуална раздяла с Де Хеа.
 7. Чичарито щеше да е доста нерезултатен с философията. Никой няма да посмее да се опита да го уцели.
 8. Изглежда много щастлив. :D Живо и здраво да е.
 9. nyanza

  Майкъл Карик

  Сега пък точно ще се контузи и Майк... Направо и Де Хеа да разтегне нещо и да се борим за оцеляване с Челси.
 10. Няма липса на скорост и креативност, както си мисли Ван Гал, а преумора и философия, заради която в абсолютно всяка фаза на играта противникът има преимущество откъм брой играчи. Атакуваме, винаги всеки е затварян от двама и няма хора около него. Центрираме, в наказателното има 1 човек, пазен от петима на противника, защитаваме се, в нашето наказателно изпадащите се озовават с 5 човека в атака. Просто гледам отбора и имам чувството, че имаме не един, а трима човека по-малко на терена. И с принос за това не е само Руни, ами и забилата философия.
 11. Същото. И двете са твърде сложни, че да станат.
 12. То тва важи винаги. И аз видя ли повече от 3 реда коментар и вече знам какви разпалени анализи следват, та директно преминавам нататък. :D
 13. Нани, какъвто и да е, Депай трудно ще даде толкова, колкото него, на отбора. Когато има основен принос за титла, тогава можем да си говорим. А сравненията с Роналдо на този етап наистина са глупави. След Роналдо се появиха много млади играчи, които показват дори повече от него в ранна възраст, но разликата е, че колкото и да го наричат манекен и гелосан, той си е съдрал задника от тренировки, буквално си посвети живота на това и стана най-добрият в света заедно с Меси. Другите си останаха талантливи супергерои. Депай да показваше поне малко желание и да си криеше тоя непокизъм за случващото се на терена, щях да съм твърдо зад него, но на този етап, макар и да е още рано, съм наистина разочарован от холандеца. И лошото е, че щом Ван Гал не може да му оправи отношението към играта, не варвам и някой в бъдеще да го направи.
×